Koulutus.fi:n uutiskirjeet

Haluatko saada tietoa koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Liity sähköpostilistalle! Lähetämme uutiskirjeemme kuukausittain. Lisäksi saat kiinnostuksen kohteittesi mukaisesti viestejä asiakkaidemme ajankohtaisista koulutuksista. Saadaksesi uutiskirjeen sähköpostiisi rekisteröi osoitteesi. Pääset tämän jälkeen valitsemaan teemat, joista olet kiinnostunut.
Rekisteröidy


Poistu postituslistalta
  » Kirjaudu sisään  


Joulukuun 2018 uutiskirjePimeä ja pitkä syksy on kääntynyt talveen, ja vuoden loppu on monille kiireistä aikaa töissä. Oletko valmis kokeilemaan jotain uutta, jos se vähentää työstressiä? Lue mindfulness-artikkeli uutiskirjeestämme. Kirjeestä löydät myös loppuvuoden kuumimmat koulutukset.

Löydä koulutuksesi täältä »Marraskuun 2018 uutiskirjeTässä kuussa puhututtaa ilmastonmuutos. Miten oma yrityksesi ottaa huomioon ilmastoasiat ja ympäristövastuun? Kirjeestämme löydät myös koulutusvinkit liike-elämään, digi-osaamiseen ja korttikoulutuksiin. 

Lue marraskuun koulutusvinkit täältä »Lokakuu 2018Tässä kuussa puhuttaa työhyvinvointi. Lue artikkelimme hyvinvoivan työyhteisön tunnusmerkeistä. Miten teidän työpaikalla voidaan?

Lue lokakuun uutiskirje tästä »Syyskuun 2018 uutiskirjeOlet varmasti joskus vastaanottanut sähköpostiviestin ja ihmetellyt, miten lähettäjä on voinut tehdä niin ilmeisen virheen. Tai ehkäpä olet itse lähettänyt sähköpostin väärään osoitteeseen. Lue artikkelimme vinkit ja vältä nolot mokat!

Tutustu myös ajankohtaisiin koulutusvinkkeihin!Elokuun 2018 uutiskirjeHaluaisitko tällä kertaa lähteä palkkakeskustelusta erittäin tyytyväisenä lopputulokseen? Lue artikkelimme vinkit ja onnistu! Elokuun uutiskirjeestä löydät myös ajankohtaiset koulutukset ja kurssit.

Klikkaa sisään uutiskirjeeseen »Heinäkuun 2018 uutiskirje

Tunnetko talouden perustermit? Jotta onnistuisit keskustelussa kuin keskustelussa, on tärkeää tuntea talouden käsitteistöä. Heinäkuun uutiskirjeestä löydät myös ajankohtaiset koulutukset ja kesäkurssit.

Koulutus.fi toivottaa lukijoilleen helteistä ja tapahtumarikasta kesää!

Lue heinäkuun uutiskirje täältä »Kesäkuun 2018 uutiskirjeTunnetko itsesi huijariksi töissä? Suurin osa ihmisistä tuntee riittämättömyyttä vähintään jossain kohtaa työuraansa ja saattaa joutua jopa ns. huijarisyndrooman pyörteisiin. Kesäkuun uutiskirjeestä luet paitsi vinkkimme negatiivisen ajattelun nujertamiseen, myös ajankohtaiset koulutukset työelämässä kehittymiseen!Koulutus.fi Toukokuun 2018 uutiskirjeHallitse paineet ja onnistu fiksuilla tavoitteilla. Menestyt varmasti, kunhan säilytät oppimishalusi. Uutiskirjeestä luet, millä eväillä loistat uudessa työpaikassa.

Etsitkö vielä sitä uutta työpaikkaa? Kouluttaudu alalle, jossa työlle on varmasti kysyntää! Löydät työvoimakoulutukset nyt Koulutus.fi:stä.Koulutus.fi uutiskirje huhtikuu 2018Olemme kaikki tehneet sen joskus – päästäneet suusta sammakon tuntemattoman ihmisen läsnäollessa. Vältä ikävät tilanteet ja lue artikkelistamme 10 asiaa, joita ei koskaan tulisi sanoa ensitapaamisella.

Tutustu myös ajankohtaisiin koulutusvinkkeihin ja ole terässä!Kohti motivoitunutta työyhteisöä Motivaation löytäminen saattaa olla toisinaan haastavaa esimerkiksi stressin, epävarmojen työolojen tai huonon tunnelman vuoksi. Lue vinkit artikkelistamme ja motivoi kollegasi uuteen lentoon!Motivaation löytäminen saattaa olla toisinaan haastavaa esimerkiksi stressin, epävarmojen työolojen tai huonon tunnelman vuoksi. Koulutus.fi:n maaliskuun uutiskirje käsittelee paitsi työmotivaation löytämistä ja kollegan tsemppaamista, esittelee se myös tutusti ajankohtaisia koulutusvinkkejä.

Aloita koulutusjahti uutiskirjeestämme »Helmikuun uutiskirje

Katso helmikuiset koulutusvinkit ja kehitä osaamistasi. Jos toimit johtamistehtävissä, lukaise myös artikkelimme, johon on listattu viisi vinkkiä, joita noudattamalla voit kehittyä johtamistyössä.

Klikkaa sisään uutiskirjeeseen »Tammikuun uutiskirje

Koulutus.fi:n uudistunut uutiskirje listaa kuukausittain koulutusvinkkejä ja tarttuu ajankohtaisiin teemoihin. Aloitetaan vuosi 2018 tietosuoja-asetuksella. Iloista koulutusjahtia!

Lue uutiskirje tästä »
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.