Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Schnider tarjoaa koulutus-, konsultointi-, valmennus- ja konsultointipalveluja

Schnider – koska tunteilla on merkitystä

HUOM: Schniderin räätälöidyt ja yritys-/organisaatiokohtaiset koulutukset ovat tällä hetkellä saatavilla myös etävalmennuksena!

Schnider tarjoaa täydennyskoulutusta, valmennusta, työnohjausta ja konsultointipalvelua.

Franz Schnider on sanattomaan viestintään ja kehonkieleen erikoistunut esiintymisvalmentaja ja toimii kouluttajana, työnohjaajana ja puhujana ympäri Suomea. Franzilla on pitkä kokemus sekä kaupan- että sosiaalialalta, esimiestyöstä ja valmennuksesta.

Schniderin monipuolinen koulutustausta koostuu liiketalous- ja johtoalan, markkinointisuunnittelun, uskonnon opettajan, koulutetun surutyöntekijän ja saattohoitajan, lasten ja nuorten erityisohjauksen sekä työnohjauksen ja mentoroinnin asiantuntemuksesta.

Koulutus

Schniderin piristävät täydennyskoulutuspäivät soveltuvat ihmisten parissa työskenteleville ammattilaisille. Monipuolinen koulutusohjelma keskittyy vuorovaikutukseen liittyviin kysymyksiin.

Huomaa, että sinun on myös mahdollista jättää oma sormenjälkesi koulutukseen, kun tilaat yritys- tai henkilökohtaisen ohjelman! Tilauskoulutukset ovat saatavilla sekä lähi- että etäkoulutuksina, joiden laajuus, metodit ja toteutustapa kustomoidaan vastaamaan juuri sinun ja henkilöstösi tarpeita ja toiveita.

Työnohjaus

Työnohjaus on oman työn tutkimista, arviointia ja kehittämistä, joka tapahtuu työnohjaajan avulla. Se on työhön, työyhteisöön ja omaan työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä.

Schnider tarjoaa yksilö-, pari- ja ryhmätyönohjausta kaikilla aloilla työskenteleville.

Valmennus

Schniderin valmennusohjelmat auttavat asiakasta fokusoimaan ajatteluaan ja toimintaansa, saavuttamaan tavoitteitaan sekä suunnittelemaan toimintastrategioita. Sen avulla saadaan aikaan punnittuja päätöksiä, reflektoivaa oppimista ja syvällistä kehitystä.

Tarjolla on ohjausta ja valmennusta sekä aikuisille että nuorille haastavassa elämänvaiheessa, työ- tai opiskelutilanteessa.

Konsultointi

Konsultilla on tarjottavanaan sellaista liikkeenjohdon osaamista tai asiantuntemusta, mikä yritykseltä puuttuu, mutta mitä se kuitenkin katsoo tarvitsevansa. Kyseessä voi olla spesifi, erityinen ongelma tai hyvin laaja kehittämistarpeen arviointi.

Franz Schnider on perehtynyt erityisesti työrutiineihin, työyhteisöön sekä kulttuurien välisiin ja kulttuurien reflektioon liittyviin kysymyksiin ja haasteisiin kaikilla aloilla toimiville yrityksille.

Haluatko saada lisätietoa Schniderin koulutuksista?

Löydät lisätietoa Schniderin koulutuksista alta löytyvästä koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoa suoraan Schniderilta täyttämällä alta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Henkilökohtainen kehitys Kesto Hinta Paikka Alkaa
Myötätuntouupumus 1 päivä Alkaen 125 EUR + alv 24 % Useita (3) Useita (3)
Henkilöstöhallinto / HR
Työhyvinvointi
Hallitse stressiä – Näin kestät rasitusta paremmin, avoin koulutus 1 päivä Alkaen 145 EUR + alv 24 % Verkossa
Hallitse stressiä – Näin kestät rasitusta paremmin, tilauskoulutus 1 päivä Useita (2) Sopimuksen mukaan
Työyhteisön voimavara 1 päivä Alkaen 180 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (2)
Johtaminen
Esihenkilökoulutus
Pysäkki esimiehille, avoin koulutus 1 päivä Alkaen 320 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (2)
Kommunikointi
Taitava vuorovaikuttaja 1 päivä Alkaen 290 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (2)
Taitava vuorovaikuttaja, tilauskoulutus Useita (2) Sopimuksen mukaan
Vuorovaikutustaidot
Vaikuta kehollasi – ymmärrä ja hallitse nonverbaalinen viestintä, avoin koulutus 1 päivä Alkaen 290 EUR + alv 24 % Tampere 3.2.2023
Vaikuta kehollasi – ymmärrä ja hallitse nonverbaalinen viestintä, tilauskoulutus Useita (2) Sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Schnider koulutus – ohjaus – valmennus? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Schnider Facebookissa

Schnider koulutus – ohjaus – valmennus

Sepänkatu 17 B 12
80110 Joensuu

schnider.fi

Keskiarvo: 4,5

Sami Lahdenmäki, Tays
Hyvä koulutus. Lähti hyvin etenemään herättämällä ensin ajatuksia ja siirtymällä sitten varsinaiseen asiaan. Eläväinen ja aiheesta innostunut puhuja piti koulutuksen mielenkiintoisena, haastoi hyvin pohtimaan omia tapoja ajatella. Tärkeä aihe!
Heli
Franzin kanssa on helppo tehdä yhteistyötä: hän hoitaa sovitut asiat kurssijärjestelyihin liittyen ajoissa ja täsmällisesti. Kurssi auttoi hyvin ymmärtämään ajankäyttöä ja sen tärkeyttä ja antoi osallistujille voimia tehdä muutoksia omaan elämään. Puhujana Franz on mukaansatempaava ja käyttää esimerkkejä elävöittämään puhettaan ja herättää a...
Näytä kokonaan
Emmi
Franz Schnider oli aivan fantastinen kouluttaja. Suosittelen lämpimästi kurssia kaikille.
Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan Schnider koulutus – ohjaus – valmennus täytä seuraavat tiedot: