Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Näyttää 1-2 koulutusta 2 tuloksesta
Näyttää 1-2 koulutusta 2 tuloksesta
 

Microsoft Access -koulutus tutustuttaa tietokantojen käsittelyyn

Microsoft Access on Microsoft Office -ohjelmistopakettiin kuuluva tietokantojen käsittelyohjelma, joka soveltuu sekä pienten että keskisuurten aineistojen käsittelyyn. Accessin avulla voi suunnitella raportteja ja lomakkeita ohjattujen toimintojen avulla tai käyttämällä valmiita mallipohjia. Accessia käytetään mm. käyttöliittymänä SQL-tietokantoihin.

Asiantuntijan ohjeistama Access-koulutus on tehokas ja käytännönläheinen tapa ottaa tietokantojen käsittelyohjelma ja sen monipuoliset ominaisuudet sekä erilaiset pikatoiminnot kunnolla haltuun.

Onko yrityksesi henkilöstön Access-osaaminen ajan tasalla?

Saako henkilöstönne riittävästi koulutusta Accessin käyttöön? Ovatko henkilöstön Access-käyttötaidot ajan tasalla? Monesti käy niin, että kaikkia ohjelman mukanaan tuomia mahdollisuuksia ei hyödynnetä täysipainoisesti, koska riittävät tiedot ja taidot puuttuvat.

Ohjelmistoista ilmestyy säännöllisin väliajoin uusia versioita. Access-koulutus on hyvä tapa vähentää uuden version opetteluun ja käyttöön totutteluun kuluvaa aikaa. 

Miksi osallistua Access-kurssille?

Access -kurssilla opit käyttämään ohjelmaa tehokkaasti. Saat myös helpottavia vinkkejä, joiden avulla nopeutat työskentelyäsi. Access -kurssilla sinulla on mahdollisuus kysyä asiantuntijalta neuvoja mahdollisiin mielessäsi oleviin Accessin käyttöön liittyviin ongelmiin ja kysymyksiin.

Myös työnhaussa on hyötyä siitä, että tietotekniset taidot ovat ajantasaiset ja työnhakija voi todistaa oman osaamisensa. Access-kurssit soveltuvat kaikille, jotka käyttävät ohjelmaa työssään tai ovat aloittamassa sen käytön.

Access-koulutusta eritasoisille käyttäjille

Access-koulutusta on tarjolla eritasoisten käyttäjien tarpeisiin aina vasta-alkajista kokeneempiin osaajiin. Räätälöidyissä koulutuksissa koulutuksen sisältö räätälöidään osallistujien taitotason ja toiveiden mukaan.

Peruskursseilla opitaan tietokantaohjelman perusteet sekä tutustutaan Accessin ominaisuuksiin ja ohjelman käyttöön. Access-jatkokursseilla puolestaan syvennetään jo olemassa olevaa osaamista ja pyritään ottamaan Accessin edistyneemmät ominaisuudet tehokkaasti haltuun. Jatkokursseille osallistuvilta edellytetään ohjelman perustietojen hallintaa.

Palaa sivun alkuun

Lähteet: Microsoft.com

Vertaile koulutuksia
Katso videoesittelyjä