Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Näyttää 1-20 koulutusta 35 tuloksesta
Näyttää 1-20 koulutusta 35 tuloksesta
12

Esiintymiskoulutus antaa itsevarmuutta

Esiintymistaito ja äänenkäyttö kehittyy harjoittelemalla. Tunnetko itsesi epävarmaksi puhuessasi ryhmälle? Pohditko, kuinka saisit yleisön kuuntelemaan paremmin? Esiintymiskoulutuksen avulla voi esiintymistaitoa ja äänekäyttö esiintymistilanteissa – harva on luonnostaan karismaattinen esiintyjä. Kokemuksen ja esiintymisen perustaitojen opettelun avulla jokaisella on kuitenkin mahdollisuus tulla vaikuttavaksi puhujaksi ja esiintyjäksi.

Esiintyessä on tärkeää osata tuoda pääkohdat selkeästi ja mielenkiintoisesti esiin. Puhujalla saattaa olla aihe hallussa ja kaikki tärkeät pääkohdat mukana esityksessä, mutta asiat eivät jää kuulijoiden mieleen, koska itse esitys ei ole mukaansatempaava. Tämä on seikka, joka on kuitenkin korjattavissa käymällä läpi esiintymiskoulutus. 

Esiintymiskoulutus ja valovoimainen esiintyminen

Esiintymiskoulutus opettaa sinulle ne seikat, jotka tekevät esiintymisestä mukaansatempaavan magneettisen. Kuunneltuaan valovoimasta esiintyjää jää kuulija miettimään sanottua ja saattaa myös muuttaa omaa toimintaansa oppimansa mukaan. Esiintymis- ja äänenkäyttökoulutuksissa opetellaan nimenomaan sitä, kuinka olla vakuuttava erilaisten yleisöjen edessä. Taitava puhuja pystyy pitämään yleisön keskittyneenä koko esityksen ajan aiheesta huolimatta – ehkä saamaan yleisön jopa omalle puolelleen.

Esiintyjän tulee kiinnittää huomiota erityisesti muutamaan pääseikkaan, kuten esityksen rakenteeseen puhetta valmistellessa sekä kehonkieleen ja äänenkäyttöön esiintyessä. Luonnollisesti huolella tehty etukäteistyö on olennainen osa esityksen onnistumista. Esiintymiskoulutuksessa opit tämän sekä paljon muuta hyvään esiintymiseen liittyvää tietoa. 

Esiintymiskoulutus: Miksi esiintymis- ja puhetaitoja kannattaa parantaa?

Esiintymiskoulutus on kannattavaa ja luonnostaan kiinnostavaa, koska lähes jokainen joutuu vähintään jossain vaiheessa työuraansa pitämään pieniä esityksiä tai puhumaan isoille tai pienille ryhmille. Vakuuttavasta esiintymis- ja puhetaidosta on hyötyä myös arkipäiväisissä tilanteissa ja keskusteluissa.

Esiintymiskoulutuksissa voit oppia muun muassa:

  •          Kuinka lepuuttaa hermoja ennen tärkeää esiintymistä
  •          Kuinka valmistautua esitykseen
  •          Erilaiset jäsentelymallit
  •          Elekieli - mitä viestejä keho lähettää
  •          Kuinka kohdata yleisö vaikuttavasti
  •          Sitouttaminen ja inspirointi

Kouluttautumalla esiintymis- ja puhetaidossa voit tulla taitavaksi esiintyjäksi ja puhujaksi. Opit valmistautumaan esitykseesi huolellisesti, käyttämään muistisanalistoja apunasi ja ymmärtämään, millä tavalla saat yleisön puolellesi. Opit myös inspiroimaan yleisöäsi, vahvistamaan viestiäsi kielen avulla sekä olemaan uskottava mitä erilaisimmissa tilanteissa. Esiintymiskoulutus ja sen tuoma esiintymistaito on investointi, joka maksaa itsensä takaisin korkojen kera. 

Palaa sivun alkuun

Vertaile koulutuksia
Inspiraatioksi
Veikkaus ei jätä kouluttajakoulu...

Veikkaus kouluttaa vuosittain tuhansia myyjiään. Vuosien ajan samaa peruskaavaa noudattaneen koulutusohjelman koettiin kuitenkin kaipaavan uudistusta. Marckwortin koulutuspäällikkö oli asiantuntijana mukana koulutusohjelman kehitystyössä. Lue lisää!

Lue lisää
PwC:llä panostetaan kouluttajako...
Asiakasreferenssi: Marckwort Koulutusyhtiöt

PwC on kouluttanut kouluttajiaan Marckwortin avulla. Kouluttajakoulutusten tavoitteena on ollut tarjota omille asiantuntijoille mahdollisuus kehittyä kouluttajina niin sisäisiä kuin ulkoisiakin koulutustilaisuuksia varten.

Lue lisää