Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Näyttää 1-20 koulutusta 33 tuloksesta
Näyttää 1-20 koulutusta 33 tuloksesta
12

Microsoft Power BI tehostaa datan analysointia

Microsoft Power BI on Business Intelligence -ratkaisu ja liiketoimintatiedon raportointi- ja analysointiohjelma. Microsoft Power BI tuo liiketoiminnan datan visuaaliseen muotoon ja mahdollistaa tiedon tehokkaan visuaalisen analysoinnin. Visualisoidun datan pystyy helposti jakamaan kollegoiden kanssa ja raportoimaan eteenpäin. 

Mitä ovat Microsoft Power BI -koulutukset?

Microsoft Power BI -koulutuksissa tutustutaan sekä ohjelman peruskäyttöön että soveltavimpiin ominaisuuksiin. Power BI -perusteet koulutuksissa käsiteltäviä aiheita ovat esimerkiksi

  • tietojen hakeminen ohjelmaan raportteja varten
  • visuaalien ja raporttien toteutus
  • Power BI desktop- ja pilviversioiden käyttö
  • raporttien jakaminen.

Edistyneemmissä Microsoft Power BI -koulutuksien sisältöihin kuuluu muun muassa Power BI mobiilisovellukset, Query Editor, DAX-kielen perusteet ja edistyneemmät visualisointikeinot.

Miksi osallistua Power BI -koulutukseen?

Business Intelligence -osaaminen ja datan visualisointi helpottavat päätöksentekoa ja tehostavat prosesseja. Eri järjestelmien datan yhdistäminen on Microsoft Power BI -työkalun tärkeä ominaisuus. Raportointityökalujen käyttöönotto ja erilaisten ominaisuuksien haltuun ottaminen onnistuu tehokkaimmin tiiviissä koulutuksessa. Koulutuksissa pääset kuulemaan asiantuntijoiden vinkit Microsoft Power BI:n käyttöön ja saat vastaukset haastavimpiinkin kysymyksiisi. 

Microsoft Power BI -koulutukset vaihtelevat pituudeltaan muutamista tunneista pariin päivään. Osa Microsoft Power BI -koulutuksista järjestetään verkossa ja osa koulutuspäivinä. Tutustu Koulutus.fi:n valikoimaan ja löydä itsellesi sopivin!

Palaa sivun alkuun

Lähteet: pengon.fi, powerbi.microsoft.com

Vertaile koulutuksia
Katso videoesittelyjä
Inspiraatioksi
Kokemus vahvistui osaamiseksi Te...
Opiskelijatarina: Amiedu

Jari Hirvonen on Caverionilla vastuunkantaja ja sitoutunut ammattilainen. Tekniikan erikoisammattitutkinto toi Hirvoselle uutta osaamista ja auttoi työnkuvan muutoksessa.

Lue lisää
JET antaa eväitä esimiestyöhön
Opiskelijatarina: Amiedu

"JET tarjoaa konkreettista hyötyä henkilöstöjohtamiseen nyt, kun siirryn tavaratalopäälliköksi ja valitsen oman henkilökunnan. Uudet työkalut ja opit ovat aina tervetulleita."

Lue lisää
Kiinteistöpalveluiden ammattitut...
Opiskelijatarina: Amiedu

Mirsad Hadsiu aloitti Heka-Kumpula Oy:ssä viisi vuotta sitten ja tekee nyt asuntojen huoltotöitä. Mirsad opiskelee kiinteistöpalvelujen ammattitutkintoa, joka syventää hänen myös Amiedussa suorittamaansa kiinteistöpalvelujen perustutkintoa.

Lue lisää