Sara Rouvinen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Sara Rouvinen

Sara Rouvinen

Huolla ja kehitä ääntäsi, vakuuta kuulijasi ja kasvata karismaasi

Sara Rouvinen valmentaa äänenkäyttöä ja esiintymistaitoja eri alojen yritysten henkilöstölle Suomessa ja ulkomailla. Hän on toteuttanut Suomen ensimmäisen äänenkäytön hankkeen Helsingin kaupungille syksyllä 2017. Rouvinen opettaa miten esiintymisjännityksen voi kääntää voimavaraksi ja miten omaa ääntä voi huoltaa ja kehittää. Hän antaa luennoillaan avaimia myös sanattoman viestinnän ja kehon kielen lukemiseen, sekä auttaa kehittämään karismaansa ja vakuuttamaan kuulijansa.

Sara Rouvinen on monipuolinen valmentaja. Hän on kehittänyt ammattitaitoaan opiskelemalla puheviestinnän lisäksi aikuiskasvatusta, työyhteisöviestintää, tiedotusoppia, sosiaalipsykologiaa, sekä laulua ja tanssia. Lisäksi Rouvinen on opiskellut näyttelijäntyön tekniikoita ja kulttuurien välistä viestintää Duisburg-Essenin yliopistossa Saksassa ja esiintynyt mainoksissa ja TV-sarjoissa puherooleissa; Downshiftaajat 2 sekä Puoli Seitsemän, Yle. Kiinnostus salsan rytmeihin sai hänet lähtemään useaksi vuodeksi töihin Etelä-Amerikkaan Venezuelaan ja Kolumbiaan, jossa hän toteutti laajan musikaaliprojektin kaksikielisissä kouluissa ympäri maata. 

Omalla, aidolla ja parhaalla äänelläsi loistat vuorovaikuttajana. Rouvinen kannustaa kaikkia esiintymään, kehittämään omaa ääntä ja loistamaan vuorovaikuttajina. Hän uskoo, että kun vakuutat itsesi, vakuutat yleisösi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sara Rouvinen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.