Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Näyttää 1-20 koulutusta 52 tuloksesta
Näyttää 1-20 koulutusta 52 tuloksesta

Microsoft Office 365 liiketoiminnan tueksi


Microsoft Office 365 on pilvipalvelu, joka tukee liiketoimintaa, tavoitteiden saavuttamista ja tuottavuutta. Tuttujen ohjelmien (Word, Excel, PowerPoint) lisäksi Microsoft 365 tuo parhaat tuottavuussovellukset ja pilvipalvelut, laitehallinnan ja kehittyneen suojauksen samaan yhdistettyyn kokemukseen. 

Tehokasta ja innovatiivista työskentelyä

Microsoft Office 365 on kehitelty entistä tehokkaampaan ja monipuolisempaan työskentelyyn innovatiivisten Office-sovellusten, älykkäiden pilvipalvelujen ja maailmanluokan suojauksen avulla. Microsoft Office 365 sisältää monia eri hyötyjä ja sen avulla on mahdollista helpottaa työntekoa suuresti. Microsoft Officen avulla voit esimerkiksi...

  • Tavoittaa asiakkaasi ja työkaverisi helposti ammattikäyttöön tarkoitetuilla sähköposti- ja kalenteritoiminnoilla. 
  • Voit myös tallentaa, käyttää ja jakaa tiedostoja missä tahansa käyttäjäkohtaisen 1 Tt:n verkkotallennustilan ansiosta.
  • Sinun on mahdollista pitää tiimisi ajan tasalla ryhmäkeskusteluiden, verkkokokousten ja puheluiden avulla tiimityön keskuksessa, Microsoft Teamsissa.
  • Voit suojata työntekijät, tiedot ja asiakastiedot kehittyneellä tietoturvalla ja laitehallinnalla.


Office 365 on suomalaisten yritysten suosima palvelu, jonka käyttö on hyödyllistä opetella. Ohjelman hyödyt ovat suuria niin yritys, kuin yksityiskäytössäkin. Ohjelman avulla on mahdollista luoda, käsitellä ja jakaa tietoa missä ja milloin vain - ohjelman avulla työtehtävien teko helpottuu. 


Palaa sivun alkuun

Lähteet: Microsoft

Vertaile koulutuksia
Katso videoesittelyjä
Inspiraatioksi
Kiinteistöpalveluiden ammattitut...
Opiskelijatarina: Amiedu

Mirsad Hadsiu aloitti Heka-Kumpula Oy:ssä viisi vuotta sitten ja tekee nyt asuntojen huoltotöitä. Mirsad opiskelee kiinteistöpalvelujen ammattitutkintoa, joka syventää hänen myös Amiedussa suorittamaansa kiinteistöpalvelujen perustutkintoa.

Lue lisää
Laadukasta lähihoitajakoulutusta...
Opiskelijatarina: Amiedu

Asaad Al- Khattab osallistui Amiedussa maahanmuuttajien hoito- ja kasvatusalan ammatilliseen osaamiskartoitukseen ja nyt hänen matkansa jatkuu Amiedulla lähihoitajaopintojen parissa. 

Lue lisää
Johtamisen erikoisammattitutkint...
Opiskelijatarina: Amiedu

Helsingin Diakonissalaitoksen Hoiva Oy yksikönjohtajana toimiva Pinja Marjamäki suoritti sosiaali- ja terveysalalle suunnatun Johtamisen erikoisammattitutkinnon.

Lue lisää