Onnistu esiintyjänä

Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Onnistu esiintyjänä

Onnistu esiintyjänä (1op)

Tule kehittämään esiintymistaitojasi ja nauti rohkeudesta ja itsevarmuudesta esiintymistilanteissa! Tämä valmennus tarjoaa sinulle käytännön harjoitteita ja palautetta, jotka auttavat sinua tulemaan mestariksi vaikuttavassa esiintymisessä. Olipa sinulla mikä rooli tai tehtävä tahansa, esiintymistaitoja tarvitaan kaikissa työtehtävissä. Myös työpaikan tiimin kesken on hauska opetella uusia taitoja ja hioa vanhoja.

Valmennuksen sisältö

  • Esityksen rakentaminen
  • Esityksen kohdentaminen, vakuuttaminen, vuorovaikutus ja havainnollistaminen
  • Vuorovaikutusharjoitukset
  • Esiintymisjännitys ja esiintymisvire
  • Esiintymisharjoitukset
  • Palautteen antaminen ja saaminen

Valmennuspäivien jälkeen osaat rakentaa entistä ammattimaisemman esityksen ja hyödyntää vuorovaikutuksen ja havainnollistamisen keinoja monipuolisesti. Osaat kohdentaa esityksesi kohdeyleisölle sekä antaa ja vastaanottaa kehittävää palautetta – puhumattakaan kuinka pääset hyödyntämään opittua omassa työssäsi.

Koska lähikoulutuspäivien aikana harjoitellaan esiintymistä, valmistaudu pitämään esitys jostain sinulle mielekkäästä aiheesta.

Koulutusohjelman kokonaislaajuus on 1 opintopiste, ja opintopisteet on mahdollista sisällyttää osaksi useita Haaga-Helia ammattikorkeakoulun korkeakoulututkintoja (AMK-tutkinnot).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Onnistu esiintyjänä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Valmennus sopii kaikille, jotka haluavat kehittää omia vuorovaikutus- ja esiintymistaitojaan. Erityisesti koulutus sopii tiiminvetäjille, perehdyttäjille, esihenkilöille tai kouluttajille.

Eeva ja Meri ovat saaneet aikaisemmista valmennuksista erinomaista palautetta:

”Työhöni kuuluu olennaisena osana esiintyminen suurille yleisöille ja ihmisten kohtaaminen päivittäin. Onnistu esiintyjänä -koulutus antoi minulle todella paljon ideoita, osaamista ja varmuutta esiintymisiin. Heti valmennuksen jälkeen minulla oli esitys yli 200 hengen edessä ja se meni paremmin kuin koskaan. Olen suositellut koulutusta kaikille kollegoilleni.”

- Janne Engberg, Senior Sales Manager, Nordic Choice Hotels Finland

Kouluttaja

Meri Vehkaperä, KTL, YTM, johtamisen ja strategiatyön lehtori

Merin osaamisalueita ovat erityisesti johtamisen ja organisaatioiden kehittäminen, vastuullinen liiketoiminta, strategiatyö ja henkilöstöjohtaminen, yritys- ja palvelukulttuurin kehittäminen sekä vuorovaikutus- ja esiintymisvalmennukset. Hänellä on vuosien kokemus ravintola- ja tapahtuma-alalta sekä parinkymmenen vuoden kokemus kouluttamisesta ja valmentamisesta. Hän on lisäksi työskennellyt liikkeenjohdon konsulttina ja kehittänyt kymmenien eri toimialojen organisaatioita ja niiden johtamista sekä fasilitoinut satoja työpajoja.

Eeva Puhakainen, YTM, restonomi amk, viestinnän lehtori

Eevalla on yli 20 vuoden osaaminen median ja viestinnän parista. Hän toimii viestinnän asiantuntijana TKI-hankkeissa. Eevan erityisosaamisalueita ovat viestinnän suunnittelu ja innostava johtaminen, vaikuttavan viestinnän nivominen asiakaskokemukseen sekä viestintäkulttuurin kehittäminen. Haaga-Heliassa Eeva on työskennellyt viestinnän lehtorina vuodesta 2013. Sitä ennen hän on toiminut viestinnän ja media-alan kehittämisen tehtävissä. Eeva on vetänyt lukuisia vuorovaikutus-, digi- ja some-koulutuksia.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Onnistu esiintyjänä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – täydennyskoulutus
Ratapihantie 13
00520 Helsinki

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – Haaga-Helia for Business

Haluatko kehittyä oman alasi ammattilaiseksi? Haaga-Helia for Business tukee yksilöiden, yritysten ja yhteisöjen osaamisen ja toiminnan kehittämistä. Haaga-Helia for Business on monipuolinen kumppani asiantuntijoille ja esimiehille, jotka haluavat laajentaa ammatillista osaamistaan ja löytää uusia näkökulmia työuralleen. Yrityksen suurin pääoma on...

Lue lisää kouluttajasta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – täydennyskoulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu