Schnider koulutus – ohjaus – valmennus

Schnider tarjoaa koulutus-, konsultointi-, valmennus- ja konsultointipalveluja

Schnider – koska tunteilla on merkitystä

Schnider on ihmistä varten. Yritys tarjoaa täydennyskoulutusta, valmennusta, työnohjausta ja konsultointipalvelua.

Franz Schnider on sanattomaan viestintään ja kehonkieleen erikoistunut esiintymisvalmentaja ja toimii lisäksi Suomen Psykologisessa Instituutissa Senior Advisorina ja asian­tuntija­kouluttajana. Franzilla on pitkä kokemus sekä kaupan- että sosiaalialalta, esimiestyöstä ja valmennuksesta. Hänen oma monipuolinen koulutustaustansa koostuu liiketalous- ja johtoalan, markkinointisuunnittelun, uskonnon opettajan, katekeetan, koulutetun surutyöntekijän ja saattohoitajan, lasten ja nuorten erityisohjauksen sekä työnohjauksen ja mentoroinnin asiantuntemuksesta.

Koulutus

Schniderin piristävät täydennyskoulutuspäivät soveltuvat ihmisten parissa työskenteleville ammattilaisille.

Monipuolinen koulutusohjelma keskittyy vuorovaikutukseen liittyviin kysymyksiin.

Huomaa, että sinun on myös mahdollista jättää oma sormenjälkesi koulutukseen, kun tilaat yritys- tai henkilökohtaisen ohjelman!

Työnohjaus

Työnohjaus on oman työn tutkimista, arviointia ja kehittämistä, joka tapahtuu työnohjaajan avulla. Se on työhön, työyhteisöön ja omaan työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä.

Tarjolla on yksilö-, pari- ja ryhmätyönohjausta kaikilla aloilla työskenteleville.

Valmennus

Schniderin valmennusohjelmat auttavat asiakasta fokusoimaan ajatteluaan ja toimintaansa, saavuttamaan tavoitteitaan sekä suunnittelemaan toimintastrategioita. Sen avulla saadaan aikaan punnittuja päätöksiä, reflektoivaa oppimista ja syvällistä kehitystä.

Tarjolla on ohjausta ja valmennusta sekä aikuisille että nuorille haastavassa elämänvaiheessa, työ- tai opiskelutilanteessa.

Konsultointi

Konsultilla on tarjottavanaan sellaista liikkeenjohdon osaamista tai asiantuntemusta, mikä yritykseltä puuttuu, mutta mitä se kuitenkin katsoo tarvitsevansa. Kyseessä voi olla spesifi, erityinen ongelma tai hyvin laaja kehittämistarpeen arviointi.

Franz Schnider on perehtynyt erityisesti työrutiineihin, työyhteisöön sekä kulttuurien välisiin ja kulttuurien reflektioon liittyviin kysymyksiin ja haasteisiin kaikilla aloilla toimiville yrityksille.

Haluatko saada lisätietoa Schniderin koulutuksista?

Löydät lisätietoa Schniderin koulutuksista alta löytyvästä koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoa suoraan Schniderilta täyttämällä alta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Koulutukset - Schnider koulutus – ohjaus – valmennus

Henkilökohtainen kehitys Kesto Hinta Paikka Alkaa
Myötätuntouupumus 1 päivä Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Myötätuntouupumus, avoin koulutus 1 päivä 145 EUR + alv 24 % Useita (7) Useita (7)
Henkilöstöhallinto / HR
Työhyvinvointi
Rinnakkain stressin kanssa – Näin kestät rasitusta paremmin 1 päivä Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Rinnakkain stressin kanssa – Näin kestät rasitusta paremmin, avoin koulutus 1 päivä 180 EUR + alv 24 % Useita (4) Useita (4)
Kommunikointi
Vuorovaikutus
Nonverbaalinen viestintä Sopimuksen mukaan Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Nonverbaalinen viestintä, avoin koulutus 1 päivä 387 EUR + alv 24 % Useita (5) Useita (3)

Yhteydenottopyyntö

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää kouluttajasta Schnider koulutus – ohjaus – valmennus.

Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden koulutuksen järjestäjään.

Kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.

Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen

Schnider Facebookissa

Yhteystiedot : Schnider koulutus – ohjaus – valmennus

Schnider koulutus – ohjaus – valmennus

Jukolankatu 18 D
80160 Joensuu

schnider.fi

(4)
Anne   |   13.12.2017
Koulutus oli erittäin mielenkiintoinen ja hyvin sopiva meidän työporukallemme. Franz, olit myös kouluttajana erittäin miellyttävä ja osasit ohjata keskustelua hyvin sekä ottaa sieltä juuri oikeita asioita tarkempaan keskusteluun sekä muokata esimerkkejä meidän työhömme sopivaksi. Kiitos sinulle päivästä! Koulutus antoi myös paljon ajateltavaa.
          (5)
Tarja Lindholm   |   10.12.2017
Elävä, mukaansatempaava esitystapa! Käytännönläheinen ja viisas sisällöltään!
          (5)
Päivikki   |   5.12.2017
Kiitos erittäin hyvästä koulutuspäivästä ja meille kaikille opettajille niin tärkeän aiheen hienovaraisesta käsittelystä. Tuntui kuin olisit puhunut juuri jokaiselle osallistujalle erikseen, kun käsittelit asioita henkilökohtaisellakin tasolla, vaikka olimme läsnä ryhmänä. Tällaista voisi olla vähintään joka vuosi, koska myötätuntouupumus koske...
Näytä kokonaan