🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Tommy Hellsten

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tommy Hellsten

Tommy Hellsten

Ammattina diplomi-ihmettelijä

Tommy Hellsten on terapeutti, kirjailija, kouluttaja, puhuja ja luennoitsija sekä Ihminen tavattavissa -filosofian isä. Hän on kirjoittanut lähes 40 ihmisenä olemiseen liittyviä kysymyksiä käsittelevää menestysteosta, joista tunnetuimpia ovat Virtahepo olohuoneessa, sekä Saat sen mistä luovut, joka on ilmestynyt Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Puolassa, Virossa, Portugalissa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Kiinassa.

Tommy pureutuu ihmisyyteen ja ihmisten väliseen vuorovaikutukseen sekä yksilön ja työyhteisön, että yhteiskunnan tasolla. Hän on luennoinut Pohjoismaissa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi yli 20 vuoden ajan.

Häneltä on 2022 ilmestynyt 38. kirja nimeltä &quotOlemisen voima&quot. Teosta voisi luonnehtia ihmisyyden ytimestä vedetyksi johtopäätökseksi johtamisen ja vaikuttamisen suuntaan. Lähes 45 vuotta terapeuttina ja yli 30 vuotta yrittäjänä ovat luoneet perustan paitsi Tommy Hellsten -instituutin Ihminen tavattavissa -koulutusohjelmalle, myös Tommyn terapia- ja valmennuspalveluita tarjoavalle yritykselle, Ab WisdomHouse Oy:lle. Kuten Tommy itse kiteyttää:

/*/&quotTeen kaikkea tätä mielelläni, sillä näin saan kokea ihmisyyden ihmeen ja mysteerin kerta toisensa jälkeen - ainutlaatuisena tässä ja nyt. Yksilön ja yhteisön henkisessä kasvussa ja ihmisyyttä kunnioittavassa vuorovaikutuksessa on valtava voima.&quot/*/ Valtakunnan diplomi-ihmettelijän ja viisaustieteilijän ammattinimikkeet ovat siis enemmän kuin paikallaan, vaikka ne pilke silmäkulmassa alun perin syntyivätkin.

Hänen aiheitaan ovat esimerkiksi:

- Oma persoona johtamisen välineenä

- Hyväntahtoisuus työyhteisöissä

- Kiire, olemmeko sen uhreja vai luommeko sen

- Olemisen voima – tie todelliseen tehokkuuteen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tommy Hellsten, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu