2019-07 Heinäkuun uutiskirje
EMG
Löydä koulutuksesi! Lue selaimessa
 
Koulutus.fi
Kehitä itseäsi myös kesällä!
Koulutus.fi:stä löydät työelämän koulutuksia omiin, työpaikkasi, tiimisi tai yrityksesi tarpeisiin. Meiltä löydät myös työvoimakoulutuksia eri puolilta Suomea.

Haluatko käyttää kesäajan hyödyksi ja oppia uutta? Keräsimme yhteen kaikki kesällä järjestettävät koulutukset ja kurssit. Koulutus.fi:stä löydät kesäajan koulutukset työelämään, vapaa-aikaan ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Tutustu vaihtoehtoihin ja innostu!
    Kesän 2019 kurssit ja koulutukset    
Rentouttavaa heinäkuuta!
koulutus.fi
 
Koulutus.fi:n kesävalinnat
 
 
Työhyvinvointia luonnosta
Työhyvinvointia luonnosta
"Luonto tekee hyvää". Tämä ajattelutapa ei ole harhaluulo, vaan tutkitusti hyvinvointiamme edistävä tekijä. Jutustamme voit lukea vinkit siitä, miten valjastat luonnon hyvinvointivaikutukset työhyvinvointisi tueksi!
    Lue vinkit    
 
Rentouttavaa kesätekemistä
Miten voisit lomalla kehittää itseäsi, mutta samalla rentoutua ja viihtyä? Keräsimme listan erilaisia vinkkejä, käythän tutustumassa!

Podcast-vinkit
Dokumenttivinkit
Lukuvinkit
 
 
Musiikki, aivot ja työelämä
Musiikki, aivot ja työelämä
Työikäiset kuulevat musiikkia päivittäin erityisesti työmatkalla ja työpaikalla. Miten työajalla kuunneltava musiikki oikein vaikuttaa työntekoon? Mitä aivoissa ylipäätään tapahtuu, kun kuulemme musiikkia?
    Lue juttu aiheesta    
 
Jatko- ja täydennyskoulutuksia alallesi
Osaaminen on valttia! Jotta voisit nauttia mielekkäästä ja nousujohteisesta työurasta, on tärkeää pysyä ajan hermolla. Uraoppaasta löydät näppäriä vinkkejä ja neuvoja erilaisista jatko- ja täydennyskoulutusmahdollisuuksista alallesi.
    Klikkaa Uraoppaaseen    
 

Löydät meidät myös somesta:

Facebook Twitter LinkedIn

Terveisin
Koulutus.fi:n tiimi

 

Poistu postituslistalta