Schnider tarjoaa koulutus-, konsultointi-, valmennus- ja konsultointipalveluja

Schnider – koska tunteilla on merkitystä

Schnider tarjoaa täydennyskoulutusta, valmennusta, työnohjausta ja konsultointipalvelua.

Franz Schnider on sanattomaan viestintään ja kehonkieleen erikoistunut esiintymisvalmentaja ja toimii kouluttajana, työnohjaajana ja puhujana ympäri Suomea. Franzilla on pitkä kokemus sekä kaupan- että sosiaalialalta, esimiestyöstä ja valmennuksesta. Hänen oma monipuolinen koulutustaustansa koostuu liiketalous- ja johtoalan, markkinointisuunnittelun, uskonnon opettajan, koulutetun surutyöntekijän ja saattohoitajan, lasten ja nuorten erityisohjauksen sekä työnohjauksen ja mentoroinnin asiantuntemuksesta.

Koulutus

Schniderin piristävät täydennyskoulutuspäivät soveltuvat ihmisten parissa työskenteleville ammattilaisille.

Monipuolinen koulutusohjelma keskittyy vuorovaikutukseen liittyviin kysymyksiin.

Huomaa, että sinun on myös mahdollista jättää oma sormenjälkesi koulutukseen, kun tilaat yritys- tai henkilökohtaisen ohjelman!

Työnohjaus

Työnohjaus on oman työn tutkimista, arviointia ja kehittämistä, joka tapahtuu työnohjaajan avulla. Se on työhön, työyhteisöön ja omaan työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä.

Tarjolla on yksilö-, pari- ja ryhmätyönohjausta kaikilla aloilla työskenteleville.

Valmennus

Schniderin valmennusohjelmat auttavat asiakasta fokusoimaan ajatteluaan ja toimintaansa, saavuttamaan tavoitteitaan sekä suunnittelemaan toimintastrategioita. Sen avulla saadaan aikaan punnittuja päätöksiä, reflektoivaa oppimista ja syvällistä kehitystä.

Tarjolla on ohjausta ja valmennusta sekä aikuisille että nuorille haastavassa elämänvaiheessa, työ- tai opiskelutilanteessa.

Konsultointi

Konsultilla on tarjottavanaan sellaista liikkeenjohdon osaamista tai asiantuntemusta, mikä yritykseltä puuttuu, mutta mitä se kuitenkin katsoo tarvitsevansa. Kyseessä voi olla spesifi, erityinen ongelma tai hyvin laaja kehittämistarpeen arviointi.

Franz Schnider on perehtynyt erityisesti työrutiineihin, työyhteisöön sekä kulttuurien välisiin ja kulttuurien reflektioon liittyviin kysymyksiin ja haasteisiin kaikilla aloilla toimiville yrityksille.

Haluatko saada lisätietoa Schniderin koulutuksista?

Löydät lisätietoa Schniderin koulutuksista alta löytyvästä koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoa suoraan Schniderilta täyttämällä alta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Henkilökohtainen kehitys Kesto Hinta Paikka Alkaa
Myötätuntouupumus 1 päivä Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Myötätuntouupumus, avoin koulutus 1 päivä 185 EUR + alv 24 % Useita (6) Useita (5)
Henkilöstöhallinto / HR
Työhyvinvointi
Rinnakkain stressin kanssa – Näin kestät rasitusta paremmin 1 päivä Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Rinnakkain stressin kanssa – Näin kestät rasitusta paremmin, avoin koulutus 1 päivä 185 EUR + alv 24 % Useita (3) Useita (3)
Johtaminen
Esimieskoulutus
Esimiehen voimaantumispäivä, avoin koulutus 1 päivä 245 EUR + alv 24 % Useita (6) Useita (3)
Kommunikointi
Vuorovaikutus
Vaikuta kehollasi – ymmärrä ja hallitse nonverbaalinen viestintä Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Vaikuta kehollasi – ymmärrä ja hallitse nonverbaalinen viestintä, avoin koulutus 1 päivä 280 EUR + alv 24 % Useita (2) 31.3.2020
Myynti
Asiakaspalvelu
Vuorovaikutus- ja viestintätaidot haastavissa asiakastilanteissa ja tiimityössä 1 päivä 240 EUR + alv 24 % Useita (7) Useita (5)

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Schnider koulutus – ohjaus – valmennus? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Schnider Facebookissa

Schnider koulutus – ohjaus – valmennus

Sepänkatu 17 B 12
80110 Joensuu

schnider.fi

Emmi
(5)
Franz Schnider oli aivan fantastinen kouluttaja. Suosittelen lämpimästi kurssia kaikille.
Liisa
(5)
Mahtava, mukaansa tempaava koulutuspäivä. Esitys oli elävää ja käytännön läheistä ja vuorovaikutuksellista. Saimme todella paljon mietittävää ja pohdittavaa työhömme. Molemmat työyhteisöt ovat antaneet vain positiivista palautetta. Kouluttajana Franz Schnider on todella asiansa ammattilainen joka osallistaa kuulijat ja innostaa kuuliaa kehittäm...
Näytä kokonaan
Ruotsalainen
(4)
Koulutuksen aiheet olivat mielenkiintoiset ja kouluttajan esiintymistaidot ovat hyvät. Aiheet ovat sen verran laajoja, että niistä saisi jokaisesta kokonaisen koulutuspäivän.
Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)