Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Näyttää 1-20 koulutusta 26 tuloksesta
Näyttää 1-20 koulutusta 26 tuloksesta
12

Powerpoint-koulutuksessa opit hyödyntämään esitysgrafiikkaohjelman ominaisuuksia

Microsoft PowerPoint on Microsoft Office -pakettiin kuuluva esitysgrafiikkaohjelma. Ohjelmalla tehdään diaesityksiä, jotka voivat sisältää tekstiä, kuvia, ääntä ja videoita.

Powerpoint on yritysmaailman käytetyin esitysgrafiikkaohjelma, ja monet käyttävät ohjelmaa työssään. Jotta ohjelman ominaisuuksista saisi parhaan mahdollisen hyödyn irti, kannattaa sen käyttöön tutustua asiantuntijan johdolla koulutuksessa.

Powerpoint-kurssilla opit tekemään mielenkiintoisia esityksiä

Powerpointin käyttö voi vaikuttaa näennäisen helpolta. Lopputuloksena voi kuitenkin olla tylsä esitys, jonka tekemiseen on kulunut kohtuuttoman kauan aikaa.

Powerpoint-koulutuksessa sinulla on mahdollisuus oppia tekemään näppärästi mielenkiintoisia ja selkeitä esityksiä, joita yleisö jaksaa katsella. Opit lisäksi tekemään monipuolisia esityksiä, jotka sisältävät tekstin lisäksi esim. kuvia ja taulukoita.

Myös työnhaussa on hyötyä siitä, että tietotekniset taidot (kuten Powerpoint-osaaminen) ovat ajantasaiset ja työnhakija voi todistaa oman osaamisensa.

Onko henkilöstön Powerpoint-osaaminen ajan tasalla?

Onhan teidän organisaatiossanne huolehdittu siitä, että henkilöstö saa riittävää koulutusta eri tietotokoneohjelmien käyttöön? Kun työntekijä oppii käyttämään tietokoneohjelmia nopeammin, hänen työskentelynsä tehostuu.

Powerpointista ilmestyy säännöllisin väliajoin uusia versioita. Powerpoint-kurssi on hyvä tapa vähentää uuden ohjelman opetteluun ja käyttöön totutteluun kuluvaa aikaa.

Powerpoint-kursseja moniin eri tarpeisiin

Koulutuksia löytyy kaiken tasoisille Powerpointin käyttäjille. Powerpointin peruskursseilla opit käyttämään ohjelman perustoimintoja ja tekemään selkeitä esityksiä. Powerpointin jatkokurssit ovat suunnattu niille, joilla on jo perustiedot Powerpointista. Jatkokurssit sopivat esimerkiksi niille, jotka tekevät vaativia esityksiä Powerpointilla tai haluavat oppia käyttämään ohjelmaa monipuolisemmin.

Osa koulutusyhteisöistä järjestää kursseja, joilla opetetaan sekä Powerpoint-taitoja että esiintymistaitoja. Näillä kursseilla kehität esiintymistaitojasi ja opit käyttämään Powerpointia tehokkaasti esiintymisen apuvälineenä.

Powerpoint-koulutusten sisältö

Kurssien sisällöt vaihtelevat, joten tutustu tarjolla oleviin kursseihin ja löydä juuri sinun tarpeitasi vastaava kurssi.

Powerpointin peruskursseilla tutustutaan ohjelman perusominaisuuksiin:

  • näytön osat ja dianäkymät
  • dian rakenne ja teemat
  • tekstin lisääminen ja muotoilut
  • kuvien, muotojen ja SmartArt-kaavioiden käsittely
  • taulukon lisääminen esitykseen
  • tiedon tuonti muista ohjelmista
  • perustyyli ja tunnisteet
  • tulostukseen liittyvät määritykset
  • esitystehosteet ja esityksen viimeistely

Powerpoint -jatkokoulutuksessa voidaan käsitellä lisäksi esim. oman esitysmallin luomista, diojen tuontia muista esityksistä, hyperlinkkejä ja painikkeita ja/tai videoiden lisäämistä. Räätälöidyillä Powerpoint-kursseilla kurssin sisältö räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan.

Palaa sivun alkuun

Lähteet: Microsoft.com

Vertaile koulutuksia
Inspiraatioksi
Veikkaus ei jätä kouluttajakoulu...

Veikkaus kouluttaa vuosittain tuhansia myyjiään. Vuosien ajan samaa peruskaavaa noudattaneen koulutusohjelman koettiin kuitenkin kaipaavan uudistusta. Marckwortin koulutuspäällikkö oli asiantuntijana mukana koulutusohjelman kehitystyössä. Lue lisää!

Lue lisää
Vahva asiakaskokemus syntyy Elos...

Erinomainen ja laadukas asiakaskokemus ja asiakaspalvelu ovat Keskinäisessä Työeläkevakuutusyhtiö Elossa kärkiteemoja. Asiakaskokemusta on rakennettu Elon ja Marckwortin tiiviinä yhteistyönä kolmen vuoden ajan. 

Lue lisää
PwC:llä panostetaan kouluttajako...
Asiakasreferenssi: Marckwort Koulutusyhtiöt

PwC on kouluttanut kouluttajiaan Marckwortin avulla. Kouluttajakoulutusten tavoitteena on ollut tarjota omille asiantuntijoille mahdollisuus kehittyä kouluttajina niin sisäisiä kuin ulkoisiakin koulutustilaisuuksia varten.

Lue lisää