12-2018 Joulukuun uutiskirje
EMG
Löydä koulutuksesi! Lue selaimessa
Koulutus.fi
 
Sopiva koulutus – täydellinen päätös vuodelle 2018!
Koulutus.fi:stä löydät työelämän koulutuksia omiin, työpaikkasi tai yrityksesi tarpeisiin. Meiltä löydät myös työvoimakoulutuksia eri puolilta Suomea. Tutustu koulutuksiin ja innostu!

Pimeä ja pitkä syksy on kääntynyt talveen, ja vuoden loppu on monille kiireistä aikaa töissä. Oletko valmis kokeilemaan jotain uutta, jos se vähentää työstressiä? Kokeile kuutta helppoa mindfulness-harjoitusta!
Hyvää koulutusjahtia!
koulutus.fi
 
Joulukuun koulutusvalinnat
 
 
» YritysAkatemia
YritysAkatemia
100 euron alennus, joululahja sinulle!
Ilmoittautuessasi joulukuussa YritysAkatemian koulutuksiin, saat kaikista koulutuksista sadan euron alennuksen. Joulukampanja koskee kaikkia vuoden 2018 ja 2019 koulutuksia. Tarjous koskee vain uusia ilmoittautumisia. Katso tarkemmat kampanjaehdot YritysAkatemian sivuilta.
    Tutustu koulutuksiin!    
 
» Kauppakamarin Koulutus
Kauppakamarin Koulutus
Arvonlisäverotuksen ajokortti®
Helsingin seudun kauppakamarin arvostetusta Arvonlisäverotuksen ajokortti® -koulutuksesta saat perusvalmiudet yrityksen arvonlisäverotoimintojen hoitamiseen sekä verotuksen ja liiketoiminnan riippuvuussuhteiden ymmärtämiseen. Varaa pian paikkasi alkuvuoden koulutukseen 30.–31.1.2019.
    Tutustu ja ilmoittaudu    
 
 
Tässä kuussa puhututtaa
Positiivisten tutkimustulosten myötä yhä useammat yritykset ympäri maailmaa ovat havainneet mindfulnessin hyvät puolet. Mutta mitä on mindfulness ja vaikuttaako se todella työpäivään?
    Kuusi helppoa harjoitusta työpäivääsi    
 
» Suomen Psykologinen Instituutti
Suomen Psykologinen Instituutti
Uudet NEPSY-koulutukset nostavat osaamisesi nextille levelille
Suomen Psykologisen Instituutin neurotieteiden tutkimusnäyttöön perustuvat koulutukset tarjoavat uutta ymmärrystä sekä monia taitoja ja menetelmiä. Tutustu johtamisen psykologian koulutuksiin: Ihmismielen johtamisen selkeät vuokaaviot (Hki tai etänä, 6.2. klo 9–16) ja Johtamisen Psykologinen Pelisilmä I (Hki 28.3. 9–16 tai verkkolisenssi 3 kk). Valikoimassa myös mm. Aivoviisas auttaja, Koukussa vai verkossa? ja ADHD:n uudet suositukset -koulutukset.
    Tutustu kattavaan koulutusvalikoimaan    
 
» Terveysopisto Salus
Terveysopisto Salus
Johdatus ravintoterapiaan
Harkitsetko uuden ammatin hankkimista tai ammatillisen osaamisesi täydentämistä? Tule tutustumaan Saluksen laajaan ja laadukkaaseen opetukseen 9.-10.1.2019 järjestettävän Aloituskurssin (Johdatus ravintoterapiaan) avulla! Saat mukaan kattavan tietopaketin ravitsemuksesta ja ravintoterapian perusteista.
    Lue lisää    
 
» Porstua
NLP Practitioner Jyväskylässä
NLP Practitioner Jyväskylässä
Lähde mukaan huikealle matkalle, jolta ei ole paluuta.
NLP Practitioner on matka omaan itseesi. Kurssin aikana oivallat mm. kuinka vuorovaikutus toimii ja kuinka käytät luovuuttasi sekä löydät keinot menestyä. NLP:tä voi hyödyntää mm. koulutuksissa, valmennuksissa, asiakaspalvelussa ja johtamisessa.
    Lue lisää ja tule mukaan!    
 
» Oy Assessio Finland Ab
Assessio - Myers-Briggs Type Indicator®
Onko teillä lisäkoulutustarpeita MBTI® vaihe 1 tai 2 sertifiointikoulutuksiin?
Saatte koulutuksista nyt 10 % alennuksen, joka on voimassa 30.3.2019 asti. Käytyäsi koulutuksen liityt MBTI-ammattilaisten joukkoon. Assessio järjestää Myers-Briggs Type Indicator® (MBTI) vaihe 1 sertifiointikoulutuksen 23-25.1.2019 + jatkopäivä ja 13-15.3. 2019 + jatkopäivä sekä Myers-Briggs Type Indicator® (MBTI) vaihe 2 sertifiointikoulutuksen 6.2.2019.
    Lue lisää    
 

Löydät meidät myös somesta:

Facebook Twitter LinkedIn

Terveisin
Koulutus.fi:n tiimi

 

Poistu postituslistalta