Koulutus.fi:n uutiskirjeet

Haluatko saada tietoa koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Liity sähköpostilistalle! Lähetämme uutiskirjeemme kuukausittain. Lisäksi saat kiinnostuksen kohteittesi mukaisesti viestejä asiakkaidemme ajankohtaisista koulutuksista. Saadaksesi uutiskirjeen sähköpostiisi rekisteröi osoitteesi. Pääset tämän jälkeen valitsemaan teemat, joista olet kiinnostunut.
Rekisteröidy


Poistu postituslistalta
  » Kirjaudu sisään  


Lue joulukuun uutiskirjeJoulukuun uutiskirjeessä on tarjolla koulutusvinkkejä moneen eri tarpeeseen

Osaatko rauhoitella kiihtynyttä asiakaspalvelutilannetta? Tai kiinnostaako sinua ehkä sisustaminen tai haluatko suunnata valmentajaksi tai terapeutiksi? Joulukuun uutiskirjeemme tarjoaa näiden aiheiden lisäksi makupaluja myös Lynette Ryalsin myyntivinkkeihin ja kertoo, miten johtaja pitää kaikki jonglöörauspallot ilmassa.Lokakuun uutiskirjeLokakuun uutiskirjeestä vinkkejä syksyn koulutushankintoihin

Hae piristystä synkkenevään syksyyn energisoivilla ja henkeä nostattavilla koulutuksilla! Lokakuun uutiskirjeestä löydät koulutusvinkkejä parempaan yhteistyöhön ja kommunikaatioon työyhteisöissä. Kirjeestä löydät myös seminaarivinkin projektiosaamisen kehittämiseen Projektipäivillä!

Psst... älä unohda syksyn Facebook-arvontoja! Voit voittaa koulutuksen!Syyskuun uutiskirjeKehity esimiehenä ja opi johtamaan menestyvää liiketoimintaa!

Syyskuun uutiskirjeen teemana on esimiestyö ja liiketoiminta. Voit tutustua soveltavaan psykologiaan johtamisen näkökulmasta tai hakea pontta esimiestyöhön. Ota henkilöstöasiat haltuun HR-koulutuksissa ja opi johtamaan tapahtumatuontoa paremmin. Katso, millä koulutuksilla opit hallitsemaan tilinpäätösasiat tai laatimaan yrityksellesi toimiva profiili Facebookiin!Kesäkuun uutiskirjeessä voit inspiroitua kesäisen keveistä koulutuksista

Sisustus menossa uusiksi? Opi sisustamaan sisustuskoulutuksessa!
Meneekö ääni töissä? Äänenkäytön koulutus parantaa työhyvinvointia!
Projekteja tulossa syksyllä? Projektinhallinnan koulutus auttaa pitämään langat käsissä!
Lähdössä matkalle? Takaa onnistunut matka ja käy ensin kielikurssilla!

Kesällä varataan paikat syksyn koulutuksiin – varmista omasi!Valmennuksia esimiehille ja organisaatioille liiketoiminnan kehittämiseen

Huhtikuun uutiskirjeestä voit lukea Koulutus.fi:n alkuvuoden kuulumisia ja tutustua psykologisen johtamisen koulutuksiin ja liiketoiminnan kehittämisen koulutusohjelmaan.

Tutustu myös uusiin työyhteisöjen työnohjaajan koulutuksiin. Katso myös kielten tehokurssit, joilla terävöität työelämän kielitaitoa.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.