Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Presentoi ja esiinny vakuuttavasti -valmennus

Completo Consulting Oy
Yhteenveto
1 päivä
590 EUR + alv 24 %
27.10.2022 09.00
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Videoesittely

Presentoi ja esiinny vakuuttavasti -valmennus

Informaatiota voi jakaa sähköpostilla. Presentaation ja esityksen tarkoitus on syvempi: aidosti vaikuttaa kuulijoiden mielipiteisiin, pistää heidät ajattelemaan sanomaasi, jopa päättämään toisin. Esiintyjän huolena taas on usein, miten tehdä aiheesta edes joten kuten kiinnostava.

Ratkaisemme kummankin kysymyksen kokonaisvaltaisesta näkökulmasta. Esitys kuin esitys on tehtävissä mielenkiintoiseksi ja osallistavaksi. Esiintymisestäsi tulee vakuuttavaa, kuulijat kiittävät ja samalla oppimasi uudet taidot ja rakenne antavat sinulle varmuutta ja helpotusta jännitykseen.

Valmennuksessa opitaan löytämään esityksen pohjimmainen tarkoitus ja tavoite, sekä tapoja suunnitella ja jäsentää erityyppisiä presentaatioita niin, että mielenkiinto säilyy yllä ja vaikuttavan esityksen tavoitteeseen päästään tehokkaasti.

Pääset itse esiintymään, testaamaan keinojasi säilyttää kontakti yleisöön, tottumaan yllätyksiin ja niiden mukana joustamiseen. Saat vilpitöntä, rakentavaa palautetta.

Kenenkään ei tarvitse muuttua esitystä varten toiseksi. Jokaisella on oma vahvuutensa esiintyjänä, oma luontainen karismansa. Kontaktin yleisöön voi luoda yhtä monella tavalla kuin ihmisiä on. Ollaksesi vakuuttava, sinun ei tarvitse käyttäytyä tietyllä tavalla, mutta valpas täytyy olla. Yleisöä täytyy lukea aktiivisesti ja se onnistuu vain harjoittelemalla.

Valmennuksessa osallistamme, harjoittelemme sekä herätämme henkilökohtaisia oivalluksia ja pitkäjänteistä oppimista. Valmistaudu päästämään esiintymisjännityksestä lopullisesti irti turvallisessa ilmapiirissä muiden oppijoiden kanssa.

Esiintymisvalmennuksen hyödyt pähkinänkuoressa

 • Osaat suunnitella ja rakentaa omanlaisesi vakuuttavan presentaation erilaisiin tilanteisiin, myös online
 • Opit miten kommunikoida vaikuttava viesti, josta kiinnostutaan ja jota uskotaan riippumatta siitä, oletko strateginen johtaja tai asiantuntija
 • Tiedät miten saat yleisön kiinnostumaan ja osaat rakentaa hyvän kontaktin kuulijoihin
 • Osaat toimia vuorovaikutteisesti ja käsitellä kysymyksiä sujuvasti
 • Saat varmuutta esiintymiseen

Haluatko varmistaa, että juuri Sinun esityksesi jää kuulijan mieleen?

Ilmoittaudu mukaan tai pyydä tarjousta yrityskohtaisesta valmennuksesta täyttämällä oheinen lomake.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Presentoi ja esiinny vakuuttavasti -valmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Sinulle, joka esiinnyt julkisesti tai sisäisesti, olet sitten johtaja tai asiantuntija. Sinulle, joka haluat vaikuttaa kuulijoihisi ja asiakkaisiisi. Sinulle, joka haluat parantaa johtajuuttasi ja strategista viestintäkykyäsi.

 • Johtaja, esimies
 • Myyntipäällikkö
 • Viestinnästä vastaava
 • Asiakkuuspäällikkö
 • Tuotepäällikkö
 • Key Account manager
 • Markkinointipäällikkö

Aikataulu

Katso tarkempi ohjelma ilmoittautumissivulta.

Koulutuspaikka

 • Virtuaalivalmennus

Varmistathan vielä koulutuspaikan ja päivämäärän ilmoittautumisen yhteydessä.

Kouluttaja

Valmentajasi: Satu Welling

Satu on ammattitaitoinen ja kokenut valmentaja. Satu valmentaa mukaansatempaavalla ja voimaannuttavalla tavalla jokaista henkilökohtaisesti. Esiintymis- ja presentointitaitoja Satu valmentaa lukuisille yrityksille Suomessa ja muualla. Valmennettavina on kokonaisia organisaatioita, joilla on kansainvälisiä isoja tilaisuuksia, jolloin tilaisuudet suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ja Satu valmentaa puhujat vaikuttavaan viestimiseen. Sadun tavoitteellinen ja selkeä valmennustapa käytäntöä unohtamatta tuo tulosta. Satu on Completon perustaja ja valovoimainen valmentaja ja coach.

Kustannukset

Yksityisen sektorin asiakkaille 590 € + alv 24 %.
Julkisen sektorin asiakkaille 500 € + alv 24 %.

Sähköisen valmennusmateriaalin saat käyttöösi päivää ennen valmennusta.

Laskutamme valmennuksen ilmoittautumisen saavuttua.

Hyödynnä etusi!
Jos samasta organisaatiosta tulee useita osallistujia, saa kukin alennusta 15 %.

Peruutusehdot
Osallistumisen peruutus viimeistään 14 vrk ennen tapahtumaa kuluitta, viimeistään 7 vrk ennen tapahtumaa peritään 50 % hinnasta ja sitä myöhemmin koko hinta. Estyneen osallistujan tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö organisaatiostanne.

Valmennus voidaan järjestää myös räätälöitynä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Presentoi ja esiinny vakuuttavasti -valmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Completo Consulting Oy

Kehity arjen työssä Completon avulla!

Juuri nyt kehittyminen, uuden työskentelytavan rakentaminen ja muutoksen mukana kasvaminen on tärkeintä. Kasvata osaamistasi tehokkailla virtuaalivalmennuksillamme!  Katso lista Completon koulutuksista Intohimomme on tuoda asiakkaillemme onnistumisia, uutta osaamista ja eteenpäin vievää muutosta. Vahvuutemme on yhdistää ihmisten paras osaaminen loogiseen liiketoimintaan. Tehtävämme...


Lue lisää kouluttajasta Completo Consulting Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Completo Consulting Oy

Tähdenlennonkuja 1
02240 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.completo.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 16 arviointiin

Koulutukseen osallistunut
Valmentaja oli todella hyvä ja häneltä sai käytännön vinkkejä esiintymiseen sekä varmuutta esiintymiseen ja apua esitysjännistyksestä selviytymiseen.
Koulutukseen osallistunut
Completon valmentajat ovat erinomaisia, kaikkia vastauksia ei anneta valmiina, vaan koulutuksen onnistuminen ja oppien hyödyntäminen edellyttää, että itse todella miettii omaa käyttäytymistään ja miten sitä voi koulutuksen oppien perusteella muuttaa.
Koulutukseen osallistunut
Kaikkien, jotka edes avaavat suunsa, tulisi käydä tämä koulutus. Hyvästi puuduttavat kalvosulkeiset!
Arvioinnit
Arvioinnit
(5,0)
Perustuu 16 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,9)
Perustuu 99 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Myynnin tehokurssit verkossa

Urano Oy:n myynnin tehokurssit mahtuvat kätevästi kalenteriin ja tarjoavat työkaluja koko myyntiprosessin varrelle prospektoinnista klousaamiseen.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Presentoi ja esiinny vakuuttavasti -valmennus täytä seuraavat tiedot: