Koulutus.fi – Suomen suurin työelämän koulutusten hakupalvelu

Koulutus.fi on Suomen suurin työelämän koulutussivusto

Ylläpidämme Suomen suurimpia koulutussivustoja, joissa tavoitteenamme on tuoda yhteen koulutusta etsivät ja niitä tarjoavat tahot. Keskeinen osa palveluamme on sivusto, jolla olet tällä hetkellä: Koulutus.fi:stä löydät kaikille avoimia koulutuksia ja verkkokursseja sekä työyhteisöille räätälöityjä valmennusratkaisuja. Täältä löydät myös työelämän tutkintoihin johtavaa koulutusta, oppisopimuskoulutusta ja työvoimakoulutusta.

Koulutus.fi:n lisäksi tiimimme ylläpitää myös tutkintokoulutukset yhteen kokoavaa sivustoa Studentum.fi:tä, joka on suunnattu nuorille ja aikuisille.

EMG:n toimisto Tukholmassa

Taustanamme on vuosien kokemus pohjoiseurooppalaisista koulutusmarkkinoista

Koulutus.fi-sivusto kuuluu EMG – Educations Media Group -organisaatioon, joka on ylläpitänyt eri kohderyhmille suunnattuja koulutushakusivustoja jo vuodesta 2001 lähtien. Voit lukea lisää EMG:n omalta infosivulta

Tällä hetkellä maakohtaiset koulutussivustomme löytyvät Ruotsin ja Suomen lisäksi myös Norjasta, Tanskasta, Ranskasta, Saksasta, Hollannista, Iso-Britanniasta ja Yhdysvalloista. Näiden lisäksi EMG ylläpitää maailmanlaajuisia koulutushakusivustoja www.searchmba.com ja www.educations.com

EMG – Educations Media Group

Koulutus.fi ja Studentum.fi ovat osa EMG – Educations Media Group -organisaatiota.