Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Powerpoint-koulutus auttaa hallitsemaan esitysgrafiikan

Alta löydät listauksen koulutuksia, jotka käsittelevät Powerpoint-esitysgrafiikkaohjelmaa. Powerpoint-koulutus soveltuu kaikille, jotka käyttävät työssään Microsoft Powerpointia tai vastaavaa esitysgrafiikkaohjelmaa. Kursseilla opit tekemään mielenkiintoisia esityksiä nopeammin ja tehokkaammin.

Tutustu koulutusesittelyihin ja vertaile koulutuksia keskenään! Saadaksesi lisätietoja koulutuksista voit olla yhteydessä kouluttajaan täyttämällä kustakin esittelystä löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Hakutulokset
Näyttää 1-7 yhteensä 7 tulosta
Powerpoint
Suomen Yrittäjäopisto
81 EUR + alv 24 %
Verkossa/etänä
Jatkuva haku
Versiot 2010 ja 2013 (2016). Verkko-opintojen laajuus on 35 tuntia. Kurssiin käytetty aika on yksilöllinen riippuen omasta aiemmasta osaamisesta. Koulutuksen...
PowerPoint perusteet
Wistec Training Oy
         
(10)
490 EUR + alv 24 %
Helsinki
Useita (3)
Haluaisitko oppia luomaan selkeitä ja visuaalisia PowerPoint-esityksiä mahdollisimman pienellä vaivalla? PowerPoint perusteet -koulutuksessa opit käyttämään PowerPointia tehokkaasti ja vaivattomasti. Opit...
PowerPointin tyylikäs esitys ja esittäminen
Wistec Training Oy
         
(1)
490 EUR + alv 24 %
Helsinki
Useita (3)
Tässä koulutuksessa opit uusia tehokeinoja esityksen rakentamiseen ja pitämiseen. Kurssilainen tutustuu visuaalisemman esityksen rakentamiseen ja oppii käyttämään kuvia ja kaavioita...
PowerPoint – Selkeitä esityksiä sujuvasti
Sulava
590 EUR + alv 24 %
Helsinki
 
Opit koulutuksessa sekä huomioimaan miltä esityksesi näyttävät katsojan näkökulmasta että hyödyntämään PowerPointia sujuvasti esityksiä laatiessasi. Opit kurssilla mm. suunnittelemaan selkeän...
Esitysgrafiikan perusteet (MS PowerPoint) Vantaa 11.9.2018 klo 9-16
Edupoli
97 EUR + alv 24 %
Vantaa
11.9.2018
Koulutuksen sisältö Dokumentin peruskäsittely sisältäen uuden tiedoston luomisen, avaus-, tallennus- ja tulostustoiminnot, kuvien ja kuvakirjastojen hyödyntämisen havainnollistamisessa sekä etsi-, korvaa-...
Esitysgrafiikan perusteet (MS PowerPoint) Helsinki 12.10.2018 klo 9-16
Edupoli
97 EUR + alv 24 %
Helsinki
12.10.2018
Koulutuksen sisältö Dokumentin peruskäsittely sisältäen uuden tiedoston luomisen, avaus-, tallennus- ja tulostustoiminnot, kuvien ja kuvakirjastojen hyödyntämisen havainnollistamisessa sekä etsi-, korvaa-...
Esitysgrafiikan perusteet (MS PowerPoint) kokemattomille käyttäjille Porvoo 14.9.2018 klo 8:30 - 15:30
Edupoli
97 EUR + alv 24 %
Porvoo
14.9.2018
Koulutuksen sisältö Dokumentin peruskäsittely sisältäen uuden tiedoston luomisen, avaus-, tallennus- ja tulostustoiminnot, kuvien ja kuvakirjastojen hyödyntämisen havainnollistamisessa sekä etsi-, korvaa-...
  • = Kesäkurssi
Näyttää 1-7 yhteensä 7 tulosta
 

Powerpoint-koulutuksessa opit hyödyntämään esitysgrafiikkaohjelman ominaisuuksia

Microsoft PowerPoint on Microsoft Office -pakettiin kuuluva esitysgrafiikkaohjelma. Ohjelmalla tehdään diaesityksiä, jotka voivat sisältää tekstiä, kuvia, ääntä ja videoita.

Powerpoint on yritysmaailman käytetyin esitysgrafiikkaohjelma, ja monet käyttävät ohjelmaa työssään. Jotta ohjelman ominaisuuksista saisi parhaan mahdollisen hyödyn irti, kannattaa sen käyttöön tutustua asiantuntijan johdolla koulutuksessa.

Powerpoint-kurssilla opit tekemään mielenkiintoisia esityksiä

Powerpointin käyttö voi vaikuttaa näennäisen helpolta. Lopputuloksena voi kuitenkin olla tylsä esitys, jonka tekemiseen on kulunut kohtuuttoman kauan aikaa.

Powerpoint-koulutuksessa sinulla on mahdollisuus oppia tekemään näppärästi mielenkiintoisia ja selkeitä esityksiä, joita yleisö jaksaa katsella. Opit lisäksi tekemään monipuolisia esityksiä, jotka sisältävät tekstin lisäksi esim. kuvia ja taulukoita.

Myös työnhaussa on hyötyä siitä, että tietotekniset taidot (kuten Powerpoint-osaaminen) ovat ajantasaiset ja työnhakija voi todistaa oman osaamisensa.

Onko henkilöstön Powerpoint-osaaminen ajan tasalla?

Onhan teidän organisaatiossanne huolehdittu siitä, että henkilöstö saa riittävää koulutusta eri tietotokoneohjelmien käyttöön? Kun työntekijä oppii käyttämään tietokoneohjelmia nopeammin, hänen työskentelynsä tehostuu.

Powerpointista ilmestyy säännöllisin väliajoin uusia versioita. Powerpoint-kurssi on hyvä tapa vähentää uuden ohjelman opetteluun ja käyttöön totutteluun kuluvaa aikaa.

Powerpoint-kursseja moniin eri tarpeisiin

Koulutuksia löytyy kaiken tasoisille Powerpointin käyttäjille. Powerpointin peruskursseilla opit käyttämään ohjelman perustoimintoja ja tekemään selkeitä esityksiä. Powerpointin jatkokurssit ovat suunnattu niille, joilla on jo perustiedot Powerpointista. Jatkokurssit sopivat esimerkiksi niille, jotka tekevät vaativia esityksiä Powerpointilla tai haluavat oppia käyttämään ohjelmaa monipuolisemmin.

Osa koulutusyhteisöistä järjestää kursseja, joilla opetetaan sekä Powerpoint-taitoja että esiintymistaitoja. Näillä kursseilla kehität esiintymistaitojasi ja opit käyttämään Powerpointia tehokkaasti esiintymisen apuvälineenä.

Powerpoint-koulutusten sisältö

Kurssien sisällöt vaihtelevat, joten tutustu tarjolla oleviin kursseihin ja löydä juuri sinun tarpeitasi vastaava kurssi.

Powerpointin peruskursseilla tutustutaan ohjelman perusominaisuuksiin:

  • näytön osat ja dianäkymät
  • dian rakenne ja teemat
  • tekstin lisääminen ja muotoilut
  • kuvien, muotojen ja SmartArt-kaavioiden käsittely
  • taulukon lisääminen esitykseen
  • tiedon tuonti muista ohjelmista
  • perustyyli ja tunnisteet
  • tulostukseen liittyvät määritykset
  • esitystehosteet ja esityksen viimeistely

Powerpoint -jatkokoulutuksessa voidaan käsitellä lisäksi esim. oman esitysmallin luomista, diojen tuontia muista esityksistä, hyperlinkkejä ja painikkeita ja/tai videoiden lisäämistä. Räätälöidyillä Powerpoint-kursseilla kurssin sisältö räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan.

Palaa sivun alkuun

Lähteet: Microsoft.com