Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Algu Oy

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 12 arviointiin

Jaakko Knuuttila, DI
Itse olen opiskeluissa ja töissä joutunut pitämään yhtä jos toista esitystä ja saanut kaikenlaista esityspreppausta, joten yllätyin kuinka paljon vielä pystyi parantamaan omaa esiintymistä ja viestintää. Koulutuksessa tulleet vinkit esimerkiksi oman puheen rytmittämisestä, äänen käytöstä ja pään asennosta vaikuttivat parantavasti omaan ja muiden...
Näytä kokonaan
Jan
Sain vinkkejä moneen esiintymisen aiheeseen mm. äänenkäyttöön esiintymistilanteissa sekä esityksen rakenteeseen liittyen. Kehollisia esiintymisjännityksen purkamisharjoitteita oli hyvä kokeilla käytännössä. Ohjaajien asiantuntemus ja näkemys kuului ja näkyi valmennuksessa.
Heli Mäenpää
Osallistuin Tepon ja Nennen esiintymiskoulutukseen 24.9. Kiitos päivästä, lähdin kotiin erittäin tyytyväisenä. Kaipasin tullessani uusia vinkkejä opetusmetodeihini luennoidessani ja niitä sainkin. Muutama tärkeä oppimani asia tulee mieleeni nykyään joka kerta puhuessani, koulutus jäi siis mieleeni ja paransi esiintymistaitojani. Opiskelijat tork...
Näytä kokonaan
JY
Hyviä käytännönläheisiä vinkkejä esiintymistilanteisiin tuli runsaasti, mutta myös uusia ajatuksia ja näkökulmia omasta esiintymisestä itselle pohdittavaksi. Kurssilla oli ihan loistava tunnelma ja hauskoja, mukaansatempaavia harjoituksia. Suosittelen!
JK
Rohkaisevaa ja taitavaa koulutusta niin haasteellisiin, kuin arkipäiväisiinkin työtilanteisiin. Oivalluksia omasta itsestä esiintyjänä, omista mahdollisuuksista ja paljon ideoita tuleviin tilanteisiin. Esiintyminen ei ole helppoa, mutta sitä on helppoa opetella, kun ohjaus on laadukasta.
Kimmo
Koulutus oli erittäin tarpeellinen ja innostava. Rennossa ilmapiirissä oli helppo antautua oppimaan ja saamaan vinkkejä omaan esiintymiseen, sen sisältöön ja kehonkielen hallintaan. Suosittelen lämpimästi niin konkareille kuin vähemmänkin esiintyneille.
Virva
Kurssi oli erittäin antoisa ja käytännönläheinen. Harjoitusten kautta sain konkreettista palautetta omasta esiintymistyylistäni, mistä on valtavasti hyötyä kun pidän luentoja työni puolesta. Tunnelma kurssilla oli avoin, kannustava ja iloinen!
Jani
Henkilöstömme sai paljon käytännön vinkkejä ja apua asiakkaidemme kanssa pidettäviin tiedotus- ja infotilaisuuksiin. Materiaali saatiin kasattua asiakaslähtöiseksi ja esiintymisen ja viestinnän kehittyminen on motivoinut työntekijöitä. Tämä näkyy myös henkilöstön innostumisena ja tehokkuutena.
Tomi Engström
Olen kuullut satoja luennoitsijoita ja tämä oli yksi parhaista kuulemistani. Luennon sisältä oli rakennettu taitavasti ja erinomaiset diat tukivat sitä luoden tunnelman. Nenne Amnell kertoi surun kohtaamisesta hyvin koskettavalla tavalla yhdistäen siihen omakohtaiset kokemukset, tunteiden kohtaamisen sekä asiapitoisen sisällön. Luento oli hyvin ...
Näytä kokonaan
Jani M.
Sain tehokasta apua presentaation viimeistelyyn sekä esiintymiseen.
Riikka Rinne
Voimautuva työyhteisö kurssilta jäi käsinkosketeltavan lämmin ja energinen tunnelma koko työyhteisöön. Kurssin avulla opimme tuntemaan paremmin toisiamme ja itseämme, sekä ymmärtämään miten voimme kääntää yksilöiden erilaiset työskentely- ja toimintatavat tiimimme vahvuudeksi .
Sari Mäkelä
Koulutus oli hyvin räätälöity Henkilökohtainen Tehokkuus -profiilien pohjalta osallistujien kannalta keskeisiin asioihin. Kouluttaja hyvin käytännön läheinen ja toiminnalliset menetelmät toimivat hyvin.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.