🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Kahvakuula – verkkovalmennus

Spartan Academy, Verkossa
Kesto
8 viikkoa
Hinta
233,87 EUR + alv 24 % (yht. 290 EUR)
Seuraava toteutus
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
8 viikkoa
Hinta
233,87 EUR + alv 24 % (yht. 290 EUR)
Seuraava toteutus
Toteutustapa
Etätoteutus
alkaen 233,87 EUR + alv 24 % / osallistuja

Kahvakuula – verkkovalmennus

Kahvakuulavalmennus

Kahvakuulaohjaajan verkkovalmennus valmistaa sinut kahvakuulaohjaajaksi. Opiskelet 8 viikon aikana kaikki ne  tekniikat, joilla voit alkaa ohjaamaan kahvakuulaharjoituksia. Ja kaikki hoituu verkossa!

Tämä valmennus on sinulle, joka haluat opiskella omalla ajallasi. Säästät matka- ja majoituskustannuksissa kouluttautumalla kotona. Hyväksytysti suoritettu koulutus tekee sinusta myös kansainvälisesti arvostetun Spartan Academy kahvakuulaohjaajan.

Kasvata osaamistasi

Haluatko tietää enemmän kahvakuulista? Syvennä osaamistasi verkkokoulutuksessa, joka antaa sinulle tarkat tiedot siitä, mitä, miksi ja miten kahvakuulien kanssa kannattaa harjoitella.

8 viikon aikana opit kymmeniä tekniikoita, harjoitteita ja kokonaisten treenituntien rakentamisen kaavoja. Jos kahvakuulat ovat sinulle tuttuja entuudestaan, syvennät osaamistasi ja vältät virheitä, joista en ehkä aiemmin tiennyt.

100 kpl videoita takaa tuhdin määrän materiaalia, mistä saat vinkkejä ja ideoita, ja kasvatat omaa tietämyksen liikepankkiasi.

Koulutusmateriaalia on täydennetty freestyleharjoitteilla, koordinaatioliikkeillä ja erilaisilla kyykkytekniikoilla. Uutta materiaalia on lisätty 60 minuuttia.

Koulutuksen sisältö

Saat käyttöösi

  • Satojen videoiden videopankin
  • 10 kk käyttöoikeuden videomateriaaleihin
  • Kahvakuula ja liikkuvuusharjoitteita
  • Tarkat ohjeet tekniikoista ja harjoitteista
  • Kirjallisen materiaalin ohjaamisesta

Arvioitavat päätekniikat

  • Kahden käden heilautus
  • Yhden käden heilautus
  • Rinnalleveto
  • Tempaus
  • Räkki-pito

Tarvitset käyttöösi yhden tai kaksi kahvakuulaa, mobiililaitteen tai tietokoneen, jolla pääset nettiin ja hieman tilaa harjoitteluun.

Monipuoliset harjoitteet lisäävät osaamistasi ja kiinnostavuuttasi ohjaajana. Kun opit täsmällisesti, osaat opettaa perustellen hyödyt ja välttäen haitat. Kun haluat olla kahvakuulaharjoittelun ammattilainen, valitse kahvakuula ohjaajakoulutus.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Oletko valmentaja, Personal trainer tai aktiiviliikkuja? Koulutus sopii sinulle, joka haluat täydentää osaamistasi ja oppia kahvakuulien käyttöä osana valmentavaa asiakastyötä tai omaa harjoitteluasi.

  • Personal trainereille ja liikunta-alan ammattilaisille
  • Aktiiviliikkujille ja kahvakuulaharjoittelusta kiinnostuneille
  • Henkilökohtaiseen taitotason nostoon

Aikataulu

Koulutus kestää 8 viikkoa. Saat 10 kk käyttöoikeuden videomateriaaleihin.

Kouluttaja

Antti Nurmi on kahvakuulaharjoittelun kotimainen pioneeri. Hän aloitti ryhmäliikuntatuntien vetämisen kahvakuulilla 2000-luvun alussa. Antti on kouluttanut tuhansia ohjaajia, tuottanut kirjoja ja esiintynyt lukemattomilla opetusvideoilla.

Antti on ainoa suomalainen, joka kouluttaa ohjaajia ammatikseen myös ulkomailla. Kokemus näkyy harjoitteiden monipuolisuutena, tekemisen turvallisuutena ja oppimisen innostavuutena. Antti on arvostettu valmentaja, jonka tavaramerkkinä on tekiinkoiden purku paloihin, parhaan oppimiskokemuksen saavuttamiseksi.

Kustannukset

Koulutuksen hinta 290 €. (sis. alv 24 %)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kahvakuula – verkkovalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Spartan Academy
Pitkämäenkatu 13
20250 Turku

Toiminnallisen harjoittelun ja kamppailu-urheilun asiantuntija palveluksessasi

Spartan Academyn osaamisen ytimessä ovat huippuunsa hiotut koulutukset, joita ylpeydellä viedään myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Kahvakuulat, toiminnallinen harjoittelu ja kamppailulajit ovat Spartan Academyn keihään kärkiä. Spartan Academyn tehtävä on kehittää juuri sinua lajissasi ja avata ovia uusille tuulille. Olemme ainoa...

Lue lisää kouluttajasta Spartan Academy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu