🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Opi Vaikuttavan Esitysaineiston Maaginen Kaava™ -työpaja

Kesto
4 tuntia
Hinta
153,23 EUR + alv 24 % (yht. 190 EUR)
Seuraava toteutus
Kysy seuraavaa toteutusta katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
4 tuntia
Hinta
153,23 EUR + alv 24 % (yht. 190 EUR)
Seuraava toteutus
Kysy seuraavaa toteutusta katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
alkaen 153,23 EUR + alv 24 % / osallistuja

Video

Opi Vaikuttavan Esitysaineiston Maaginen Kaava™ -työpaja

Esiintymisvalmentaja istuu tuolilla ja hymyilee

Haluatko oppia rakentamaan asiantuntemustasi tukevan esitysmateriaalin?

Oletko saanut kutsun puhumaan itsellesi tärkeästä aiheesta, muttet tiedä miten kertoa siitä vaikuttavasti? Eikö puheenvuorosi saa kuulijoita innostumaan? Tai koet, ettet saa yksin aloitettua esitysaineiston rakentamista webinaariin tai myyntitilaisuuteen? Oletko kyllästynyt tekemään tehottomia, tekstiä täynnä olevia unettavia PowerPointeja?

Esitysaineisto on puhujan tuki ja vaikuttaa ratkaisevasti kuulijan ymmärrykseen asiastasi ja siihen, mitä esityksestäsi jää mieleen. Esitysaineistosta onkin tärkeä tehdä kuulijalle kiinnostava ja helposti seurattava.

Tämän etätyöpajan jälkeen hallussasi on kaava, jolla teet esitysaineistoistasi maagisia!

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kysy seuraavaa toteutusta

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Kaikki jotka käyttävät työssänsä PowerPoint-esityksiä.

Aikataulu

Koulutuksen kesto on neljä tuntia.

Koulutuspaikka

Työpaja toteutetaan pienryhmänä Teamsissa etäyhteydellä, jolloin voit osallistua omalta koneeltasi, omien aineistojesi ääreltä. Opetan työpajassa kaavan, jonka mukaan pääset työstämään omaa esitystäsi eteenpäin. Tarjoan ideoita jokaisen aiheeseen ja saat henkilökohtaista ohjausta esityksesi laatimiseen. Saat käyttöösi myös koko pienryhmän tuen.

Kouluttaja

Niina Sainius

"Olen työskennellyt luennoitsijana lähes 20 vuotta ja päätoimisesti vuodesta 2009. Olen koulutukseltani Kansainvälisen kaupan ja yritystoiminnan tradenomi ja minulla on tutkinnot tiedottamisesta sekä audiovisuaalisesta viestinnästä ja graafisesta suunnittelusta.

Olen erikoistunut sanattoman viestinnän ja kehonkielen tehokeinoihin sekä vaikuttamiseen erilaisissa tilanteissa. Tavoitteenani on toteuttaa valmennukset aina ilon ja innostuksen ilmapiirissä ohjaten jokaista ammattilaista intensiivisesti, yksilöllisesti ja kunnioittaen. Erityisesti minua on kiitelty selkeiden, käytännöllisten ohjeiden antamisesta ja yksilöllisestä huomioimisesta. Asiakaskuntani koostuu sadoista yrityksistä, mukana monia alansa markkinajohtajia sekä yhteiskunnallisesti merkittävien yritysten asiantuntijoita, ammattilaisia ja johtajia."

Kustannukset

190 €  /hlö (sis. alv)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Opi Vaikuttavan Esitysaineiston Maaginen Kaava™ -työpaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Esiintymisvalmennus ILO
Kluuvikatu 7
Helsinki

Esiintymisvalmennus ILO:n valmennuksissa koetaan onnistumisia!

Esiintymisvalmennus ILO:n monipuolisiin valmennuksiin ja koulutuksiin voi osallistua niin yksilönä, tiiminä tai koko yrityksen voimin. Valmennukset eivät ainoastaan anna valmiuksia työelämään, vaan tavoitteena on inspiroida, sekä energisoida osallistujia ja kohottaa itsetuntoa tarjoamalla onnistumisen kokemuksia sekä henkilökohtaista kehittävää ja kohottavaa palautetta. ...

Lue lisää kouluttajasta Esiintymisvalmennus ILO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu