Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten työpaikallasi opitaan uutta? 🧩 Vastaa kyselyyn ja voita leffaliput ➡

Markkinointivirittämö

Aava & Bang
Yhteenveto
5 kuukautta
suomi
   
Helsinki
Työvoimakoulutus

Markkinointivirittämö

Markkinointivirittämö 

Markkinointivirittämö -kasvuohjelma on rakennettu sinulle, joka etsit uutta uraa sekä työnantajaa markkinoinnin kentällä ja haluat kehittyä tulevaisuuden markkinoinnin osaajaksi. Markkinointivirittämössä odottelee jo rekrytointi- ja kasvuhaluisia yrityksiä, jotka kaipaavat uusia tulevaisuuden tekijöitä – voisitko se olla just sinä? Markkinointivirittämöön valitaan noin 15 tulevaisuuden markkinoinnin tekijää, jotka haluavat lunastaa työmahdollisuuden tekemisen ja markkinointiosaamisen kehittämisen avulla.

Rekrytoimme ja valmennamme

Markkinointivirittämö on noin viisi kuukautta kestävä valmennusohjelma, jossa saat tuen pysyvän työpaikan rakentamiseen aina työhaastatteluista työsopimuksen solmimiseen asti. Unohtamatta tietystikään sitä substanssiosaamista, mitä vahvistetaan lukemattomien erilaisten sisältöjen avulla ryhmävalmennuspäivissä, soluryhmissä ja verkoston tapaamisissa.

Nappaa vakituinen työpaikka

Valmennamme viiden kuukauden aikana osaamistasi ja vahvuuksiasi vastaamaan yrityksien tarpeita. Kasvuohjelman tavoitteena on, että osaaja ja yritys jatkavat valmennusjakson jälkeen työsuhteessa. Voit myös löytää vahvuuksiesi tunnistamisen kautta itsellesi uuden ammatillisen suunnan.

Seuraavat kasvuohjelmamme

Markkinointivirittämö starttaa marras-joulukuussa 2021 Uudellamaalla. Mukana markkinoinnin ja myynnin osaajia rekrytoimassa mm. MTV, Harmonia Life, High Metal, Tekniikan Akatemia -säätiö ja Turvaexpertit Helsinki. 

Haku ohjelmaan päättyy 15.11., haethan mukaan pikimmiten. Tarkemmat lisätiedot, avointen työpaikkojen kuvaukset ja hakuohjeet osoitteessa bang.fi/markkinointivirittamo

Jos haluat lisätietoa aiheesta Markkinointivirittämö, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Markkinointivirittämö, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tiettyä taustaa tai koulutusta tärkeämpää on, ettäolet innostunut ja kiinnostunut markkinoijana kehittymisestä. Pohjatiedoksi- ja taidoiksi riittää, että sinulla on perusymmärrys markkinoinnista, myynnistä tai muista liiketoiminnan osa-alueista – ydinosaamisesi voi olla näiden sijasta kuitenkin esimerkiksi asiakaspalvelussa tai vaikka taloushallinnossa. Tärkeintä on, että löydät yritysten joukosta itseäsi kiinnostavan paikan ja tehtävän, johon olet valmis heittäytymään. Yritysten hakuilmoituksiin pääset tutustumaan alla olevasta linkistä.

Mukana olevat yritykset etsivät osaajia muun muassa kasvumarkkinoinnin toteuttamiseen, asiakasviestintään ja asiakassuhteiden hoitamiseen, digimarkkinoinnin sekä yrityksen brändin kehittämiseen sekä yritysilmeen rakentamiseen. Tavoitteena on, että osaaja palkataan yrityksen palvelukseen onnistuneen kasvuohjelman päätteeksi.

Markkinointivirittämön kasvupolulle voidaan valita työttömiä tai työttömyysuhanalaisia hakijoita.

Aikataulu

Uudenmaan Markkinointivirittämö 14.12.2021-6.4.2022.

Koulutuspaikka

Helsinki, Uusimaa

Kouluttaja

Aava & Bang Oy

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Markkinointivirittämö? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Aava & Bang

Aava & Bang – Rakkaudesta kasvuun ja markkinointiin

Aava & Bang syntyi ajatuksesta tarjota yrityksille jotain, mitä perinteiset mainostoimistot ja konsulttiyritykset eivät pystyneet tarjoamaan kasvuhakuisille yrityksille – myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen aidosti strategisen kumppanin, joka haluaa ja osaa ottaa vastuuta myös strategioiden arkisesta toteutuksesta. Aava & Bangin suuri...


Lue lisää kouluttajasta Aava & Bang ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aava & Bang

Ylistönmäentie 33
40500

 Näytä puhelinnumero
bang.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Markkinointivirittämö täytä seuraavat tiedot: