Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ruotsin keskustelukurssi

Kieliavain
Yhteenveto
10 viikkoa
ruotsi
   
Helsinki
Avoin koulutus

Ruotsin keskustelukurssi

 

Unohda pakkoruotsi ja opi ruotsia hauskalla tavalla

Onko ruotsin kielen taitosi päässyt ruostumaan? Tuntuuko siltä ettei ruotsin kielen käyttö tunnu sujuvan niin kuin toivoisit? Kaipaatko kielitaidon päivitystä nopeasti ja hauskasti?

Tule mukaan Ruotsin keskustelukurssille, jossa Kieliavain pitää huolta, että sanavarastosi paitsi laajenee myös aktivoituu luontevaan käyttöön. Rohkeuden lisääminen eri kielenkäyttötilanteissa on kurssin yksi keskeisiä tavoitteita.

Ruotsin kielen kurssien tarkoituksena on laajentaa sanavarastoa ja saada aimo annos lisää sujuvuutta ja varmuutta puheeseen. Opetustunneista muodostuu vuorovaikutteisia valmennus­tilaisuuksia joissa osallistujat pääsevät aktiivisesti käyttämään suullista kielitaitoaan.

Ruotsin suullisen kielitaidon kielikurssi kestää kokonaisuudessan 10 viikkoa.

Ruotsi 1        taso 0-A1      keskiviikko    25.09.-27.11.2019              klo 15:00-16:30

Ruotsi 2        taso A2         keskiviikko    25.09.-27.11.2019              klo 18:15-19:45

Ruotsi 3        taso Disc.      keskiviikko    25.09.-27.11.2019              klo 16:30-18:00

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ruotsin keskustelukurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Ylemmän tason ryhmät sopii erinomaisesti kielen jo hallitseville jotka kaipaavat aktiivista ja säännöllistä kielen käyttöä sekä uusia mielenkiintoisia aiheita joista keskustella. Kielikurssin aihealueet käsittelevät ajankohtaisia aiheita uutisista ja lehtiartikkeleista.

Koulutuspaikka

Kieliavain - Vilhonkatu 5 A, 2. krs., Helsinki

Kustannukset

Kurssimaksun 430,00 € (sis. alv. 24%). Kurssimaksu sisältää opiskeluaineiston.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ruotsin keskustelukurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Kieliavain

Kieliavain on kieli- ja kommunikaatiokoulutusta yrityksille ja yksityisille tarjoava kielikoulutuskeskus, joka toteuttaa kielikoulutukset ilolla, intohimolla ja asiantuntemuksella.

Kieliavain on kieli- ja kommunikaatiokoulutusta yrityksille ja yksityisille tarjoava kielikoulutuskeskus, joka toteuttaa kielikoulutukset ilolla, intohimolla ja asiantuntemuksella. Kielitaito on muutakin kuin sanoja ja kielioppia. Kieli rakentaa siltoja ihmisten välille, kosketuspintoja uusiin kulttuureihin ja avaimia antoisaan kansainväliseen kommunikaatioon. Siksi Kieliavaimen kielikoulutukset...


Lue lisää kouluttajasta Kieliavain ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kieliavain

Vilhonkatu 5 A, 2.krs
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
kieliavain.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 8 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ruotsin keskustelukurssi täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tuloksellista kielikoulutusta

KieliEttan tarjoaa tehokkaat kieli- ja kulttuurikoulutukset liike-elämän ja asiantuntijoiden tarpeisiin sekä lähi- että etäopetuksena. Pyydä tarjous!