Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän podcast-vinkit

Podcastit ovat mukava tapa oppia itseä kiinnostavista aiheista. Tässä kesäiset vinkkimme! Katso myös kesän lukuvinkit.

1. Ysistä viiteen

Yrittäjän ja toimistotyöläisen podcast työelämän aiheista. Kattaus sisältää teemoja tasa-arvosta ylisuorittamiseen ja palautteen antamiseen.

"Työmatkan pituinen podcast työelämästä ja bisneksestä."

2. Melkein kaikki rahasta

Ymmärrettävää puhetta rahasta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Kuuntelijat saavat hyviä käytännön säästö- ja sijoitusvinkkejä. Aihe, josta ei ole aina helppoa puhua kavereidenkaan kanssa, on käsittelyssä välittömällä ja käytännönläheisellä tavalla. Rahanarvoista inspiraatiota tarjolla!

"Toimittaja-bloggaaja Julia Thurénin luotsaamassa podcastissa rahasta ja taloudesta puhutaan häpeilemättä, hauskasti ja oivaltavasti."

3. Tiedeykkönen

Tiedeykkönen on perinteikäs radio-ohjelma, joka on saatavilla myös podcast-muodossa. Aiheet ovat monipuolisia ja jaksovalikoimasta löytyy lähes jokaiselle mielenkiintoista kuunneltavaa. Kussakin jaksossa on äänessä käsiteltävän aiheen asiantuntijoita. Podcast tarjoaa vastauksia lähinnä tieteellisiin kysymyksiin – joukossa on toki myös abstraktimpiakin teemoja. Oiva tapa löytää vastauksia niihinkin pohdintoihin, joita et ole kehdannut kenellekään esittää!

"Ajankohtainen tiedeohjelma pohtii aikamme ilmiöitä tieteellisestä näkökulmasta ja lisää ymmärrystä itsestämme ja maailmasta."

Muita tärppejä:

  • Päivystävät dosentit
  • Stuff You Should Know
  • This American Life

Mistä podcasteja voi kuunnella?

Podcasteja voi kuunnella useista eri palveluista, joista suurin osa on maksuttomia tai sisältää maksuttomia vaihtoehtoja. Suosittuja alustoja ovat esimerkiksi: Spotify, Podtail, Supla, Apple Podcasts ja Acast.

Viimeksi päivitetty: 19 kesä 2019

Nämäkin voisivat kiinnostaa sinua:

Viimeksi päivitetty 1.7.2019

Photoshop, InDesign vai Illustrator?

Photoshop, InDesign ja Illustrator ovat tehokkaita kuvallisen tuotannon työkaluja, joilla on erilaisia ​​ominaisuuksia ja mahdollisuuksia. Mikä ohjelmista sopii parhaiten tarpeisiisi?

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 19.6.2019

Mitä on täydennyskoulutus?

Täydennyskoulutus käsittää monia eri oppimisen ja opiskelun muotoja – kaikkea yliopistojen kursseista ja koulutusyritysten asiantuntijakoulutuksista aina konferensseihin ja messuihin saakka.

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 25.6.2019

Mitä on osaamisen kehittäminen?

Osaamisen kehittäminen tarkoittaa sellaisten taitojen ja valmiuksien kehittämistä, jotka vievät sinua eteenpäin niin henkilökohtaisella tasolla ja kuin urallasi.

Lue lisää
Studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirje työelämän koulutuksista.