🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Asiantuntijan esiintymiskurssi

Marckwort Koulutusyhtiöt
Yhteenveto
Omaan tahtiin
590 EUR + alv 24 % (yht. 731,60 EUR)
Haku päättyy: 10.3.2023
Koulutus
Espoo, Useita paikkakuntia

Alkavat koulutukset
Espoo
590 EUR
24.3.2023

Suomi
Sopimuksen mukaan
Esiintyjän tehokurssi

Asiantuntijan esiintymiskurssi

Oletko asiantuntija, jonka työhön kuuluu esiintymistä? Haluatko kehittyä asian esittäjänä ja oppia, miten suunnitella ja toteuttaa toimivampia esityksiä?

Valitse joko henkilökohtainen esiintymisvalmennus, tai yrityksesi oma pienryhmä, jossa runsas harjoittelu, videoinnin hyödyntäminen ja henkilökohtaiset kehitysvinkit auttavat sinua esiintymistaitojesi kehittämisessä. Tällä kurssilla pääset osallistumaan ja toimimaan ja edistyt esiintyjänä iloisella ja tehokkaalla tavalla. Pienilläkin muutoksilla ja vinkeillä teet esityksistäsi parempia ja saat varmuutta esiintymisten suunnitteluun ja pitämiseen.

Esiintymiskurssin sisältö

  • Hyvän esityksen elementit
  • Esityksen suunnittelu ja selkeän rungon rakentaminen
  • Luo kontakti yleisöön
  • PowerPoint esiintyjän apuvälineenä
  • Esiintyjän kehonkieli ja äänen käyttö
  • Ylläpidä kuulijoiden mielenkiinto
  • Harjoituksia ja tehtäviä oman esityksen kehittämiseen

Kohderyhmä

Tämä tehokurssi sopii kaikille, jotka haluavat olla luontevia ja sujuvia esiintyjiä mm. seuraavissa tilanteissa: luennot, asiantuntijaesitykset, puheenvuorot, puhujien esittelyt, konferenssien aloitukset, tervetulopuheet, koulutustilaisuudet, yritys- tai tuote-esittelyt.

Kouluttaja

Selene Marckwort, FM, esiintymistaidon kouluttaja useissa yrityksissä sekä Suomessa että ulkomailla yli 20 vuoden ajan, Kehitä esiintymistaitoja -kirjan toinen kirjoittaja. Innostava, tehokas ja osaava esiintymistaidon ja koulutusalan ammattilainen.

Kustannukset

590 euroa / hlö + alv 24 %. Henkilökohtaisen sparraus-osion hinta: 380 euroa + alv 24 %.

Pyydä tarjous yrityksellenne räätälöidystä koulutustoteutuksesta.

Ota yhteyttä

Marckwort Koulutusyhtiöt

Marckwort Oy – Yrityksesi paras koulutuskumppani

Marckwortin asiantuntijoiden avulla parannat vuorovaikutusta yrityksesi sisällä ja asiakkaittesi kanssa, toteutat koulutukset jotka vastaavat nykypäivän vaatimuksia ja löydät ratkaisuja monikielisen viestinnän haasteisiin. Marckwortin laaja kokemus, monipuolinen osaaminen ja vuorovaikutukselliset koulutusmenetelmät auttavat yritystäsi menestymään.  Koulutustemme ja tutkimuspalveluidemme avulla tehostat henkilökuntasi vuorovaikutusta...


Lue lisää kouluttajasta Marckwort Koulutusyhtiöt ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Marckwort Koulutusyhtiöt

Keilaranta 16
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.marckwort.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,7

Perustuu 23 arviointiin

Osallistuja

Paljon pieniä, konkreettisia vinkkejä, jotka osin tuttujakin, mutta jotka vaatii paljon toistoa, jotta jäävät arkikäyttöön. Varmasti muistan huomioida nämä nyt taas paremmin. Harjoitusesityksiä oli sopiva määrä, ja ne oli kivasti erilaisia. Esitysten läpikäynti oli mielenkiintoista ja hyvä, kun porukka oli aktiivisesti mukana. Sain kyllä paljon ...

Näytä kokonaan
Osallistuja

Ensimmäinen koulutusosio oli paljon teoriapohjaa, joka osaltaan haastoi kuulijaa. Toinen osio hyvin innostava, koska joutui itse olemaan kokoajan hereillä ja osallistumaan kokoajan myös itse.

Osallistuja

Koulutuksessa olisi parasta se, etteä saimme itse pitää lyhyen esityksen, josta sai sitten palautetta. Koulutuksessa oli paljon hyviä käytännön esimerkkejä.

Arvioinnit
Arvioinnit
(4,7)
Perustuu 23 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 223 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Asiantuntijan esiintymiskurssi täytä seuraavat tiedot: