Lorenz Backman

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Lorenz Backman

Lorenz Backman

Työhyvinvointi, menestystekijät ja mielen voima

Lorenz "Lore" Backman on timanttinen ja takuuvarma valinta tapahtuman juontajaksi, moderaattoriksi tai luennoitsijaksi. Koulutukseltaan Lorenz on teatteritaiteen maisteri, henkinen valmentaja ja työnohjaaja.

Lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus teatterilavoilta, television suorista viihdeohjelmista radioon, yritysjuhlista messuihin ja lanseeraus tilaisuuksiin, tekee hänestä Suomen mittakaavassa poikkeuksellisen laaja-alaisen osaajan. Oli kyseessä pienempi paikallinen tapahtuma, tai kansainvälisen yrityksen tilaisuus, osaa hän räätälöidä tapansa kohdata yleisön tilaisuutesi tarpeiden mukaan. Kokeneena luennoitsijana ja seminaarien vetäjänä sisältöosaaminen on myös taattua laatua. Paneelien moderaattorina Lore sukeltaa pintaa syvemmälle aihealueeseen ja osaa haastaa alan ammattilaisia.

Viime vuosien aihealueita ovat olleet mm: psykologia, mielenterveys, työhyvinvointi, luovuus, ilmastonmuutos, biologia, luonto, ict-alan haasteet ja mahdollisuudet, väestökehityksen muutokset, työllistyminen, muistisairaiden haasteet ja ratkaisut, ikäihmisten ja osatyökykyisten tulevaisuus, sekä vuorovaikutus ja kommunikointi asiakastyössä tai esiintyjänä.

Omien luentojen aiheet liikkuvat työhyvinvoinnista vuorovaikutukseen. Työssä jaksaminen, palautuminen, itsemyötätunto, työn priorisointi, itsensä johtaminen, sanaton viestintä ja esiintymistaidot ovat aiheina kovaa osaamisydintä ja antavat yrityksellenne konkreettisia työkaluja ja lisäarvoa työn arkeen. Asiakkaita ovat olleet ministeriöt, julkishallinto, sekä kansalliset, että kansainväliset yritykset. Tunnettuja tv-töitä, jossa Lore on ollut mukana ovat mm. Lauantai-illan Huuma, Biisikärpänen, Mitä tuli tehtyä, Kesäterassi ja Huomenta Suomi.

Saatavilla myös Loren LÄSNÄOLON MULLISTAVA VOIMA -motivointi puheenvuoro. Puheenvuoro vastaa esimerkiksi kysymyksiin: Mistä tekijöistä läsnäolo koostuu? Miksi toisen läsnäolo vaikuttaa meihin niin voimakkaasti? Miksi läsnäolo lisää asiakastyytyväisyyttä ja hyvää palautetta? Miksi työntekijöiden välinen läsnäolo lisää työhyvinvointia? Millaisilla keinoilla työntekijät ja organisaatio voivat tukea kykyään olla läsnä?

Lorenz, olit kyllä koonnut hyvän sisällön päivän viimeiseksi esitykseksi. Tärkeää asiaa. Ei vaadi isoja asioita kunhan oikeasti on aidosti hetkessä läsnä. Lore oli rento, mahtava ja kannustava luennoitsija.

Aiheet esimerkiksi

  • Työhyvinvointi
  • Vuorovaikutus
  • Itsemyötätunto
  • Työn priorisointi
  • Työelämässä palautumisen resepti
  • Itsensä johtaminen
  • Sanaton viestintä
  • Esiintymistaidot

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lorenz Backman, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu