🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

WinNova, paikassa Rauma (+2 sijaintia)
Kesto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava toteutus
Joustavasti (+3 toteutusta)
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: Jatkuva haku
Toteutustapa
Oppisopimus, Lähiopetus
Kesto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava toteutus
Joustavasti (+3 toteutusta)
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: Jatkuva haku
Toteutustapa
Oppisopimus, Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

WinNova koulutukset

Ammatillinen johtamiskoulutus on käytännönläheistä, tekemällä oppimista. Oppiminen tapahtuu valmennuspäivien välillä kokeilemalla uusia asioita omissa työtehtävissäsi, ja reflektoit kokemuksia sekä yksin että oppimistiimin kanssa.

Valmennuspäivillä hyödynnetään kokemuksellista oppimista, jossa keskeistä on omien käytäntöjen ja kokemusten jakaminen ja teoriatiedon liittäminen käytännön tekemiseen. Lähtökohtina ovat omaan johtamiseen liittyvät haasteet, vertaisoppiminen ja sosiaalinen vuorovaikutus.

Koulutuksen kesto on n. 2 vuotta riippuen omista tavoitteistasi ja aikatauluistasi. Koulutuksen aikana opiskelet sekä itsenäisesti että ryhmässä oppimistiimin kanssa.
Koulutuskokonaisuus muodostuu tutkinnon mukaisista verkko-opinnoista, yhteisistä valmennuksista, tiimioppimista hyödyntävästä oppimistiimistä, henkilökohtaisesta lukuohjelmasta ja tutkinnon ohjauksesta. Valmennuspäivät toteutetaan Teamsilla.

Koulutuksen tavoitteet

Koulutuksen aikana kehität sekä itseäsi että vastuualueesi toimintaa. Omat tietosi ja taitosi kehittyvät, ja saat uusia ideoita, työkaluja ja varmuutta omaan johtamiseesi. Koulutuksessa keskitytään itseohjautuvien tiimien ja työyhteisöjen valmentavaan johtamiseen.

Koulutuksen aikana suoritat johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon.

Johtamisen ja yrityksenjohtamisen erikoisammattitutkinnon suorittaneena osaat johtaa, suunnitella ja kehittää oman vastuualueesi ja omaa toimintaasi ja osaamistasi johtajana, sekä johtaa henkilöstöä, taloutta ja kehittää toiminnan tuloksellisuutta.

Koulutuksen sisältö

  • Oppiminen ja jatkuva kehittyminen
  • Valmentava johtaminen
  • Itseohjautuvan työyhteisön johtaminen
  • Asiakkuuksien ja verkostojen johtaminen
  • Prosessien ja tuloksellisuuden johtaminen
  • Laadun johtaminen ja brändiajattelu
  • Oman ammatti-identiteetin kirkastaminen
  • Oma kehittämishanke osa I
  • Oma kehittämishanke osa II

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 3 toteutusta

Joustavasti

  • Oppisopimus
  • Laitila

Joustavasti

  • Oppisopimus
  • Pori
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: Jatkuva haku

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Rauma
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: Jatkuva haku

Kohderyhmä

Johtamisen ja yrityksenjohtamisen erikoisammattitutkinto soveltuu sinulle, joka työskentelet johtotehtävissä. Sinulla on selkeä vastuualue, jonka toimintaa suunnittelet, johdat ja arvioit. Ensisijainen valintakriteeri koulutukseen on oma työtehtävä ja oppisopimustyöpaikka.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

  • Nykyisten työtehtävien tulee vastata suoritettavaa tutkintoa
  • Työnantajan tulee sitoutua tutkinnon arviointiin
  • Tutkintokielenä on suomi, mikä edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen hallintaa

Nämä asiat varmennetaan henkilökohtaistamiskeskustelussa ja varmistetaan hakijan soveltuvuus suoritettavaan tutkintoon. Soveltuvat henkilöt valintaan hakeutumisjärjestyksessä.

Ohjelma suunnataan kohti valitsemaasi johtamis-/kehittämishaasteita ja valmennusjaksojen aikana etsit valmennuksellisia keinoja ratkaista käytännön haasteita. Valmennuksen suurin rikkaus on monialaisuus ja osallistujien tuomat erilaiset näkökulmat käytännön johtamistyöhön.

Parhaimmillaan ohjelma on silloin kun osallistut siihen yhdessä kollegasi tai kehitystiimisi kanssa. Näin pystytte valmennuspäivien välillä ratkaisemaan organisaationne tai verkostonne haasteita yhdessä.

Tutkinto / todistus

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Kustannukset

Tutkintoon valmistava koulutus on mahdollista toteuttaa joko oppisopimuskoulutuksena, jolloin koulutus on maksuton tai omaehtoisena koulutuksena, jolloin omavastuuosuus on 500€. Oppisopimusta voi hakea joko oman alueen oppisopimustoimistosta tai WinNovasta.

Opiskelijan maksettavaksi tulee molemmissa tapauksissa valmennusjaksoihin liittyvät ruokailu- ja majoituskustannukset.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
WinNova
Turuntie 9
Laitila

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova järjestää toisen asteen ammatillista tutkintoon johtavaa koulutusta sekä monipuolista täydennyskoulutusta eri aloille Satakunnassa ja Vakka-Suomessa. Työelämän kehittäminen on ammattikoulutuksen ohella oppilaitoksen keskeinen ydintehtävä. Kampukset toimipisteineen sijaitsevat Porissa, Raumalla, Laitilassa ja Ulvilassa. Opiskelijoita on keskimäärin 5000 ja henkilöstöä...

Lue lisää kouluttajasta WinNova ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu