Näyttää 1-14 koulutusta 14 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-14 koulutusta 14 tuloksesta

Powerpoint-koulutus sisältää esitysgrafiikkaohjelman keskeiset ominaisuudet

Microsoft PowerPoint on Microsoft Office -pakettiin kuuluva esitysgrafiikkaohjelma. Ohjelmalla tehdään diaesityksiä, jotka voivat sisältää tekstiä, kuvia, ääntä ja videoita.

Powerpoint on yritysmaailman käytetyin esitysgrafiikkaohjelma, ja monet käyttävät ohjelmaa työssään. Jotta ohjelman ominaisuuksista saisi parhaan mahdollisen hyödyn irti, kannattaa sen käyttöön tutustua asiantuntijan johdolla koulutuksessa.

Powerpoint-kurssilla opit tekemään mielenkiintoisia esityksiä

Powerpointin käyttö voi vaikuttaa näennäisen helpolta. Lopputuloksena voi kuitenkin olla tylsä esitys, jonka tekemiseen on kulunut kohtuuttoman kauan aikaa.

Powerpoint-koulutus tarjoaa tiedot ja taidot oppia tekemään näppärästi mielenkiintoisia ja selkeitä esityksiä, joita yleisö jaksaa katsella. Opit lisäksi tekemään monipuolisia esityksiä, jotka sisältävät tekstin lisäksi esimerkiksi kuvia ja taulukoita.

Myös työnhaussa on hyötyä siitä, että tietotekniset taidot (kuten Powerpoint-osaaminen) ovat ajantasaiset ja työnhakija voi todistaa oman osaamisensa.

Onko henkilöstön Powerpoint-osaaminen ajan tasalla?

Onhan teidän organisaatiossanne huolehdittu siitä, että henkilöstö saa riittävää koulutusta eri tietotokoneohjelmien käyttöön? Kun työntekijä oppii käyttämään tietokoneohjelmia nopeammin, hänen työskentelynsä tehostuu.

Powerpointista ilmestyy säännöllisin väliajoin uusia versioita. Powerpoint-kurssi on hyvä tapa vähentää uuden ohjelman opetteluun ja käyttöön totutteluun kuluvaa aikaa.

Powerpoint-kurssit moniin eri tarpeisiin

Koulutuksia löytyy kaiken tasoisille Powerpointin käyttäjille. Powerpoint perusteet -kurssilla opit Powerpointin perustoiminnot ja tekemään selkeitä esityksiä.

Powerpointin jatkokurssit ovat suunnattu niille, joilla on jo perustiedot ohjelmasta. Powerpoint-jatkokurssit sopivat esimerkiksi niille, jotka tekevät vaativia esityksiä Powerpointilla, haluavat oppia käyttämään ohjelmaa monipuolisemmin tai hyödyntää esitysgrafiikkaa entistä tehokkaammin.

Osa koulutusyhteisöistä järjestää kursseja, joilla opetetaan sekä Powerpoint-taitoja että esiintymistaitoja. Näillä kursseilla kehität esiintymistaitojasi ja opit käyttämään Powerpointia tehokkaasti esiintymisen apuvälineenä.

Powerpoint-koulutusten sisältö

Powerpoint-kurssien sisällöt vaihtelevat, joten tutustu tarjolla oleviin kursseihin ja löydä juuri sinun tarpeitasi vastaava kurssi.

Powerpoint-peruskurssilla tutustutaan ohjelman perusominaisuuksiin:

 • näytön osat ja dianäkymät
 • dian rakenne ja teemat
 • tekstin lisääminen ja muotoilut
 • kuvien, muotojen ja SmartArt-kaavioiden käsittely
 • taulukon lisääminen esitykseen
 • tiedon tuonti muista ohjelmista
 • perustyyli ja tunnisteet
 • tulostukseen liittyvät määritykset
 • esitystehosteet ja esityksen viimeistely

Powerpoint-jatkokurssi avaa uusia mahdollisuuksia esitysgrafiikkaan

Powerpoint -jatkokoulutuksessa voidaan käsitellä lisäksi esimerkiksi

 • oman esitysmallin luomista
 • diojen tuontia muista esityksistä
 • hyperlinkkejä
 • painikkeita
 • videoiden lisäämistä

Ota Powerpoint-esitysgrafiikka tehokäyttöön

Powerpoint-kurssilla opin löytämään kuvia powerpoint-esitykseen ja asettelemaan ne luovasti ja tyylikkäästi esitykseen. Powerpoint-esitys on nopeasti tyylikkäämpi, kun lisäät mukaan esimerkiksi 3d-objekteja ja ymmärrät tasapainoisen sijoittelun perusteet. Myös muut visuaaliset elementit, kuten animaatiot ja kuvakollaasit tuovat powerpoint-esitykseen enemmän visuaalisuutta ja kiinnostavuutta.

Räätälöidyt Powerpoint-kurssit sopivat yksilöllisiin tarpeisiin

Tilaajan tarpeisiin räätälöidyillä Powerpoint-kurssilla koulutuksen sisältö räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan. Ota siis rohkeasti yhteyttä koulutuksen järjestäjään ja kerro henkilöstösi koulutustarpeista.

Palaa sivun alkuun

Lähteet: Microsoft.com, Eduhouse

Usein kysytyt kysymykset

 • PowerPoint on Microsoft Office ohjelmistoihin kuuluva esitysgrafiikkaohjelma.

Toimi näin

Etsi ja löydä sinua kiinnostava koulutus


Pyydä lisätietoa tai ilmoittaudu


Koulutuksenjärjestäjä on sinuun yhteydessä

Vertaile koulutuksia
Inspiraatioksi
Veikkaus ei jätä kouluttajakoulu...

Veikkaus kouluttaa vuosittain tuhansia myyjiään. Vuosien ajan samaa peruskaavaa noudattaneen koulutusohjelman koettiin kuitenkin kaipaavan uudistusta. Marckwortin koulutuspäällikkö oli asiantuntijana mukana koulutusohjelman kehitystyössä. Lue lisää!

Lue lisää
Vahva asiakaskokemus syntyy Elos...

Erinomainen ja laadukas asiakaskokemus ja asiakaspalvelu ovat Keskinäisessä Työeläkevakuutusyhtiö Elossa kärkiteemoja. Asiakaskokemusta on rakennettu Elon ja Marckwortin tiiviinä yhteistyönä kolmen vuoden ajan. 

Lue lisää
PwC:llä panostetaan kouluttajako...
Asiakasreferenssi: Marckwort Koulutusyhtiöt

PwC on kouluttanut kouluttajiaan Marckwortin avulla. Kouluttajakoulutusten tavoitteena on ollut tarjota omille asiantuntijoille mahdollisuus kehittyä kouluttajina niin sisäisiä kuin ulkoisiakin koulutustilaisuuksia varten.

Lue lisää