Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Näyttää 1-20 koulutusta 39 tuloksesta
Näyttää 1-20 koulutusta 39 tuloksesta
12

Teams-koulutus perehdyttää tehokkaan tiimityön saloihin 

Microsoft Teams on Microsoft 356 -palveluun kuuluva suosittu viestintäväline, joka mahdollistaa kokoustamisen, puhelut, tiimityöskentelyn ja viestinnän kätevästi etänä. Varsinkin etätöiden jatkuvasti yleistyessä on myös Teamsin toimintojen hallitseminen entistä ajankohtaisempaa.

Teams on luotu yhdistämään ihmisiä niin työssä, opiskelussa kuin muussakin elämässä. Teamsin tarjoamia yhteydenpitovälineitä ovat pikaviestit ja ryhmäkeskustelut, videokokoukset ja -puhelut sekä tiedostojen yhteisöllinen jakaminen ja muokkaaminen. Työpaikalla Teamsia voidaan hyödyntää niin tiimin sisäiseen, kuin asiakkaillekin suuntautuvaan viestintään etätöiden aikana. Esimerkiksi kokousten järjestäminen Teamsin avulla on vaivatonta.

Mitä Teams-koulutus pitää sisällään?

Teams koulutuksia löytyy runsaasti eri tarpeisiin ja tasoille, perusteista syventäviin sisältöihin. Teamsin perusteita ja käyttöönottoa painottavilla kursseilla tutustutaan Teamsin perustoimintojen käyttöön, kuten siihen miten tiimejä ja kokouksia luodaan ja miten Teamsin avulla viestitään tiimin sisällä.

Kokeneemmille Teamsin käyttäjille on tarjolla toiminnan tehostamiseen sekä yksittäisiin toimintoihin keskittyviä täsmäkursseja. Koulutusten avulla voit perehtyä esimerkiksi suurten tapahtumien järjestämiseen Teamsin avulla tai Teamsin käytön kehittämiseen organisaation sisällä.

Kursseja on saatavilla sekä lähi- että etätoteutuksina. Koulutuksissa Teamsin käyttöön tutustutaan käytännönläheisen opetuksen kautta. Teams koulutuksia järjestetään sekä kaikille avoimina, että organisaation tarpeisiin räätälöityinä työpajoina.

Miksi osallistua Teams-koulutukseen?

Teams koulutuksia järjestetään muutaman tunnin tehokoulutuksista laajempiin koulutuskokonaisuuksiin. Teams-koulutuksissa opit käyttämään ohjelmaa tehokkaasti ja saat vinkkejä sen hyödyllisimmistä ominaisuuksista.

Koulutus on tehokas tapa opetella ammattilaisen johdolla Teamsin ominaisuuksien hyödyntämistä omassa työyhteisössään. Jos jokin ominaisuus tuntuu haastavalta tai hankalalta, on koulutuksessa helppo kysyä neuvoa, eikä aikaa kulu turhaan yksin uuden ohjelman kanssa tuskailuun. Koulutus auttaa myös ottamaan Teamsin toiminnoista entistä enemmän irti.

Koulutuksen avulla opit reagoimaan Teamsin avulla etätyön tuomiin haasteisiin. Etäpalaverit ja työyhteisön sisäinen viestintä helpottuvat Teams-koulutusten avulla, etätyön haasteista huolimatta. 

Palaa sivun alkuun

Lähteet: microsoft.com

Vertaile koulutuksia
Katso videoesittelyjä
Inspiraatioksi
Johtamisen erikoisammattitutkint...
Opiskelijatarina: Amiedu

Helsingin Diakonissalaitoksen Hoiva Oy yksikönjohtajana toimiva Pinja Marjamäki suoritti sosiaali- ja terveysalalle suunnatun Johtamisen erikoisammattitutkinnon.

Lue lisää
Unelmat toteen tieto- ja viestin...
Opiskelijatarina: Amiedu

Kun Jesse Ellonen aloitti peligrafiikan opiskelun, hän ajatteli saavansa hyvän ammattitutkinnon ja hakevansa sen jälkeen alan töitä. Toisin kävi, sillä Jesse suunnitteli opiskelukavereidensa kanssa julkaistavaksi sopivan pelin jo opintojen aikana ja yrityskin oli pystyssä pian opintojen jälkeen. 

Lue lisää
Kiinteistöpalveluiden ammattitut...
Opiskelijatarina: Amiedu

Mirsad Hadsiu aloitti Heka-Kumpula Oy:ssä viisi vuotta sitten ja tekee nyt asuntojen huoltotöitä. Mirsad opiskelee kiinteistöpalvelujen ammattitutkintoa, joka syventää hänen myös Amiedussa suorittamaansa kiinteistöpalvelujen perustutkintoa.

Lue lisää