PwC:llä panostetaan kouluttajakoulutuksiin!

Asiakasreferenssi: Marckwort Koulutusyhtiöt

PwC:llä panostetaan kouluttajakoulutuksiin!

Kouluttaminen on tärkeä osa yhä useamman työntekijän työnkuvaa, mutta kuinka moni oman työn ohella kouluttava on itse asiassa saanut jonkinlaista kouluttajakoulutusta? Useat osaavat oman alansa moitteettomasti, mutta toisten kouluttaminen alan koukeroihin saattaa aiheuttaa harmaita hiuksia.

PwC on ratkaissut ongelman kääntymällä Marckwort Koulutusyhtiöiden puoleen.

”PwC:n tavoite kouluttajakoulutuksissa on ollut tarjota omille asiantuntijoillemme mahdollisuus kehittyä kouluttajina niin sisäisiä kuin ulkoisiakin koulutustilaisuuksiamme varten. Kouluttajakoulutuksella olemme pyrkineet antamaan heille tilaisuuden kehittää taitojaan ja saada sekä hyviä vinkkejä että innostavia uusia ideoita, jotka motivoivat kouluttamaan”, kertoo Learning and Education Manager Laura Leivo. PwC:llä kouluttajakoulutukset ovat Leivon mukaan myös tapa palkita ja kiittää sisäisiä kouluttajia arvokkaan kouluttajapanoksensa antamisesta yritykselle.

Kouluttajakoulutuksia eri tasoille

MarckwortOman työnsä ohella kouluttavilla henkilöillä on usein hyvin eritasoista kokemusta kouluttamisesta, ja siksi Marckwortin kouluttajakoulutuksissa onkin eri tasoja. PwC:llä kouluttajakoulutuksia järjestetään kolmella tasolla. ”Uudet kouluttajat pääsevät aloittamaan ensimmäisestä kouluttajakoulutuksen tasosta, josta he saavat peruseväät kouluttamiseensa. Sen jälkeen he pääsevät jatkamaan taitojensa kehittämistä seuraavalle tasolle. Kolmas taso taas tarjoaa muistinvirkistystä ja uusia ideoita kokeneemmillekin kouluttajillemme”, Laura Leivo kertoo.

Koulutuksesta taitoja jokapäiväiseen työhön

Koulutukset ovat osoittautuneet hyödyllisiksi, ja Laura Leivon mukaan koulutukset ovat olleet suosittuja ja kiiteltyjä PwC:n kouluttajien keskuudessa. Tähän yhtyy myös Manager Alexandra Mavrakis, joka on osallistunut ensimmäisen tason kouluttajakoulutukseen. Hän kertoo saaneensa lisää varmuutta esiintymiseen ja oppineensa keinoja, joilla motivoida ja ylläpitää koulutuksiin osallistuvien mielenkiintoa. Lisäksi hän on oppinut ymmärtämään ihmisten erilaisia oppimistapoja, mistä on hyötyä jokapäiväisessä työssä. ”Marckwortin koulutus on antanut minulle hyvän perustan, josta lähteä kasvattamaan tietämystä kouluttamisen ja oppimisen saloista”, Mavrakis kertoo ja sanoo odottavansa aina innolla seuraavaa koulutustilaisuutta, jossa hän pääsee taas petraamaan omaa suoritustaan.

Yhteistyö jatkuu

PwC:n ja Marckwortin hedelmällinen yhteistyö jatkuu tulevaisuudessakin, ja tavoitteena on ennen kaikkea se, että koulutuksista on hyötyä kaikille osallistujille. Tämä vaatii luonnollisesti jatkuvaa kehitystyötä. ”Kokeneimmille kouluttajillemme tarjottavaa koulutusta täytyy muokata jollain tapaa vuosittain, jotta osallistujat saavat siitä jotain lisäarvoa ja hyötyä itselleen. Tätä prosessia on työstetty ja sitä jatketaan varmasti tulevaisuudessakin”, Laura Leivo tiivistää.
Lue lisää: Kouluttajakoulutus: Kehity kouluttajana
Lue lisää: Kouluttajakoulutus laite- ja järjestelmäkouluttajille

Ota yhteyttä


Ota yhteyttä


reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.