Arvioinnit aiheesta Etäpalaverien mestaruusluokka

Keskiarvo: 4,2

Osallistuja
Esan koulutuksessa on pelkästään tehokkaasti käytettyä aikaa. Harvinaisen hyvä.
Osallistuja
Mielenkiintoisesti toteutettu sessio. Toimivat materiaalit ja aktivoinnit. Hyvä rytmitys.
Osallistuja
Tosi mielenkiintoista ja erityisesti omaan jokapäiväiseen työhön hyviä käytännön työkaluja.
Osallistuja
Kiitos. Erityisesti tauotuksesta. Ei ollut ollenkaan niin puuduttava verkkototeutus kuin yleensä.
Osallistuja
Näistä koulutuksista jää aina joku asia elämään.
Osallistuja
Erinomainen kokonaisuus! Kiitos sinulle.
Osallistuja
Ei se petä. Jälleen ihan huippuluokan koulutus. Kiitos Esa!
Osallistuja
Mentimeter oli hyvä aktivoija. Jotkin asiat käsiteltiin niin nopeasti, etten ennättänyt mukaan tai tekemään muistiinpanoja. Esim. mistä se ruudun koon muuttaminen tehtiin kokousesityksiä varten?
Osallistuja
Esa on loistava ja innostava kouluttaja.
Osallistuja
Kouluttaja tunsi aiheen läpikotaisin ja esiintyi selkeästi ja innostavasti. Ensimmäinen verkon välityksellä (tai ylipäätänsä missään) järjestetty koulutus, jossa ei jossain vaiheessa tullut unelias olo. Paljon kiitoksia!
Osallistuja
Hyviä vinkkejä ja loistava kouluttaja
Osallistuja
Kiitos, hyvä kurssi. Paljon uutta asiaa ja vinkkejä.
hyviä käytännön vinkkejä
Osallistuja
Hyvä koulutus! Itsellä käytössä Google Meet töissä, joten tuntui että välillä on liian Teams painotteinen. Etäpalaverit jo melko tuttuja, joten ajatuksena ehkä voisi olla hieman eri tasoisille esittäjille räätälöityjä / painottua teams, google meet jne. koska toimivat melko eri tavalla.
Osallistuja
Takuuvarmaa huippulaatua ja vastaa aina odotuksia! Kiitos : )
Osallistuja
Hyödyllinen koulutus, mutta tällaisena ei-teknisenä ihmisenä jotkin ohjeet (esim. se resoluutio) menivät liian nopeasti.
Osallistuja
Mainiota aktivointia ja hyviä vinkkejä!
Osallistuja
Oikein mielenkiintoisia ja uusimpia juttuja!
Osallistuja
Erityisen hyvä kouluttaja ja jaksaa kuunnella vaikka aihe olisi tuttu. Kiitos Esa!
Osallistuja
Kurssi oli ehkä enemmän "perusteet", ei "mestaruus"-materiaalia. Eli perusosaajalle tässä ei tullut juuri uutta?
Osallistuja
Esa on hyvä ja eläväinen opettaja :)
Osallistuja
Esa on miellyttävä kouluttaja. Selkeä ja sopivan räväkkä. Ei ammu yli, eikä ole tylsä. Taustalla vanha kunnon Cthulhu-hahmo :)
Osallistuja
Ihan hyvä. Lisää konkreettisia keinoja ja apuja kokouksen pitämiseen. Alku oli vähän pliisu, keskikohdasta lähtien tuhtia asiaa. Interaktiivisuus oli tosi kiva! Sitä olisi voinut käydä vielä tarkemmin läpi.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.