Koulutus.fi – Suomen suurin työelämän koulutusten hakupalvelu

Koulutus.fi on Suomen suurin työelämän koulutusten hakupalvelu

Ylläpidämme Suomen suurimpia koulutushakupalveluja, joissa tavoitteenamme on tuoda yhteen koulutusta etsivät ja niitä tarjoavat tahot. Keskeinen osa palveluamme on sivusto, jolla olet tällä hetkellä: Koulutus.fi:stä löydät kaikille avoimia koulutuksia ja verkkokursseja sekä työyhteisöille räätälöityjä valmennusratkaisuja. Täältä löydät myös työelämän tutkintoihin johtavaa koulutusta, oppisopimuskoulutusta ja työvoimakoulutusta.

Koulutus.fi:n lisäksi tiimimme ylläpitää myös tutkintokoulutukset yhteen kokoavaa hakupalvelua Studentum.fi:tä, joka on suunnattu nuorille ja aikuisille.

EMG:n toimisto Tukholmassa

Taustanamme on vuosien kokemus pohjoiseurooppalaisista koulutusmarkkinoista

Koulutus.fi-sivusto kuuluu Educations.com Media Group (EMG) -organisaatioon, joka on ylläpitänyt eri kohderyhmille suunnattuja koulutushakusivustoja jo vuodesta 2001 lähtien. Voit lukea lisää EMG:n omalta infosivulta

Tällä hetkellä maakohtaiset koulutushakusivustomme löytyvät Ruotsin ja Suomen lisäksi myös Norjasta, Tanskasta, Ranskasta, Saksasta, Hollannista ja Iso-Britanniasta. Näiden lisäksi EMG ylläpitää maailmanlaajuisia koulutushakusivustoja www.searchmba.com ja www.educations.com

EMG ylläpitää Koulutus.fi- ja Studentum.fi-palveluita

Koulutus.fi ja Studentum.fi ovat osa Educations.com Media Group -organisaatiota.