Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Sisäinen auditointi

Keskiarvo: 4,1

Perustuu 14 arviointiin

Markku
(5)
Laura
(4)
Anjariitta
(5)
Asiantuntijan opetusta on aina ilo kuunnella.
NH
(4)
Sain paljon uusia ajatuksia.
Marko
(5)
Mielestäni koulutus oli liian lyhyt.
Suvi
(4)
Suosittelen!
Antti
(4)
Opetuksen sisältöön kehitysehdotuksena: 1. Enemmän koulutettavien osallistumista vaativia harjoituksia. Ja käytännön esimerkkejä. 2. Vähemmän auditoinnin historian ym yleisen asian läpikäyntiä. Kouluttaja osasi asiansa!
TP
(3)
Kurssi oli liian lyhyt, jotta olisi sisäistänyt asian.
JJ
(4)
Sari L
(4)
Riikka
(4)
Ihan hyvä ja toimiva koulutus, joskin tarvitsisin omaa auditointiani tukemaan enemmän itse alan sisältökoulutusta. Ainoa miinus oli koulutustilan liian tehokas ilmastointi.
Harmaatukka
(4)
Ilmeisesti olisi pitänyt olla edes vähän kokemusta auditoinneista ennen kuin lähti kurssille. Kokonaiskuva hahmottui jotenkin, mutta materiaalin voisi mielellään muuttaa Powerpoint-muodosta enemmän helppolukuiseksi oppikirjamaiseksi vihkoseksi. Ranskalaiset viivat vaativat aina uudelleentulkitsemisen niitä lukiessa ja ovat irrallisia "palapel...
Näytä kokonaan
Jonna
(4)
Marko Rahnasto
(4)
Kurssi oli hyvä. Luennoitsija oli vuorovaikutustaitoinen ja osasi keventää kohtuu tuhtia antia sopivilla kevennyksillä. Tilat olivat loistavat tällaisen koulutuksen järjestömiseen.
studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.