Opi Vaikuttajaksi 2 päiväinen esiintymisvalmennus

Esiintymisvalmennus ILO
Yhteenveto
2 päivää
suomi
   
Helsinki
Koulutus
Esiintymisvalmentaja istuu tuolilla ja hymyilee

Opi Vaikuttajaksi 2 päiväinen esiintymisvalmennus

Haluatko olla se tilaisuuden vaikuttavin asiantuntija tai neuvottelujen vakuuttavin myyjä? Tai se arvostetuin projektipäällikkö, jonka tiimi toimii ja onnistuu tavoitteissaan? Haluatko tuntea itsesi varmaksi ja rennoksi asiaasi esittäessäsi? Jokainen pystyy esiintymään vaikuttavasti ja olemaan vakuuttava asiantuntija. Sinun pitää vain oppia muutamat keskeiset taidot, jotka vahvistavat ja selkeyttävät viestiäsi. Näin osaat vaikuttaa oikein.

Kurssi auttaa sinua ottamaan haltuun vaikuttavan esiintymisen keskeiset tehokeinot sekä valmistamaan inspiroivan PowerPoint-esityksen. Keskeiset aiheet ovat, kuinka kannattaa valmistautua, rakentaa esitysaineisto ja hyödyntää sanatonta viestintää ja kehonkieltä esiintymistilanteessa.

Intensiivisessä lähivalmennuksessa saat kahden päivän tehokuurin vaikuttamisen opeista. Pääset opiskelemaan vaikuttavaksi esiintyjäksi innostavassa pienryhmässä inspiroivassa ympäristössä. Valmennusryhmässä on maksimissaan 8 osallistujaa. Pienessä ryhmässä saat paljon henkilökohtaista ohjausta ja voit harjoitella omia taitojasi kannustavassa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä. Intensiivivalmennus on voimauttava ja erinomaisesti esiintymisen esteitä murtava kokemus.

Kurssin sisältö

1. päivä: Sanaton viestintä & kehonkieli haltuun ja poweria esiintymiseen!

 • Onnistuneen esiintymisen avaimet ja sanattoman viestinnän mahdollisuudet
 • Askelmerkit estradilla asiantuntijana, myyjänä, innostajana
 • Vaikuttaminen erilaisissa työelämän tilanteissa
 • Henkilökohtaiset, videoitavat esiintymisharjoitukset kehittävällä ja kannustavalla palautteella
 • Ennakkotehtävänä on valmistella 3 minuutin esitys

2. päivä: Persoonaa peliin, rohkeasti ja vaikuttavasti arjen ympyröissä.

 • Esiintymisjännityksen nujertaminen
 • Persoonani on parasta, henkilökohtaiset vahvuudet
 • Tylsistä luennoista inspiroivia esityksiä
 • Hyvän esitysmateriaalin merkitys, millainen on hyvä esitys?
 • Vaikuttavan Esitysaineiston Maaginen Kaava
 • Lisää videoitavia esiintymisharjoituksia kehittävällä ja kannustavalla palautteella

Valmennuksen tavoitteet

Valmennuksen päätyttyä olet itsevarmempi ja luontevampi esiintyjä. Osaat tehdä loistavia esitysaineistoja aiheesta kuin aiheesta. Pystyt esiintymään vaikuttavasti ja vakuuttamaan yleisösi erilaisissa tilanteissa, myös etäpalavereissa!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Opi Vaikuttajaksi 2 päiväinen esiintymisvalmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Esiintymisvalmennus sopii kaikille, jotka...

 • haluavat kehittyä nopeasti ja varata kalenterista selkeän ajankohdan esiintymisen intensiiviselle harjoittelulle
 • haluavat runsaasti henkilökohtaista valmennusta ja kokevat kasvokkaisen opastuksen itselleen tärkeäksi
 • ovat valmiita harjoittelemaan lähivalmennuksen jälkeen esiintymisen askelmerkkejä ja vaikuttavan esitysaineiston valmistamista verkkokurssin ohjeiden tukemana.

Aikataulu

1. päivä 9:00-17:00

2. päivä 8:30-16:30

Koulutuspaikka

Kluuvikatu 7, Helsinki

Business Meeting Park

Kouluttaja

Niina Sainius

"Toimin valmentajanasi lähes 20 vuoden kokemuksella esiintymisen ja vaikuttamisen taitojen kouluttamisesta. Tähän valmennukseen olen koonnut sinulle parhaat ja selkeimmät opit ja keinot, joiden avulla olen vuosien aikana havainnut, miten asiakkaani ovat kehittyneet nopeasti.

Olen kouluttanut esiintymistä ja vaikuttamisen taitoja laaja-alaisesti eri toimialoilla, myös oppilaitoksissa ja ammatillisissa aikuisoppilaitoksissa kuten Rastor ja Markkinointi-instituutti. Olen valmentanut henkilökuntaa sadoista eri yrityksistä, viime vuosina pääosin konserni- tai toimitusjohtajia, tuotanto- tai projektipäälliköitä, esimiehiä, erityisasiantuntijoita, myyntihenkilöitä sekä yrittäjiä.

Olen erikoistunut sanattoman viestinnän ja kehonkielen tehokeinoihin sekä vaikuttamiseen erilaisissa myyntitilanteissa. Tavoitteenani on toteuttaa valmennukset aina ilon ja innostuksen ilmapiirissä ohjaten jokaista ammattilaista intensiivisesti, yksilöllisesti ja kunnioittaen. Erityisesti minua on kiitelty selkeiden, käytännöllisten ohjeiden antamisesta ja yksilöllisestä huomioimisesta."

Kustannukset

890,00 € / hlö (sis. alv)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Opi Vaikuttajaksi 2 päiväinen esiintymisvalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Esiintymisvalmennus ILO

Esiintymisvalmennus ILO:n valmennuksissa koetaan onnistumisia!

Esiintymisvalmennus ILO:n monipuolisiin valmennuksiin ja koulutuksiin voi osallistua niin yksilönä, tiiminä tai koko yrityksen voimin. Valmennukset eivät ainoastaan anna valmiuksia työelämään, vaan tavoitteena on inspiroida, sekä energisoida osallistujia ja kohottaa itsetuntoa tarjoamalla onnistumisen kokemuksia sekä henkilökohtaista kehittävää ja kohottavaa palautetta. ...


Lue lisää kouluttajasta Esiintymisvalmennus ILO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Esiintymisvalmennus ILO

Kluuvikatu 7
Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Opi Vaikuttajaksi 2 päiväinen esiintymisvalmennus täytä seuraavat tiedot: