Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Business Coaching

Algu Oy
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Sopimuksen mukaan

Verkossa
Sopimuksen mukaan

Business Coaching

Business Coaching -valmennus, Algu Oy

Business coachingista apua tavoitteiden saavuttamiseen

Coaching on erityisesti johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille suunnattu tulostavoitteellinen kehitysprosessi, jossa coach tukee valmennettavaa saavuttamaan muutostavoitteensa.

Tavoitteita asetettaessa otetaan huomioon yrityksen liiketoiminnalliset tavoitteet ja koko coaching-prosessin etenemistä arvioidaan suhteessa valmennettavan omiin ja organisaation tavoitteisiin. Tällä tavoin voidaan varmistaa, että prosessi etenee myös liiketoiminnallisesti mielekkäästi.

Coachingissa opetellaan fokusoimaan ajattelua ja toimintaa, saavuttamaan tavoitteita sekä suunnittelemaan toimintastrategioita. Tavoitteisiin päästään lisäämällä tietoisuutta, kehittämällä vastuunkantokykyä ja vuorovaikutusta sekä parantamalla itsensä johtamista. Coaching eroaa konsultoinnista siten, että coach ei tuo valmiita ratkaisuja vaan auttaa valmennettavaa tekemään itse tarvittavat oivallukset, jolloin myös sitoutuminen on selkeästi vahvempaa.

Coachingin hyötyjä

Coaching on yksi tuloksellisimmista ja toimivimmista henkilöstön kehittämisen menetelmistä. Coachingia hyödyntävien organisaatioiden on todettu saavuttavan entistä parempia tuloksia, sekä samalla parantavan henkilöstön sitoutumista ja työtyytyväisyyttä.

Systemaattisella coachingin hyödyntämisellä luodaan vähitellen valmentavan johtajuuden kulttuuria, jossa oivaltaminen ja vastuunotto ovat merkittäviä osa koko toimintaa. Samalla myös työntekijöiden itsenäinen ajattelu- ja ongelman-ratkaisutaidot tehostuvat.

Mihin tilanteisiin coachingia?

Coaching on tehokas työkalu mm.

  • työnkuvan muuttuessa tai kun henkilöä suunnitellaan siirrettäväksi haasteellisempiin tehtäviin
  • esimiestaitojen kasvattamisessa ja valmentavan yritys- ja toimintakulttuurin luomisessa
  • organisaation muutostilanteissa
  • valmennusten jälkeen sitouttajana ja toteutuksen varmistamisessa sekä motivaation nostaman suoritustason ylläpidossa niin, opitut ja oivalletut asiat todella siirtyvät käytäntöön.

Coaching ei ole paras työkalu silloin, kun työntekijöillä on tiedollisia ja taidollisia puutteita, työnkuvat ovat epäselviä tai toimintaprosesseissa on puutteita tai epäselvyyksiä. Näissä tapauksissa joko täsmennetyt valmennukset tai konsultoiva lähestymistapa antavat parempia tuloksia. 

Coaching-prosessi 

Tyypillinen business coaching -prosessi kestää tavoitteista riippuen noin puoli vuotta ja siihen sisältyy alkutapaaminen, 10–12 coaching-tapaamista sekä lopputapaaminen. Alku- ja lopputapaamisessa ovat mukana coach, coachattava(t) sekä yritystä edustava kolmas osapuoli, esimerkiksi coachattavan esimies tai henkilöstövastaava.

Alkutapaamisessa määritellään yhteiset tavoitteet. Lopputapaamisessa arvioidaan yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttamista ja toteutumista arjessa sekä koko coaching-prosessia. Varsinaisiin coaching-tapaamisiin varataan aikaa vähintään 1,5 tuntia. Prosessi vaatii vahvaa luottamuksen rakentumista osapuolten välille, joten emme suosittele alle kuuden tapaamiskerran coaching-prosesseja.

Coachin valinta

Pätevillä coacheilla on oman alansa yliopisto- tai korkeakoulutus sekä lisäksi sertifioitu coach-tutkinto. Ammattitaitoinen coach on myös kouluttautunut viestinnän ja vuorovaikutuksen ammattilaiseksi. Työssään coachina hän käyttää lisäksi erilaisia selkeyttäviä työkaluja sekä menetelmiä.

Menestynyttä business coachausta

VINCIT OY, SUOMEN PARAS TYÖPAIKKA 2015 GREAT PLACE TO WORK

Yrityksen kilpailukykyisenä pysyminen vaatii yritykseltä yhä enemmän ketteryyttä.  Ketteryys taas tarkoittaa päätöksenteon rakenteiden keventämistä ja työntekijöiden vastuunoton kasvamista. Coachingin avulla ihmiset saavat lisätyökaluja oman ajattelunsa kehittämiseen, mikä lisää henkilöstön itseohjautuvuutta ja kykyä ottaa vastuuta hyvinvoinnistaan, omasta työstään ja urastaan.
– Johanna Pystynen, henkilöstöjohtaja 

SISÄILMALÄHETTI, SANDBOX OY, INNOSUOMI PALKITTU PALVELU

Meillä coaching lisää askel askeleelta koko yrityksen valmentavaa työkulttuuria ja avointa kommunikaatiota. Sisäilmalähettien avainhenkilöille annettava coaching on siis tiivis osa yrityksen strategiaa. Coachingin avulla varmennetaan yrityksen arvojen ja yhteisesti sovittujen toimintamallien käytäntöönvienti niin, että toiminta on aidosti asiakaslähtöistä.
– Jani Moberg, toimitusjohtaja, palvelukehittäjä

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Business Coaching, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Business Coaching -valmennus soveltuu erityisesti johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille.

Kustannukset

Pyydä tarjous!

Huomaa, että koulutus on saatavana myös verkkokoulutuksena! 

Ota yhteyttä

Tällä lomakkeella saat yhteyden kouluttajaan Algu Oy, kun haluat

  saada lisätietoja

  pyytää tarjousta

Algu Oy

Algu Oy

Yksilöllistä kilpailuetua muutos- ja suorituskyvyn edistämisellä

» Algu Oy Facebookissa Algu Oy toimii yhdessä johdon, esimiesten ja asiantuntijoiden kanssa. Algun osaaminen perustuu vahvaan yhteistyöhön ja monitieteisyyteen. Tulevaisuuden kilpailukykyä edistävä yrityskulttuuri rakennetaan juuri diversiteetti huomioiden.  Suunta, rakenteet ja johtaminen vaikuttavat sulassa sovussa onnistumiseen ja menestymiseen. Algu Oy toimii...


Lue lisää kouluttajasta Algu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Algu Oy

Yliopistonkatu 58 B
33100 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.algu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 12 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Tällä lomakkeella saat yhteyden kouluttajaan Algu Oy, kun haluat

  saada lisätietoja

  pyytää tarjousta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: