Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Schnider tarjoaa koulutus-, konsultointi-, valmennus- ja konsultointipalveluja

Schnider – koska tunteilla on merkitystä

Schnider tarjoaa täydennyskoulutusta, valmennusta, työnohjausta ja konsultointipalvelua.

Franz Schnider on sanattomaan viestintään ja kehonkieleen erikoistunut esiintymisvalmentaja ja toimii kouluttajana, työnohjaajana ja puhujana ympäri Suomea. Franzilla on pitkä kokemus sekä kaupan- että sosiaalialalta, esimiestyöstä ja valmennuksesta. Hänen oma monipuolinen koulutustaustansa koostuu liiketalous- ja johtoalan, markkinointisuunnittelun, uskonnon opettajan, koulutetun surutyöntekijän ja saattohoitajan, lasten ja nuorten erityisohjauksen sekä työnohjauksen ja mentoroinnin asiantuntemuksesta.

Koulutus

Schniderin piristävät täydennyskoulutuspäivät soveltuvat ihmisten parissa työskenteleville ammattilaisille.

Monipuolinen koulutusohjelma keskittyy vuorovaikutukseen liittyviin kysymyksiin.

Huomaa, että sinun on myös mahdollista jättää oma sormenjälkesi koulutukseen, kun tilaat yritys- tai henkilökohtaisen ohjelman!

Työnohjaus

Työnohjaus on oman työn tutkimista, arviointia ja kehittämistä, joka tapahtuu työnohjaajan avulla. Se on työhön, työyhteisöön ja omaan työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä.

Tarjolla on yksilö-, pari- ja ryhmätyönohjausta kaikilla aloilla työskenteleville.

Valmennus

Schniderin valmennusohjelmat auttavat asiakasta fokusoimaan ajatteluaan ja toimintaansa, saavuttamaan tavoitteitaan sekä suunnittelemaan toimintastrategioita. Sen avulla saadaan aikaan punnittuja päätöksiä, reflektoivaa oppimista ja syvällistä kehitystä.

Tarjolla on ohjausta ja valmennusta sekä aikuisille että nuorille haastavassa elämänvaiheessa, työ- tai opiskelutilanteessa.

Konsultointi

Konsultilla on tarjottavanaan sellaista liikkeenjohdon osaamista tai asiantuntemusta, mikä yritykseltä puuttuu, mutta mitä se kuitenkin katsoo tarvitsevansa. Kyseessä voi olla spesifi, erityinen ongelma tai hyvin laaja kehittämistarpeen arviointi.

Franz Schnider on perehtynyt erityisesti työrutiineihin, työyhteisöön sekä kulttuurien välisiin ja kulttuurien reflektioon liittyviin kysymyksiin ja haasteisiin kaikilla aloilla toimiville yrityksille.

Haluatko saada lisätietoa Schniderin koulutuksista?

Löydät lisätietoa Schniderin koulutuksista alta löytyvästä koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoa suoraan Schniderilta täyttämällä alta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Henkilökohtainen kehitys Kesto Hinta Paikka Alkaa
Myötätuntouupumus 1 päivä Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Myötätuntouupumus, avoin koulutus 1 päivä 185 EUR + alv 24 % Useita (5) Useita (5)
Henkilöstöhallinto / HR
Työhyvinvointi
Rinnakkain stressin kanssa – Näin kestät rasitusta paremmin 1 päivä Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Rinnakkain stressin kanssa – Näin kestät rasitusta paremmin, avoin koulutus 1 päivä 185 EUR + alv 24 % Useita (6) Useita (4)
Johtaminen
Esimiestaidot / Esimiestyö
Esimiehen voimaantumispäivä, avoin koulutus 1 päivä 245 EUR + alv 24 % Useita (6) Useita (3)
Kommunikointi
Vuorovaikutus
Vaikuta kehollasi – ymmärrä ja hallitse nonverbaalinen viestintä Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Vaikuta kehollasi – ymmärrä ja hallitse nonverbaalinen viestintä, avoin koulutus 1 päivä 280 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (2)
Myynti
Asiakaspalvelu
Vuorovaikutus- ja viestintätaidot haastavissa asiakastilanteissa ja tiimityössä 1 päivä 240 EUR + alv 24 % Useita (7) Useita (4)
  • = Kesäkurssi

Näytä kaikki

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Schnider koulutus – ohjaus – valmennus? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Schnider Facebookissa

Yhteystiedot

Schnider koulutus – ohjaus – valmennus

Sepänkatu 17 B 12
80110 Joensuu

 Näytä puhelinnumero
schnider.fi


Arvioinnit

Johanna
(5)
Koulutus antoi minulle tärkeää tietoa myötätunnosta, uupumisesta ja työuupumuksen kehittymisestä. Sain lisää itseymmärrystä ja myötätuntoa itseäni kohtaan. Kouluttajan tyyli oli lämmin, innostava ja siitä huokui ammattitaito!
Anu
(5)
Kuntoutustyötä tekevälle erittäin tarpeellinen koulutus! Koulutuksen sisältö ja kouluttajan opetustyyli erinomainen!
Minna
(5)
Franz on käynyt meillä puhujana nyt kahdessa tilaisuudessa. Valmennus on ollut molemmilla kerroilla mukaansatempaava, mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä. Osallistujilta kerätty palaute on ollut erinomaista. Lämpimät suositukset!
Arvioinnit
Schnider koulutus – ohjaus – valmennus
Arvioinnit
(4,5)
Perustuu 99 arviointiin