🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Arvioinnit aiheesta Excel perusteet 2 – funktiot, tietokannat ja grafiikka

Keskiarvo: 4,1

Perustuu 29 arviointiin

Osallistuja

Kouluttajan persoonallinen tapa aivan mahtava, itse aihekin saa potkua! Hieno tauotustapa harjoitteille. Sisältö avaa sen, että pohtii vaan mahdollisuuksien laajuutta ( joita tosin en itse taida tarvitakaan) excelin parissa.

Osallistuja

Selkeää opetusta ja sain monipuolisesti vinkkejä excelin käyttöön, vaikka melko tuttu ohjelma olikin jo etukäteen.

Osallistuja

Kouluttaja on loistava, kuuntelee opiskelijoita ja vastaa asiantuntevasti ja selkeästi kysymyksiin. Myös kysymyskynnys on matala. Loistava tyyppi myös ja esiintymistapa on rento ja miellyttävä!

Osallistuja

Kurssi oli todella hyvä! Tempoa riitti, joten jotain on jo osattava ennen tähän kurssiin tuloa. Rytmitys oli erinomainen ja taukoja tarpeeksi. Olen vieläkin ymmälläni, kuinka nopeasti kolme tuntia vierähti. Harjoitukset olivat selkeitä ja helppoja, jotta asioita pääsi harjoittelemaan. Koska osa asioista oli itselleni tuttuja, olisin ehkä toivonu...

Näytä kokonaan
Osallistuja

Asiantunteva ja innostava kouluttaja, mukava kuunnella. Välillä eteneminen ehkä vähän liian vauhdikasta. Paljon hyviä asioita ja hyvä kun on tehtäviä millä harjoitella itsenäisesti.

Osallistuja

Liikaa sisältöä ja liian vauhdikkaasti edettiin, ja jos kärryiltä tippuu ehtkeksikään, niin peli oli menetetty. Koska oma osaaminen on heikohko Excelin suhteen,, vaikuttaa se toki kykyyn oppia ja ehtiä omaksua. Lisäksi 3h on ehkä liian pitkä aika koulutukselle, 2h olisi parempi. Lisäksi toivoisin, että harjoitustehtävät käytäisiin yhdessä vaikka...

Näytä kokonaan
Osallistuja

Hengästyttävän nopeassa tahdissa paljon hyödyllistä asiaa. Innostava kouluttaja :)

Osallistuja

Tällä kertaa hoksasin kaipaavani aikaa tehdä tehtävä heti opetetun aiheen jälkeen "oppitunnin aikana" - huomasin et en muista kaikkia vinkkejä kun ryhdyin itsenäisesti tauolla tekemään tehtävää.

Osallistuja

Oikein rempseää esitystä ja sopivalla tasolla

Osallistuja

Loistava kouluttaja, ihana persoona, selkeä esitystapa ja hyödyllinen kurssi, joka vastasi odotuksia erinoimaisesti.

Osallistuja

Kurssin järjestelyksi arvostelin alhaiseksi, koska luokkaympäristössä ja yhdessä tekemisen kautta tieto valuu paljon vahvemmin 😊😊,kuin näin etäympäristössä.

Osallistuja

Kiitos erinomaisesta koulutuksesta! Sisältö oli asiapitoista ja kouluttajalla hyvä opetustapa.

Osallistuja

Hyvä kurssi, käytiin napakasti asioita läpi ja sai paljon hyviä vinkkejä omaan työhön.

Osallistuja

Englannin kielisen excelin ollessa käytössä olisi hyvä, jos mainittaisiin kaavat myös englanniksi. :)

Osallistuja

Mukava kouluttaja. Tuttua asiaa, mutta pikkuniksejä sain lisää, joten ei hukkaan mnennyt lainkaan.

Osallistuja

Koulutus oli erittäin hyvä. mutta aliarvioin omat kykyni. Kurssilla olevat asiat olivat minulle jo tuttuja. Otan seuraavaksi edistyneille kurssin.

Osallistuja

Aivan loistavaa kouluttamista. Hyvä tahti ja kerrattiin asioita, kun oli yhden kerran näyttänyt. Lisäksi oli hyvä, että oli pieni kertaus viimeviikkoiseen ykkösosaan, niin pääsi hyvin päivän töistä irtautumaan Excelin maailmaan. Hienoa, että materiaali tuli etukäteen. Kunpa olisimme ehtineet vähän katsoa yhdessä Pivotteja. Ne ovat yhtä möykkyjä,...

Näytä kokonaan
Osallistuja

Hienoa, että mukana oli myös erillinen ohjemateriaali. Nyt koulutuksen seuraaminen oli helpompaa, kun ei tarvinnut tehdä muistiinpanoja samalla, kun seurasi opettajaa :)

Osallistuja

Ihan loistava, taas kerran!!! Just sopiva omaan tarpeeseen kertauksena, kun ei ole paljon käyttänyt viime aikoina. Tästä on hyvä jatkaa jatkokursseille. Harjoitukset, niiden ajoitus ja taso aivan kymppi. Hyvin tauotettu ja erinomainen kouluttaja. Todellakin rahan arvoista.

Osallistuja
Osallistuja

Oikein sopiva kurssi ja vastasi odotuksia kaikin puolin

Osallistuja
Osallistuja
Osallistuja

Excelin perusasiat olivat itselleni entuudestaan tuttuja, mutta opin uutta erityisemmistä toiminnoista ja uusia excelin käyttöniksejä. Hienoa, että kurssilla käyettiin luennon lisäksi myös harjoitustehtäviä, joissa pystyi itse kokeilemaan toimintoja.

studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.