Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Schnider tarjoaa koulutus-, konsultointi-, valmennus- ja konsultointipalveluja

Schnider – koska tunteilla on merkitystä

HUOM: Schniderin räätälöidyt ja yritys-/organisaatiokohtaiset koulutukset ovat tällä hetkellä saatavilla myös etävalmennuksena!

Schnider tarjoaa täydennyskoulutusta, valmennusta, työnohjausta ja konsultointipalvelua.

Franz Schnider on sanattomaan viestintään ja kehonkieleen erikoistunut esiintymisvalmentaja ja toimii kouluttajana, työnohjaajana ja puhujana ympäri Suomea. Franzilla on pitkä kokemus sekä kaupan- että sosiaalialalta, esimiestyöstä ja valmennuksesta.

Schniderin monipuolinen koulutustausta koostuu liiketalous- ja johtoalan, markkinointisuunnittelun, uskonnon opettajan, koulutetun surutyöntekijän ja saattohoitajan, lasten ja nuorten erityisohjauksen sekä työnohjauksen ja mentoroinnin asiantuntemuksesta.

Koulutus

Schniderin piristävät täydennyskoulutuspäivät soveltuvat ihmisten parissa työskenteleville ammattilaisille. Monipuolinen koulutusohjelma keskittyy vuorovaikutukseen liittyviin kysymyksiin.

Huomaa, että sinun on myös mahdollista jättää oma sormenjälkesi koulutukseen, kun tilaat yritys- tai henkilökohtaisen ohjelman! Tilauskoulutukset ovat saatavilla sekä lähi- että etäkoulutuksina, joiden laajuus, metodit ja toteutustapa kustomoidaan vastaamaan juuri sinun ja henkilöstösi tarpeita ja toiveita.

Työnohjaus

Työnohjaus on oman työn tutkimista, arviointia ja kehittämistä, joka tapahtuu työnohjaajan avulla. Se on työhön, työyhteisöön ja omaan työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä.

Schnider tarjoaa yksilö-, pari- ja ryhmätyönohjausta kaikilla aloilla työskenteleville.

Valmennus

Schniderin valmennusohjelmat auttavat asiakasta fokusoimaan ajatteluaan ja toimintaansa, saavuttamaan tavoitteitaan sekä suunnittelemaan toimintastrategioita. Sen avulla saadaan aikaan punnittuja päätöksiä, reflektoivaa oppimista ja syvällistä kehitystä.

Tarjolla on ohjausta ja valmennusta sekä aikuisille että nuorille haastavassa elämänvaiheessa, työ- tai opiskelutilanteessa.

Konsultointi

Konsultilla on tarjottavanaan sellaista liikkeenjohdon osaamista tai asiantuntemusta, mikä yritykseltä puuttuu, mutta mitä se kuitenkin katsoo tarvitsevansa. Kyseessä voi olla spesifi, erityinen ongelma tai hyvin laaja kehittämistarpeen arviointi.

Franz Schnider on perehtynyt erityisesti työrutiineihin, työyhteisöön sekä kulttuurien välisiin ja kulttuurien reflektioon liittyviin kysymyksiin ja haasteisiin kaikilla aloilla toimiville yrityksille.

Haluatko saada lisätietoa Schniderin koulutuksista?

Löydät lisätietoa Schniderin koulutuksista alta löytyvästä koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoa suoraan Schniderilta täyttämällä alta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Henkilökohtainen kehitys Kesto Hinta Paikka Alkaa
Myötätuntouupumus 1 päivä Useita (2) Sopimuksen mukaan
Myötätuntouupumus, avoin koulutus 1 päivä Alkaen 195 EUR + alv 24 % Kuopio 29.9.2020
Sinun oma elämäsi - koulutus jaksamisesta ja hyvinvoinnista 6,5 tuntia Alkaen 200 EUR + alv 24 % Useita (5) Useita (5)
Henkilöstöhallinto / HR
Työhyvinvointi
Hallitse stressiä – Näin kestät rasitusta paremmin 1 päivä Useita (2) Sopimuksen mukaan
Hallitse stressiä – Näin kestät rasitusta paremmin, avoin koulutus 1 päivä Alkaen 240 EUR + alv 24 % Useita (4) Useita (4)
Johtaminen
Esimieskoulutus
Esimiehen voimaantumispäivä, avoin koulutus 1 päivä Alkaen 310 EUR + alv 24 % Useita (3) Useita (3)
Kommunikointi
Vuorovaikutus- ja viestintätaidot haastavissa asiakastilanteissa ja tiimityössä 1 päivä Alkaen 275 EUR + alv 24 % Useita (6) Useita (7)
Vuorovaikutus- ja viestintätaidot haastavissa asiakastilanteissa ja tiimityössä Useita (2) Sopimuksen mukaan
Vuorovaikutus
Vaikuta kehollasi – ymmärrä ja hallitse nonverbaalinen viestintä Useita (2) Sopimuksen mukaan
Vaikuta kehollasi – ymmärrä ja hallitse nonverbaalinen viestintä, avoin koulutus 1 päivä Alkaen 280 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (2)
  • = Tarjonnassa myös kesällä

Näytä kaikki

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Schnider koulutus – ohjaus – valmennus? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Schnider Facebookissa

Yhteystiedot

Schnider koulutus – ohjaus – valmennus

Sepänkatu 17 B 12
80110 Joensuu

 Näytä puhelinnumero
schnider.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 102 arviointiin

Emmi
(5)
Franz Schnider oli aivan fantastinen kouluttaja. Suosittelen lämpimästi kurssia kaikille.
Liisa
(5)
Mahtava, mukaansa tempaava koulutuspäivä. Esitys oli elävää ja käytännön läheistä ja vuorovaikutuksellista. Saimme todella paljon mietittävää ja pohdittavaa työhömme. Molemmat työyhteisöt ovat antaneet vain positiivista palautetta. Kouluttajana Franz Schnider on todella asiansa ammattilainen joka osallistaa kuulijat ja innostaa kuuliaa kehittäm...
Näytä kokonaan
Ruotsalainen
(4)
Koulutuksen aiheet olivat mielenkiintoiset ja kouluttajan esiintymistaidot ovat hyvät. Aiheet ovat sen verran laajoja, että niistä saisi jokaisesta kokonaisen koulutuspäivän.
Arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 102 arviointiin