Opi Vaikuttavan Esitysaineiston Maaginen Kaava™ -työpaja

Esiintymisvalmennus ILO
Yhteenveto
4 tuntia
suomi
   
Verkossa
Koulutus

Video

Esiintymisvalmentaja istuu tuolilla ja hymyilee

Opi Vaikuttavan Esitysaineiston Maaginen Kaava™ -työpaja

Opi valmistamaan selkeitä, inspiroivia esitysaineistoja Vaikuttavan Esitysaineiston Maagisen Kaavan™ avulla.

Työpajasta saat käyttöösi kaavan ja tukimateriaalin, jonka avulla rakennat helposti inspiroivan PowerPoint-esityksen vahvistamaan viestiäsi. Saat kurssimateriaaliksi myös 100 vinkkiä vaikuttamiseen -verkkokurssiaineiston, joka sisältää kaavan opetusvideot sekä muun kirjallisen ohjeistuksen kaavan käyttämiseen.

Työpajassa osallistujia ohjataan yksilöllisesti, joten pienryhmässä työskentely on hyvin intensiivistä, kyseessä on siiskokemuksellista opiskelua. Valitse valmennukseen jokin työssäsi tulevaisuudessa tarvitsemasi esitys, näin saat työskentelystäsi parhaan hyödyn!

Valmennus toteutetaan TEAMS-videoyhteyden avulla. Osallistujille lähetetään kalenterikutsu.

Valmennus uudistaa esitysaineistojen sisältöjen suunnittelemisen, oleellisen viestin tiivistämisen sekä luo helpot muistisäännöt visuaalisesti selkeän ja nykyaikaisen esityksen tuottamiseen. Selkeä esitysaineisto on vaivatonta esittää vaikuttavasti ja kuulijoiden on helppoa ymmärtää esityksen oleellisimmat asiat.

Käymme lävitse seuraavia teemoja

 • Miksi pidät esityksesi?
 • Megatavoitteen merkitys
 • Onnistuneen esityksen 
määrittäminen
 • Viestin kiteyttäminen 1+3
 • Tunnereaktioiden aktivointi
 • Kuvitus, millaisia kuvia kannattaa käyttää
 • Faktojen viestiminen, tilastot, numerot
 • Tarinan taika
 • Vuorovaikutuksen suunnittelu
 • Visuaalinen toteutus
 • Vaikuttava esitysjärjestys
 • Tekninen, uudistunut toimintatapa
 • Esitysaineistosta erinomaiset muistiinpanot kuulijoille

Asiantuntijaesityksen maaginen kaava -koulutus oli innostava ja vaikuttava. Koulutus herätti huomaamaan myös oman organisaation sudenkuopat, johon valitettavan usein olemme sortuneet. 

Viestinnän näkökulmasta koulutus oli rakennettu nimenomaan kuulijaa/kohderyhmää ajatellen, mutta samalla edesauttaen itse viestijän sanoman tehokasta kertomista. Viestinnällisiä tehokeinoja käytettiin hyvin hyödyksi esitystä rakennettaessa. 

Kouluttajamme Niina Sainius oli inspiroiva ja asiantunteva sekä sai omalla rempseällä persoonallaan koko koulutusporukan mukaansa. Suosittelen koulutusta lämpimästi! “

Pauliina Hämäläinen
Viestintäpäällikkö, Tuomi Logistiikka Oy

"Olen omasta mielestäni ollut ihan kohtuullinen esiintyjä ja esitysmateriaalin tekijä. Kokemuksesta huolimatta jännitin aina jollain tapaa sekä itse esitystä että esitettävän materiaalin sisältöä. Riittääkö kuulijoiden kiinnostus esityksen loppuun saakka? Niinan avulla sain täysin uuden uuden näkökulman esityksen rakenteeseen sekä itse esiintymiseen. Vahva usko esitettävään materiaaliin toi jo varmuutta itse  esitykseen. Niinan esiintymisvinkit olivat vielä kirsikka kakun päällä. Nyt nautin oman materiaalin esittämisestä sekä esiintymistilanteesta!"

Hannu Kesänen,
Marketpäällikkö,Osuuskauppa Hämeenmaa

"Voin todella suositella Niinan kursseja jokaiselle, joka haluaa kehittää vaikuttamistaan. Selkeitä, konkreettisia, helposti käytäntöön vietäviä asioita. Hyvän esitysmateriaalin suunnittelemiseen ja tekemiseen meni paljon aikaa, mutta lopputulosta on ilo esitellä. Materiaali tukeeesitystä, aivan uudella tavalla ja on varmasti kuulijoille paljon miellyttävämpää ja ajatuksia herättävämpää kuin entinen. Nyt hyvän esityksen kaava on hallinnassa, ja niitä on helppo soveltaa tulevaisuudessakin.Palan innosta päästä esittelemään motivoivaa johtamista uusilla materiaaleillani. Hyvä materiaali nostaa itsevarmuutta ja vie jännityksen esityksistä. Kiitos erittäin selkeästä ja havainnollisesta kurssista. Powerpointit ovat saaneet uudet sisällöt ja ilmeet."

Elina Jalonen
johtamisen valmentaja, toimitusjohtaja

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Opi Vaikuttavan Esitysaineiston Maaginen Kaava™ -työpaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Kaikki jotka käyttävät työssänsä PowerPoint-esityksiä.

Aikataulu

klo 12 - 16

Koulutuspaikka

Etävalmennus

Kouluttaja

Niina Sainius

"Olen työskennellyt luennoitsijana lähes 20 vuotta ja päätoimisesti vuodesta 2009. Olen koulutukseltani Kansainvälisen kaupan ja yritystoiminnan tradenomi ja minulla on tutkinnot tiedottamisesta sekä audiovisuaalisesta viestinnästä ja graafisesta suunnittelusta.

Olen erikoistunut sanattoman viestinnän ja kehonkielen tehokeinoihin sekä vaikuttamiseen erilaisissa tilanteissa. Tavoitteenani on toteuttaa valmennukset aina ilon ja innostuksen ilmapiirissä ohjaten jokaista ammattilaista intensiivisesti, yksilöllisesti ja kunnioittaen. Erityisesti minua on kiitelty selkeiden, käytännöllisten ohjeiden antamisesta ja yksilöllisestä huomioimisesta. Asiakaskuntani koostuu sadoista yrityksistä, mukana monia alansa markkinajohtajia sekä yhteiskunnallisesti merkittävien yritysten asiantuntijoita, ammattilaisia ja johtajia."

Kustannukset

390,00€ /hlö (sis. alv)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Opi Vaikuttavan Esitysaineiston Maaginen Kaava™ -työpaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Esiintymisvalmennus ILO

Esiintymisvalmennus ILO:n valmennuksissa koetaan onnistumisia!

Esiintymisvalmennus ILO:n monipuolisiin valmennuksiin ja koulutuksiin voi osallistua niin yksilönä, tiiminä tai koko yrityksen voimin. Valmennukset eivät ainoastaan anna valmiuksia työelämään, vaan tavoitteena on inspiroida, sekä energisoida osallistujia ja kohottaa itsetuntoa tarjoamalla onnistumisen kokemuksia sekä henkilökohtaista kehittävää ja kohottavaa palautetta. ...


Lue lisää kouluttajasta Esiintymisvalmennus ILO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Esiintymisvalmennus ILO

Kluuvikatu 7
Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Opi Vaikuttavan Esitysaineiston Maaginen Kaava™ -työpaja täytä seuraavat tiedot: