Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän podcast-vinkit

Podcastit ovat mukava tapa oppia itseä kiinnostavista aiheista. Tässä kesäiset vinkkimme! Katso myös kesän lukuvinkit.

1. Ysistä viiteen

Yrittäjän ja toimistotyöläisen podcast työelämän aiheista. Kattaus sisältää teemoja tasa-arvosta ylisuorittamiseen ja palautteen antamiseen.

"Työmatkan pituinen podcast työelämästä ja bisneksestä."

2. Melkein kaikki rahasta

Ymmärrettävää puhetta rahasta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Kuuntelijat saavat hyviä käytännön säästö- ja sijoitusvinkkejä. Aihe, josta ei ole aina helppoa puhua kavereidenkaan kanssa, on käsittelyssä välittömällä ja käytännönläheisellä tavalla. Rahanarvoista inspiraatiota tarjolla!

"Toimittaja-bloggaaja Julia Thurénin luotsaamassa podcastissa rahasta ja taloudesta puhutaan häpeilemättä, hauskasti ja oivaltavasti."

3. Tiedeykkönen

Tiedeykkönen on perinteikäs radio-ohjelma, joka on saatavilla myös podcast-muodossa. Aiheet ovat monipuolisia ja jaksovalikoimasta löytyy lähes jokaiselle mielenkiintoista kuunneltavaa. Kussakin jaksossa on äänessä käsiteltävän aiheen asiantuntijoita. Podcast tarjoaa vastauksia lähinnä tieteellisiin kysymyksiin – joukossa on toki myös abstraktimpiakin teemoja. Oiva tapa löytää vastauksia niihinkin pohdintoihin, joita et ole kehdannut kenellekään esittää!

"Ajankohtainen tiedeohjelma pohtii aikamme ilmiöitä tieteellisestä näkökulmasta ja lisää ymmärrystä itsestämme ja maailmasta."

Muita tärppejä:

  • Päivystävät dosentit
  • Stuff You Should Know
  • This American Life

Mistä podcasteja voi kuunnella?

Podcasteja voi kuunnella useista eri palveluista, joista suurin osa on maksuttomia tai sisältää maksuttomia vaihtoehtoja. Suosittuja alustoja ovat esimerkiksi: Spotify, Podtail, Supla, Apple Podcasts ja Acast.

Viimeksi päivitetty: 19 kesä 2019

Nämäkin voisivat kiinnostaa sinua:

Viimeksi päivitetty 4.7.2019

Kattava osaaminen auttaa myös sosiaali- ja terveysalalla

Miten sosiaali- ja terveysalalla työskentelevät viihtyisivät ja jaksaisivat töissä paremmin, eivät haluaisi vaihtaa alaa tai jopa palaisivat takaisin alan töihin?

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 23.5.2019

Työvoimakoulutus – mikä se on?

Kiinnostaako työvoimakoulutus? Katso infograafistamme perustiedot aiheesta.

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 1.7.2019

Haluatko aktivoida kielitaitosi tai oppia uuden kielen? Näin löydät sopivan kielikurssin!

Haluatko aktivoida kielitaitosi tai oppia kokonaan uuden kielen? Näillä vinkeillä tunnistat ja löydät sopivan kielikoulutuksen!

Lue lisää
Studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirje työelämän koulutuksista.