Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Maksuton kasvuohjelma

Aava & Bang
Yhteenveto
2–3 kuukautta
Työvoimakoulutus
Kuopio, Lappeenranta, Mikkeli, Rovaniemi
Alkavat koulutukset
Kuopio
28.9.2020

Lappeenranta
17.8.2020

Mikkeli
17.8.2020

Rovaniemi
17.8.2020
Maksuton kasvuohjelma

Maksuton kasvuohjelma

Bisnesvirittämöstä varmuutta muutoksen keskelle.

Maksuton Bisnesvirittämö -kasvuohjelma on rakennettu kehityshaluisille yksinyrittäjille ja freelancereille, joiden liiketoimintaa vallitseva tilanne on horjuttanut.

Sparrausta ja valmennusta

Muutostilanteessa tarve oman liiketoiminnan kehittämiselle on entistäkin akuutimpi, joten tuleen ei kannata jäädä makaamaan. Miten takaat toimeentulosi sekä jatkuvan kassavirran muutoksen keskellä? Mistä saat uusia asiakkaita ja miten varmistat jo olemassa olevien asiakkaiden pysymisen? Entä miten vastaat digitaalisuuden tuomiin mahdollisuuksiin nopealla syklillä?

3 kuukauden virittämö

Ohjelmiin valitaan 10–30 yksinyrittäjää tai freelanceria, joille jokaiselle räätälöidään sopiva kokonaisuus valmennusmoduulien avulla. Ohjelma on osallistujalle täysin maksuton. Kasvuohjelman tavoitteena on, että valmennuksen päätteeksi sinulla on kirkastettu liiketoimintamalli sekä osaamista viedä sen myyntiä, markkinointia ja toteutusta eteenpäin digitaalisten työkalujen avulla.

Miksi lähtisit mukaan?

Kasva ja kehity yhdessä

Uusien taitojen omaksuminen vaatii aikaa ja valmennusta. Aava & Bang sitouttaa osallistujia kasvuun vuorovaikutteisella valmennuksella ja kanssayrittäjien verkoston tuella.

Kirkasta liikeideasi

Kirkastetaan yhdessä yrityksesi vision, ydinviestit ja tavoitteet. Opit tunnistamaan ja kartoittamaan uusia mahdollisuuksia sekä tuotteistamaan uusia tuotteita ja palveluita, jotka palvelevat asiakkaidesi tarpeita paremmin vallitsevan muutostilanteen keskellä.

Viritä osaamisesi

Saat uuden tavan ajatella, jonka lisäksi Aava & Bang tarjoaa konkreettisia työkaluja liiketoiminnan kehittämiseen, markkinointiin ja myyntiin sekä digitaalisuuteen.

Uusi suunta tekemiseen

Aava & Bang antaa takuuvarmasti uskoa itseesi, näkökulmia omiin vahvuuksiisi ja motivaatiota kasvun vaatimaan muutokseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maksuton kasvuohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Ohjelma on suunnattu yksinyrittäjille ja freelancereille. Yrityksesi toimialalla ei ole väliä. Riittää että sinulla on tahtoa kehittää yritystoimintaasi sekä omaa osaamistasi. Olet kiinnostunut liiketoimintasi kehittämisestä, myynnistä, markkinoinnista, uusista kohderyhmistä, verkostoista, liiketoiminnan digitaalisten mahdollisuuksien kartoittamisesta, uusien tuotteiden konseptoinnista ja osaamisesi kaupallistamisesta.

Aikataulu

Ohjelmat ovat alkamassa alkusyksystä Kaakkois-Suomessa, Etelä-Savossa, Lapissa sekä Pohjois-Savossa.

  • Rovaniemi 17.8.2020
  • Mikkeli 17.8.2020
  • Lappeenranta 17.8.2020
  • Kuopio 28.9.2020

Kasvuohjelman kesto on 2–3 kuukautta.

Koulutuspaikka

  • Etelä-Savon Bisnesvirittämö
  • Pohjois-Savon Bisnesvirittämö 
  • Lapin Bisnesvirittämö
  • Kaakkois-Suomen Bisnesvirittämö

Ohjelmat toteutetaan virtuaalisina toteutuksina ja niihin on mahdollista osallistua laajemmalta alueelta kuin kyseisiltä paikkakunnilta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maksuton kasvuohjelma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Aava & Bang

Aava & Bang

Aava & Bang – Rakkaudesta kasvuun ja markkinointiin

Aava & Bang syntyi ajatuksesta tarjota yrityksille jotain, mitä perinteiset mainostoimistot ja konsulttiyritykset eivät pystyneet tarjoamaan kasvuhakuisille yrityksille – myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen aidosti strategisen kumppanin, joka haluaa ja osaa ottaa vastuuta myös strategioiden arkisesta toteutuksesta. Aava & Bangin suuri...


Lue lisää kouluttajasta Aava & Bang ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aava & Bang

Ylistönmäentie 33
40500

 Näytä puhelinnumero
bang.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Maksuton kasvuohjelma täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: