Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Power BI: raportointi pilvipalvelussa

Keskiarvo: 4

Perustuu 25 arviointiin

Osallistuja
Varsin nopeasti mentiin eteenpäin, välillä oli vähän haastava ehtiä mukaan, mutta minä toiminkin vain yhdellä läppärin näytöllä. :) Käyttöoikeudet on edelleen monimutkaisen tuntuisia. Hyvä kouluttaja, miellyttävä kuunnella.
Osallistuja
Olisin itse enemmän 'katselija', joka katsoo pilvipalvelussa tehtyjä raportteja. Koulutuksessa esitettiinkin hyvä idea, että olisi räätälöity oma koulutus heille, jotka vain katselevat valmiita raportteja. Itse tipuin tässä koulutuksessa monessa kohtaa, koska itselleni oli todella paljon uutta asiaa.
Osallistuja
Käyttöoikeusasia tuntui olevan hieman monimutkikas - aikalailla siinä sulateltavaa :) Eli tämä osio ei täysin uponnut maaliin :)
Osallistuja
Kuten kerroinkin, minulle konsernin raportoinnin rakentajana tästä oli paljon hyötyä, erityisesti kokonaisuuden ymmärtämisen ja raporttien jakamisen osalta. Pilvipalvelussa raportteja lukeville olisi hyötyä "supistetusta" kurssista, jossa katsottaisiin asioita vain heidän näkökulmastaan ilman desktop-osuutta. Rooleja ja rajauksia voisi sivuta, s...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Alussa eteneminen oli hieman liian nopeaa, jos halusi tehdä itse samassa tahdissa opetuksen kanssa. Kurssin edetessä pääsi kuitenkin hyvin mukaan. Paljon hyödyllisiä vinkkejä, joita voi hyödyntää käytännössä
Osallistuja
Vähän mentiin nopeasti, kun oli uusi ympäristö. Ei meinannut ehtiä etsimään samalla käytettyjä nappuloita. Muuten oikein oivallinen kurssi, ope ja sisältö.
Osallistuja
En oppinut juurikaan uutta.
Osallistuja
Todella hyvin vedetty laaja aihe tiiiviiseen pakettiin!
Osallistuja
Käyttö ratkaisee, meillä raportoidaan Power PI:llä, joten tilannehan on se, että tieto lisää tuskaa. Yksi askel kerrallaan.
Osallistuja
Kaikin puolin hyvä kokonaisuus.
Osallistuja
Olen aikaisemmin ainoastaan katsellut suurelle yleisölle jaettuja valmiita raportteja joita ei pääse itse muokkaamaan. Todella hyvä että käytiin läpi myös Desktopin käyttöä, koska muuten en olisi päässyt koulutuksen aikana samanaikaisesti kokeilemaan omalla koneellani. Nyt onnistui tällä perehdytyksellä oikein hyvin. Tästä pääsee mainiosti alkuun!
Osallistuja
hyvä läpikäynti kokonaisuudesta, joka oli 100% vieras entuudestaan. Sai käsityksen mitä ohjelmalla voi tehdä. Selkeä opettaja. Itselläni yhteys takkusi pahasti ja olin ulkona kokouksesta monta kertaa.
Osallistuja
Olen tutustunut PowerBIhin, kun pitää osata tehdä raportteja. Tämä koulutus avasi toiminnallisuuksia hyvin. Ensimmäinen 45 min oli vähän turhaa ja sen olisi voinut tiivistää.
Osallistuja
Kurssilla kerrottiin selkeästi asiat ja opin paljon uutta. Kurssin kesto plus tauko oli sopivat!
Osallistuja
Mielestäni hyvä ja selkeä koulutus, jossa sisältö oli hyvin suhteutettu käytettävissä olevaan aikaan. En tuntenut aihetta entuudestaan juuri lainkaan. Power BI:n esittely alussa sen kehitysvaiheittain oli hyvä lähestyminen. Visualisointiesimerkit hyviä ja desktop-appissa tietomallien näytäminen hyvää. Power-Query ja huonosti järjestettyjen excel...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Aika kattava sisältö aikaan nähden
Osallistuja
Hiukan liian nopeasti meni alkuosa.
Osallistuja
Osallistuja
Paras BI-raportoinnin kouluttaja, jonka kurssilla olen ollut. Selkeä, kertoo kaiken ymmärrettävästi ja havainnollistaa hyvin. Vielä kun ehtisi kirjoittaa kaiken muistiin, tai saisi valmiit muistiinpanot, koska asiat tuppaavat unohtumaan nopeasti ellei heti pääse niitä itse käytännössä harjoittelemaan uudestaan.
Osallistuja
Olin jo toisen kerran samalla kurssilla, kun eka kerran meni vähän yli. Nyt pääsin jo harjoittelemaan.
Osallistuja
Kouluttajalle suuret kiitokset, miellyttävä kuunnella ja selkeä esitystyyli
Osallistuja
Hyvä, käytännönläheinen, tiivis ja selekeästi esitetty kokonaisuus
Osallistuja
Hyvä kouluttaja, selkeä esitystapa ja järjestelmällinen eteneminen.
Osallistuja
Voisi jättää aina esim. minuutin aikaa, että saisi kokeilla rauhassa tehdä ja sitten edetään
Osallistuja
Kiitos koulutuksesta! Jossain vaiheessa kouluttaja eteni asiassa hieman liian nopeasti. Kun PBIn näkymä omalla selaimellani oli erilainen kuin jaettu materiaali, oli vaikea pysyä mukana.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.