🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Raimo Lusma

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Raimo Lusma

Raimo Lusma

Raimo Lusma on mentalisti, joka on tutkinut ja perehtynyt ihmismielen moniulotteisuuteen, käyttäytymiseen sekä potentiaaliin. Mentalistina hän käyttää vuosien ajan kerryytettyjä oppejaan lavalla viihdetarkoitukseen, mutta hän myös luennoi ihmismielestä ja mitä hän on oppinut siitä. Juurikin tuo uinuva ihmismielen potentiaali kiehtoo Raimoa.

Hän on esittänyt erilaisia kylmätempauksia, jotka ovat vertaansa vailla. Raimo on mm. esittänyt maailman kylmimmän mentalismi-esityksen. Raimo oli tuolloin 25 minuuttia avannossa ja esiintyi suoraan sieltä pienehkölle yleisölle. Raimo on myös kävellyt 18 kilometriä helmikuisessa pakkassäässä yllään pelkät kengät, sukat, shortsit, hanskat ja lippis. Kävelyn jälkeen hän esitti noin puolen tunnin mittaisen mentalismi -esityksen ulkona samaisessa vaatetuksessa. Näitä tempauksia varten Raimo joutui harjoittelemaan sekä muuttamaan ajatusmaailmaansa. Tempausten jälkeen Raimo huomasi, että nämä uudet opit olivat tulleet jäädäkseen eivät vaan olleet hetkellisiä esitysten onnistumisen kannalta.

Raimon luennoissa pääteemana on ns. &quotMind over matter&quot, mutta luennolla käsitellään myös jokaisen oman ajatusmaailman kehittämistä, itsensä johtamista, alitajunnan voimaa ja sen voiman kanavoimista, kehonkielen tulkintaa ja nykyihmisen ajatusmaailmaa. Luento antaa eväät nähdä asioita eri kantilta ja istuttaa ajatuksia kehittää itseään.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Raimo Lusma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu