Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Johdanto kyberuhkien torjuntaan

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 62 arviointiin

Osallistuja
(3)
Kiitos mukavasta koulutuksesta, joka oli yleisluontoisesti kiinnostava. Olisin toivonut, että kouluttaja olisi perehtynyt yrityksen toimintaan edes hieman ennen esitystä, pieniä asioita olisi ollut helppo tarkistaa, kuten konserni ja yhtiömuoto. Kouluttajan ei kannata myöskään mitätöidä omaa osaamistaan yleisön edessä, tämä varmaan suomalainen t...
Näytä kokonaan
Miika
(5)
Kiitokset, erittäin hienosti vedetty kokonaisuus, toimi hyvin online -koulutuksena. Esimerkit avasivat hyvin tilanteita.
Anna
(5)
Mahtava koulutus kaiken kaikkiaan, piti otteessaan alusta loppuun asti. Riittävästi taukoja ja erittäin hyvät esimerkit tapauksista, peukku ylös!
Mika
(4)
Hyvin Aleksi veti poikkeusolosuhteissa ja minulle myös hyödyllinen kurssi. Hyvin myös Aleksi huomioi taukoajat, niin ei mennyt turhan raskaaksi koko setti. Kiitokset!
Juha
(5)
Hyvä yleiskatsaus. Kiitos Aleksi.
Saara
(5)
Kari
(4)
Tämä on yksi parhaista kursseista joita olen käynyt. Labra oli suunniteltu todella hyvin palvelemaan oppimistarkoitusta. Toki kurssi oli ensimmäinen järjestetty ja muutama virhe tms oli labroissa ja matskussa, mutta ne varmasti korjaantuvat. Tosin ne pitivät myös mielen virkeänä, eikä matskua tultu ihan orjallisesti seurattua vaan piti miettiä m...
Näytä kokonaan
Jarno
(3)
Omien aivojen käyttäminen kurssitehtäviä tehtäessä oli toimiva ratkaisu. Näin ymmärsi paremmin sen mitä ei ymmärtänyt.
Isto
(3)
Odotin markkinointimateriaalin mukaisesti käytännönläheisempää ja syvällisempää kurssia. Aamupäivän sisältö tottakai tärkeää ja hyvää kertausta. Iltapäiväkahvin jälkeisessä materiaalissa olisi ollu mieluisaa viipyät kauemminkin, mutta juuri sen aineiston kohdalla alkoi olla kiire. Sain hyviä vinkkejä asioista, joista voin etsiä lisää tietoa itse.
Toni
(5)
Jari
(5)
Ville
(4)
Kouluttajalla hyvä ote opettamiseen sekä hakee keskustelua koulutettavilta ja sitä myöden saadaan hyvin keskustelua ja ideoita.
Antti
(5)
Jussi
(5)
Osallistuja
(5)
Kurssimateriaalin kaipaisi sisällysluetteloa, josta pääsisi suoraan haluamalleen sivulle.
Osallistuja
(5)
Kurssimateriaali oli antoisa mutta sisällysluettelo olisi hyvä lisä. Harjoitukset oli hieman vaativia näin ensikertalaisen näkökulmasta juurikin tähän kyseiseen juniper laitteisiin. Kurssin pituus voisi olla mielestäni pitempi niin jäisi aikaa perehtyä harjoituksiin enemmänkin.
Osallistuja
(5)
Antti
(5)
IOT-laitteista ehkä enemmän asiaa.
Heikki
(4)
Jens
(4)
Anonyymi
(5)
Anonyymi
(4)
Anonyymi
(4)
Kurssimateriaalissa oli aika paljon esimerkkejä vuosien takaa esim. 2013. Olisi ollut kiva jos olisi ollut tuoreempia. Toki on mahdollista että uudempaa ei ole saatavilla.
Anonyymi
(4)
Kurssi oli kyllä muuten hyvä, mutta IT-asiantuntijoille paljon ns. tuttua peruskauraa. Tämä ei tietenkään ole Santa Monican syy, vaan ihmettelen lähinnä miksi me olimme ostaneet kyseisen kurssin. Joku vähän pidemmälle menevä ja käytännönläheisempi kurssi olisi mielestäni ollut paljon parempi ainakin asiantuntijoillemme. Kouluttuja oli kuitenk...
Näytä kokonaan
Anonyymi
(3)
Otsikon puitteissa, johdatus kyberuhkien torjuntaan sisältö vastasi hyvin teemaa. Myyjän (joka itse olen) näkökulmasta ei kuitenkaan jäänyt hirveästi käteen. . Hieman vaikea tunnistaa kenelle kurssi olisi tarkoitettu (tekninen henkilö, myyjä, It firmassa työskentelevä, vvai täysio maallikko). Itse esiityjä oli kuitenkin varsin pätevä ja hyvä esi...
Näytä kokonaan
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.