Vaikuta kehollasi – ymmärrä ja hallitse nonverbaalinen viestintä, avoin koulutus

Schnider koulutus – ohjaus – valmennus
Yhteenveto
1 päivä
290 EUR + alv 24% (yht. 359,60 EUR)
14.4.2023 09.00
suomi
   
Lähiopetus
Helsinki, Tampere
Koulutus

Vaikuta kehollasi – ymmärrä ja hallitse nonverbaalinen viestintä, avoin koulutus

Nonverbaalinen viestintä, Schnider

Kehonkieli – ymmärrä ja hallitse nonverbaalinen viestintä!

Mitä eleeni paljastavat minusta? Minne laitan käteni esiintyessäni? Miten voin tulkita muiden ihmisten lähettämiä signaaleja? Mitä ovat tyypillisiä rauhoittumisen eleitä ja mitä ne kertovat minulle? Miksi miehet ja naiset kommunikoivat nonverbaalisesti aivan eri tavoilla? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksia ”Vaikuta kehollasi” -koulutuksessa.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että annamme itsestämme enemmän ilmi tiedostamattomilla signaaleilla, joita kehomme lähettää, kuin sanoilla, joita puhumme. Kehon kielen osuus kommunikoinnissa on yli 50 %. Keskustelun alussa puhuttujen sanojen merkitys voi olla jopa alle 10%.

Vaikuta sanattomalla viestinnällä työelämässä

Kehonkielemme on nopea ja rehellinen, sillä suurin osa siitä on alitajunnan ohjauksessa. Jos puhuttujen sanojen ja kehon kielen välillä on ristiriita, kehon kieli ratkaisee, oli sitten kyse tavallisesta keskustelusta tai vaikkapa neuvottelusta.

Jos esimerkiksi olosi on huono, tämä olotila peilautuu vahvasti kehon kieleen ja saattaa näkyä muun muassa itsevarmuuden puutteena. Nonverbaalisen viestinnän lainalaisuudet hallitsemalla sosiaaliset tilanteet ovat huomattavasti helpompia. Suoriudut paremmin tilanteista, joissa käyttäytymiskoodi tuntuu epäselvältä tai vastapuolen käyttäytyminen yllättävältä tai hankalalta.

”Vaikuta kehollasi” -koulutus sopii jokaiselle, joka haluaa olla työympäristössään vaikuttavampi ja viestinnässään varmempi.

Opi kehonkielen merkitys

Koulutuksessa pohditaan mm. seuraavia kysymyksiä:

 • Mitä kaikkea kehonkieli pitää sisällään?
 • Mihin kaikkeen kehonkieli vaikuttaa?
 • Miten omaa kehonkieltä havainnoidaan ja miten sitä kehitetään?
 • Miten olet vaikuttavampi johtaja ja motivoivampi henkilö kehonkielen avulla?
 • Miten vaikutat keskustelun kulkuun ja neuvottelet kehonkielen avulla?
 • Mitkä ovat konkreettisia kehonkielen apukeinoja vaikeissa vuorovaikutustilanteissa?

Päivän aikana käydään läpi muun muassa seuraavia aiheita:

 • Tunteiden merkitys vuorovaikutuksessa
 • Paraverbaalinen viestintä (äänensävy, sananpaino, lauseenpaino, intonaatio) 
 • Sanaton viestintä (intuitiivinen, tunnen ja vallan viestintä)
 • Kehon kieli (katse, ilmeet, eleet, mikroilmeet, mikroeleet, habitus, asento)
 • Apukeinoja vaikeissa vuorovaikutustilanteissa
 • Oman kehonkielen havaitseminen
 • Harjoitukset osallistujien valitsemista keisseistä

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille, joiden päivittäiseen työhön kuuluu interaktiivista toimintaa eli vuorovaikutusta ja jotka haluavat kehittää viestintätaitojaan sekä vaikuttavuuttaan.

Kouluttaja

Franz Schnider

Franz SchniderFranzilla on pitkä kokemus sekä kaupan- että sosiaalialalta, esimiestyöstä ja valmennuksesta.

Hänen oma monipuolinen koulutustaustansa koostuu liiketalous- ja johtoalan, markkinointisuunnittelun, uskonnon opettajan, katekeetan, koulutetun surutyöntekijän ja saattohoitajan, lasten ja nuorten erityisohjauksen sekä työnohjauksen ja mentoroinnin asiantuntemuksesta. Hän on lisäksi sanattomaan viestintään ja kehonkieleen erikoistunut esiintymisvalmentaja.

"Työssäni hyödynnän omaa monivuotista työkokemustani ja laajaa koulutustani. Ihminen on minulle kaiken ydin ja lähtökohta, joten tavoitteenani on aina löytää asiakaslähtöiset kehitysmahdollisuudet ratkaisukeskeisellä tavalla."

Kustannukset

Avoimen koulutuksen hinta: 290€ + alv. 24%. Hinta sisältää koulutuksen materiaalin, kahvin/teen ja suolaisen kahvileivän.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vaikuta kehollasi – ymmärrä ja hallitse nonverbaalinen viestintä, avoin koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Schnider koulutus – ohjaus – valmennus

Schnider – koska tunteilla on merkitystä

HUOM: Schniderin räätälöidyt ja yritys-/organisaatiokohtaiset koulutukset ovat tällä hetkellä saatavilla myös etävalmennuksena! Schnider tarjoaa täydennyskoulutusta, valmennusta, työnohjausta ja konsultointipalvelua. Franz Schnider on sanattomaan viestintään ja kehonkieleen erikoistunut esiintymisvalmentaja ja toimii kouluttajana, työnohjaajana ja puhujana ympäri Suomea. Franzilla on pitkä kokemus sekä...


Lue lisää kouluttajasta Schnider koulutus – ohjaus – valmennus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Schnider koulutus – ohjaus – valmennus

Sepänkatu 17 B 12
80110 Joensuu

 Näytä puhelinnumero
schnider.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,8

Perustuu 6 arviointiin

yksikön vetäjä

Franz oli nähnyt paljon vaivaa, miten sanaton viestintä kytketään osaksi strategiaviestinnän kehittämistä, mikä oli esimiespäivän teema. Lukuisat konkreettiset esimerkit tukivat vahvaa teoreettista näkemystä. Lisäksi Franz on loistavan sympaattinen esiintyjä, joka ei jätä ketään kuulijaa kylmäksi. Koulutuksesta jäi vahva muistijälki kaikille os...

Näytä kokonaan
Kirsi-Marja Stewart

Koulutus oli erittäin tärkeä etsivää nuorisotyötä tekeville. He kohtaavat päivittäin nuoria, jotka ovat erittäin haasteellisissa elämäntilanteissa. Keho viestittää aina ja kertoo paljon siitä, mitä henkilön päässä liikkuu. Koulutuksen jälkeen etsivät pystyivät kiinnittämään enemmän huomiota omaan kehon kieleensä ja tulkitsemaan nuorten kehon kie...

Näytä kokonaan
Rolf R

Hauskalla ja humoristisella tavalla eläytyvä kouluttaja, joka sai kurssin sisällön mieleenpainuvasti opetettua. Hyviä neuvoja ja vinkkejä oman kehonkielen hallintaan ja vastapuolen kehonkielen ymmärtämiseen. Kurssi oli mieleenpainuvin ja osaan nyt tulkita asiakkaitani paremmin myös nonverbaalisesti ja toivottavasti saavutan myös parempia työtulo...

Näytä kokonaan
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,8)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 104 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Vaikuta kehollasi – ymmärrä ja hallitse nonverbaalinen viestintä, avoin koulutus täytä seuraavat tiedot: