MB-230 Microsoft Dynamics 365 Customer Service Functional Consultant

Corellia Helsinki Oy, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Kesto
2 päivää
Hinta
1 290 EUR + alv 24 % (yht. 1 599,60 EUR)
Seuraava toteutus
2 toukokuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
Kesto
2 päivää
Hinta
1 290 EUR + alv 24 % (yht. 1 599,60 EUR)
Seuraava toteutus
2 toukokuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
alkaen 1 290 EUR + alv 24 % / osallistuja

MB-230 Microsoft Dynamics 365 Customer Service Functional Consultant

Corellia

Tämä kurssi on suunniteltu antamaan syvällistä tietoa ja taitoja Dynamics 365 for Customer Service -sovelluksen käytössä ja hallinnassa.

Kurssilla opiskelijat saavat kattavan käsityksen Dynamics 365 for Customer Service -sovelluksen keskeisistä toiminnoista ja ominaisuuksista, joiden avulla he pystyvät tarjoamaan laadukasta asiakaspalvelua organisaatioille. Kurssilla käsitellään asiakaspalveluprosesseja, kuten palvelupyyntöjen hallintaa, asiakkuuksienhallintaa ja monikanavaista viestintää.

Opiskelijat oppivat myös, miten he voivat hyödyntää Dynamics 365:n monipuolisia toimintoja tehokkaasti asiakaspalvelun parantamiseksi, kuten raportointi- ja analysointityökaluja, joiden avulla voidaan seurata ja optimoida asiakaspalvelun suorituskykyä.

Kurssilla keskitytään Dynamics 365 for Customer Service -sovelluksen konfigurointiin organisaation tarpeiden mukaan ja opitaan mukauttamaan sovellusta erilaisiin asiakaspalveluskenaarioihin ja integroimaan sen muihin liiketoimintajärjestelmiin saumattomasti.

Kurssin tavoitteena on varustaa opiskelijat vahvalla ymmärryksellä Dynamics 365 for Customer Service -sovelluksesta ja sen tehokkaasta käytöstä asiakaspalvelun optimoinnissa. Kurssi tarjoaa valmiudet suorittaa sertifikaattikoe MB-230: Microsoft Dynamics 365 for Customer Service.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

2 toukokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki

2 toukokuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Kurssisopiierityisenhyvinhenkilöille,jotkatyöskentelevätasiakaspalvelutehtävissätaihaluavatkehittäätaitojaanasiakaspalvelunparissaMicrosoft Dynamics 365 –ympäristössä.

Koulutuspaikka

Osallistumistavat:

  • Luokkaosallistuminen
  • Etäosallistuminen

Kouluttaja

Juha Huttunen

Juhalla on yli 20 vuoden IT-alan kokemus. Juha on Microsoft sertifioitu kouluttava konsultti ja pilvimaailmassa hän keskittyy pääasiassa Power Platform arkkitehtuuriin ja Dynamics 365 CE järjestelmiin.

Kustannukset

1 290,00EUR (+ALV 24.00%)

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta MB-230 Microsoft Dynamics 365 Customer Service Functional Consultant? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Corellia Helsinki Oy
Vuorikatu 20 A
00100 Helsinki

Kaikki Adobe-monimediaosaaminen sekä Microsoft-teknologioiden koulutukset samasta osoitteesta

Corellia on julkaisu-, viestintä-, ja markkinointityötä tekevien sekä ICT-asiantuntijoiden ja raportoinnin ammattilaisten koulutus-, konsultointi- ja avunantokumppani. Corellia on Microsoftin ja Adoben tuotteiden sekä teknologioiden koulutuskumppani kaiken kokoisille yrityksille. Lisäksi Corellia auttaa asiakkaita WordPressin, web-suunnittelun ja tekniikoiden, videon ja animaation, digimarkkinoinnin...

Lue lisää kouluttajasta Corellia Helsinki Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu