Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Näyttää 1-20 koulutusta 21 tuloksesta
Näyttää 1-20 koulutusta 21 tuloksesta
12

Teams-koulutus perehdyttää tehokkaan tiimityön saloihin 

Microsoft Teams on Microsoft 356 -palveluun kuuluva suosittu viestintäväline, joka mahdollistaa kokoustamisen, puhelut, tiimityöskentelyn ja viestinnän kätevästi etänä. Varsinkin etätöiden jatkuvasti yleistyessä on myös Teamsin toimintojen hallitseminen entistä ajankohtaisempaa.

Teams on luotu yhdistämään ihmisiä niin työssä, opiskelussa kuin muussakin elämässä. Teamsin tarjoamia yhteydenpitovälineitä ovat pikaviestit ja ryhmäkeskustelut, videokokoukset ja -puhelut sekä tiedostojen yhteisöllinen jakaminen ja muokkaaminen. Työpaikalla Teamsia voidaan hyödyntää niin tiimin sisäiseen, kuin asiakkaillekin suuntautuvaan viestintään etätöiden aikana. Esimerkiksi kokousten järjestäminen Teamsin avulla on vaivatonta.

Mitä Teams-koulutus pitää sisällään?

Teams koulutuksia löytyy runsaasti eri tarpeisiin ja tasoille, perusteista syventäviin sisältöihin. Teamsin perusteita ja käyttöönottoa painottavilla kursseilla tutustutaan Teamsin perustoimintojen käyttöön, kuten siihen miten tiimejä ja kokouksia luodaan ja miten Teamsin avulla viestitään tiimin sisällä.

Kokeneemmille Teamsin käyttäjille on tarjolla toiminnan tehostamiseen sekä yksittäisiin toimintoihin keskittyviä täsmäkursseja. Koulutusten avulla voit perehtyä esimerkiksi suurten tapahtumien järjestämiseen Teamsin avulla tai Teamsin käytön kehittämiseen organisaation sisällä.

Kursseja on saatavilla sekä lähi- että etätoteutuksina. Koulutuksissa Teamsin käyttöön tutustutaan käytännönläheisen opetuksen kautta. Teams koulutuksia järjestetään sekä kaikille avoimina, että organisaation tarpeisiin räätälöityinä työpajoina.

Miksi osallistua Teams-koulutukseen?

Teams koulutuksia järjestetään muutaman tunnin tehokoulutuksista laajempiin koulutuskokonaisuuksiin. Teams-koulutuksissa opit käyttämään ohjelmaa tehokkaasti ja saat vinkkejä sen hyödyllisimmistä ominaisuuksista.

Koulutus on tehokas tapa opetella ammattilaisen johdolla Teamsin ominaisuuksien hyödyntämistä omassa työyhteisössään. Jos jokin ominaisuus tuntuu haastavalta tai hankalalta, on koulutuksessa helppo kysyä neuvoa, eikä aikaa kulu turhaan yksin uuden ohjelman kanssa tuskailuun. Koulutus auttaa myös ottamaan Teamsin toiminnoista entistä enemmän irti.

Koulutuksen avulla opit reagoimaan Teamsin avulla etätyön tuomiin haasteisiin. Etäpalaverit ja työyhteisön sisäinen viestintä helpottuvat Teams-koulutusten avulla, etätyön haasteista huolimatta. 

Palaa sivun alkuun

Lähteet: microsoft.com

Vertaile koulutuksia
Katso videoesittelyjä
Inspiraatioksi
Case IFOLOR – Oppia palomuureista
Asiakasreferenssi: Elisa Santa Monica

Ifolor on hankkinut palomuurinsa Fortinetilta, joka on Elisa Santa Monican kumppani. Koulutuksen niiden käyttöön Ifolor päättikin varata ESM:lta.

Lue lisää
Kokemus vahvistui osaamiseksi Te...
Opiskelijatarina: Amiedu

Jari Hirvonen on Caverionilla vastuunkantaja ja sitoutunut ammattilainen. Tekniikan erikoisammattitutkinto toi Hirvoselle uutta osaamista ja auttoi työnkuvan muutoksessa.

Lue lisää
JET antaa eväitä esimiestyöhön
Opiskelijatarina: Amiedu

"JET tarjoaa konkreettista hyötyä henkilöstöjohtamiseen nyt, kun siirryn tavaratalopäälliköksi ja valitsen oman henkilökunnan. Uudet työkalut ja opit ovat aina tervetulleita."

Lue lisää