Miten työpaikallasi opitaan uutta? 🧩 Vastaa kyselyyn ja voita leffaliput ➡

Kaksi esiintymisvalmentajaa istuvat

Esiintymisvalmennus ILO:n valmennuksissa koetaan onnistumisia!

Esiintymisvalmennus ILO:n monipuolisiin valmennuksiin ja koulutuksiin voi osallistua niin yksilönä, tiiminä tai koko yrityksen voimin. Valmennukset eivät ainoastaan anna valmiuksia työelämään, vaan tavoitteena on inspiroida, sekä energisoida osallistujia ja kohottaa itsetuntoa tarjoamalla onnistumisen kokemuksia sekä henkilökohtaista kehittävää ja kohottavaa palautetta.

Valmennuksien tavoite

Perusperiaate kaikissa valmennuksissa ja koulutuksissa on aina sama: tehdään osallistuja- ja tarvelähtöisesti intensiivisesti vaikuttamiseen, viestintään tai esiintymiseen liittyviä harjoituksia käytettävissä olevan ajan. Valmennukset sisältävät aina tekemistä ja kokemista myönteisessä ilmapiirissä ja ilon kautta! Valmennukset ovat saaneet poikkeuksetta erittäin hyvää palautetta käytännönläheisistä harjoituksista, joiden avulla uusien asioiden oppiminen on helppoa. Osallistujia aktivoidaan myös tutkimustietoa tarjoavien luentojen aikana. Valmennukset ja koulutukset toteutetaan aina ilon kautta, yksilöä kunnioittaen, kohottaen ja silti sopivasti ravistellen.

Valmennukset ja koulutukset

Lähes jokaisessa esiintymisvalmennuksessa on videoitavia esiintymisharjoituksia yksilöllisellä palautteella, erilaisia yksilö- ja pienryhmäharjoituksia sekä aktiivista keskustelua. Muutamia esimerkkejä tarjottavista valmennuksista sekä koulutuksista:

• esiintymisen valmennukset etä- ja lähivaikuttamiseen
  • esitysaineiston sisältöjen suunnittelun työpajat
  • vuorovaikutustaitojen koulutukset
  • avoimet pienryhmävalmennukset sekä VIP-yksilökoulutukset

Kaikki valmennukset on suunniteltu tilaajan tarpeiden mukaisesti. Esiintymisvalmennus ILO:n koulutuksiin on osallistunut jo yli 30 000 ammattilaista!

Haluatko lisätietoa Esiintymisvalmennus ILO:n koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Esiintymisvalmennus ILO:n koulutustarjonnasta alla olevasta koulutuslistauksesta. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen saat lisätietoa koulutuksista.

Kouluttajat

Niina Sainius

"Olen työskennellyt luennoitsijana lähes 20 vuotta ja päätoimisesti vuodesta 2009. Olen kouluttanut esiintymistä ja vaikuttamisen taitoja laaja-alaisesti eri toimialoilla, myös erilaisissa oppilaitoksissa ja ammatillisissa aikuisoppilaitoksissa kuten Markkinointi-instituutti ja Rastor.

Asiakaskuntani koostuu sadoista yrityksistä, mukana monia alansa markkinajohtajia sekä yhteiskunnallisesti merkittävien yritysten asiantuntijoita, ammattilaisia ja johtajia.

Olen erikoistunut sanattoman viestinnän ja kehonkielen tehokeinoihin sekä vaikuttamiseen erilaisissa tilanteissa. Tavoitteenani on toteuttaa valmennukset aina ilon ja innostuksen ilmapiirissä ohjaten jokaista ammattilaista intensiivisesti, yksilöllisesti ja kunnioittaen. Erityisesti minua on kiitelty selkeiden, käytännöllisten ohjeiden antamisesta ja yksilöllisestä huomioimisesta.

Olen koulutukseltani Kansainvälisen kaupan ja yritystoiminnan tradenomi ja minulla on tutkinnot tiedottamisesta sekä audiovisuaalisesta viestinnästä ja graafisesta suunnittelusta. Laulu- ja esiintymisopintoja ja kokemusta estradilla olemisesta on kertynyt lapsesta lähtien.

Vuosien varrelta käytännössä tehokkaimmiksi todetut vaikuttamisen oppini löydät 2021 julkaistusta kirjastani Nyt on sinun vuorosi loistaa – Esiintymisen kielen opas. "

Kikka Pohjaväre

"Olen kouluttanut esiintymis- ja mediataitoja urheilu- ja yritysjohdolle sekä viestintä- ja vuorovaikutus-taitoja organisaatioiden asiantuntijoille vuodesta 2004 lähtien.

Koulutustaustani on Master of Arts Mass Communication Minnesotan yliopistosta sekä liikuntatieteen maisterin tutkinto Jyväskylän yliopistosta.

Olen työskennellyt journalistiikan lehtorina Jyväskylän yliopiston toimittaja-koulutuksessa sekä perustanut Viestintäinstituutin ja Mediapajan Suomen Urheiluopistolle Vierumäellä viestinnän ja urheilutoimittajien kouluttamista varten. Toimin Lahden 2001 MM-kisoissa viestintäpäällikkönä.

Lisäksi olen työskennellyt toimittajana ja juontajana mm. Urheiluruudussa, TV-uutisissa, TV-sarjoissa kuten MonoMeno ja Tuulta päin sekä useissa ohjelmissa radiossa. Olen tehnyt 10 dokumenttiohjelmaa. Kesäisin olen purjeveneen kippari."

Videoesittely

IT - Microsoft Office
Powerpoint Kesto Hinta Paikka Alkaa
Opi Vaikuttavan Esitysaineiston Maaginen Kaava™ -työpaja 4 tuntia Alkaen 315 EUR + alv 24 % Verkossa
Kommunikointi
Esiintyminen / Äänenkäyttö
Opi Vaikuttajaksi -esiintymisvalmennus 2 päivää Alkaen 718 EUR + alv 24 % Helsinki
Yrityskohtaiset esiintymisvalmennukset Useita (2) Sopimuksen mukaan
Vuorovaikutus
Nosta vuorovaikutustaitosi uudelle tasolle! 7 viikkoa Alkaen 112 EUR + alv 24 % Verkossa Sopimuksen mukaan
Yrityskohtaiset vuorovaikutustaitojen koulutukset Useita (2) Sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Esiintymisvalmennus ILO? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Esiintymisvalmennus ILO

Kluuvikatu 7

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan Esiintymisvalmennus ILO täytä seuraavat tiedot: