MBA-stipendin hakuaika on käynnissä – lue lisää ja täytä hakemus täällä »

Schnider koulutus – ohjaus – valmennus

paikassa Joensuu (+ 16 sijaintia)
Kysy lisätietoja koulutusorganisaatiolta 👍

Schnider koulutus – ohjaus – valmennus

Franz Schnider on sanattomaan viestintään ja kehonkieleen erikoistunut esiintymisvalmentaja. Hän toimii työyhteisö- ja johtamiskouluttajana sekä puhujana ympäri Suomea. Franzilla on pitkä kokemus sekä kaupan- että sosiaalialalta, esimiestyöstä ja valmennuksesta.

Tämä on minulle tärkeää

”Se alkaa sisältäpäin, sinun syvästä olemuksestasi!

Olkoon kyse johtamisesta, vuorovaikutuksesta, työssä jaksamisesta tai stressin hallinnasta, kaikki alkaa aina sisältäpäin, sinun syvästä olemuksestasi! Näin minulla on tapana sanoa ja se on myös lähtökohtani koulutuksissani tai valmennuksissani.

Pysähtyminen, itsensä tutkiminen sekä omien ajatus-, puhe- ja toimintatapojen tarkistaminen on tarpeellinen ja jatkuva prosessi, kun kohtaat muita ihmisiä ja heidän tarpeita ja toiveita. Ylipäätään meidän nykymaailmassamme, jossa oma sisäinen tasapaino on toistuvasti koetuksella, pelkästään ulkopuolisten ärsykkeiden vuoksi, säännöllinen ’kotiin palaminen’ on tärkeää.

Toisaalta onnistunut vuorovaikutus vaatii myös kykyä ’kiivetä toisen näkötorniin’. Toisen ihmisen ajatukset, tunteet, näkökulmat tai ajatusmaailma ovat hänen totuutensa. Mikäli sitä ei huomioida, vuorovaikutus tökkii alusta alkaen. Olla halukas ymmärtämään ja olemaan myönteinen kohtaamisessa, ei tarkoita miellyttämistä. Toisen näkökulman kunnioittaminen sellaisenaan, kun se on, tuo ihmisiä lähelle toisiaan ja on usein myös diplomaattista ja auttaa kanssakäymisessä eteenpäin.

Väitän, että elämme liian ns. ’itsestäänselvä-ihmiskunnassa’. Kun digi- ja automaatiomaailmassa lähes kaikki toimii ja reagoi painamalla näppäintä, vaatii kanssakäyminen erilaista toimintaa. Onnistunut vuorovaikutus tarvitsee vahvistamista, osoittamista, todistamista, vastaamista ja tilannetajua, tunneälyä ja inhimillisyyttä. Vuorovaikutuksessa ei ole mitään itsestäänselvää.

’Olet mitä ajattelet.’ Tapamme pohtia ja ajatella asioita, vaikuttaa suoraan meidän vointiimme, voimavaraamme ja onnellisuuteemme. Työssä jaksamisen yhteydessä positiivinen ajattelu on hyvin merkittävä taito, vaikka työilmapiirissä se voi olla samalla hyvinkin herkkä teema. Kokemukseni kertoo minulle, että ns. toksinen positiivisuus esimerkiksi työyhteisössä on yhtä kuormittava ilmiö kuin ahdistava negatiivisuus. Myönteinen tapa ajatella ja myös käyttää sanoja on kuitenkin se, joka vie ihmisiä rauhaan, tyytyväisyyteen, hyvinvointiin ja menestykseen.

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä nostan esille yksinkertaisuuden. Siihen minä liitän aitoutta, helppoutta, inhimillisyyttä ja pragmaattisuutta. Käytännön- tai maanläheinen ajattelu- ja työtapa on monissa tilanteissa juuri se, mikä auttaa asiakkaitani löytämään sopivat ratkaisut ensisilmäyksellä monimutkaisiksi koettuihin haasteisiin."

Haluatko saada lisätietoa Schniderin koulutuksista?

Löydät lisätietoa Schniderin koulutuksista alta löytyvästä koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoa suoraan Schniderilta täyttämällä alta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Henkilökohtainen kehitys Kesto Hinta Paikka Alkaa
Myötätuntouupumus 1 päivä 125 EUR-195 EUR Useita (3) Useita (2)
Henkilöstöhallinto / HR
Työhyvinvointi
Hallitse stressiä – Näin kestät rasitusta paremmin, avoin koulutus 1 päivä 145 EUR Verkossa Useita (2)
Hallitse stressiä – Näin kestät rasitusta paremmin, tilauskoulutus 1 päivä Useita (2) Sopimuksen mukaan
Työyhteisön voimavara 1 päivä 145 EUR-195 EUR Useita (2) Useita (3)
Johtaminen
Esihenkilökoulutus
Pysäkki esimiehille, avoin koulutus 1 päivä 240 EUR-320 EUR Useita (2) Useita (3)
Kommunikointi
Taitava vuorovaikuttaja 1 päivä 190 EUR-290 EUR Useita (2) Useita (4)
Taitava vuorovaikuttaja, tilauskoulutus Useita (2) Sopimuksen mukaan
Vuorovaikutustaidot
Vaikuta kehollasi – ymmärrä ja hallitse nonverbaalinen viestintä, avoin koulutus 1 päivä 290 EUR Helsinki 12.10.2023
Vaikuta kehollasi – ymmärrä ja hallitse nonverbaalinen viestintä, tilauskoulutus Useita (2) Sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Schnider koulutus – ohjaus – valmennus? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Schnider Facebookissa

Yhteystiedot

Schnider koulutus – ohjaus – valmennus

Sepänkatu 17 B 12
80110 Joensuu

Puhelin 050 919 5117
schnider.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 107 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
Tiia Turunen
08 touko 2023
Haastavat asiakastilanteet puhelin- ja verkkotyössä, tilauskoulutus - Siun sote

Organisaatiollemme järjestetty tilauskoulutus sai paljon myönteistä palautetta: "Asiat herättivät pohtimaan omia työskentelytapoja ja omia tunteita työn aikana sekä keinoja ...

Näytä kokonaan
4/5
Minna Dahlbacka
04 touko 2023
Mahtava käytännönläheinen koulutus kaikille vuorovaikutustaidoista kiinnostuneille

Suosittelen lämpimästi tätä koulutusta sinulle, joka haluat oppia käytännönläheisesti ja konkreettisesti vuorovaikutuksesta ja lähteä kehittämään omia taitoja kyseisessä lajissa...

Näytä kokonaan
5/5
Sibrina
04 touko 2023
Kiehtova vuorovaikutus

Franz on karismaattinen, valovoimainen ja läsnäoleva opettaja. Koulutus antaa selkokielellä avaimet vuorovaikutuksen ihmeelliseen maailmaan. Koulutus oli voimaannuttava, innosta...

Näytä kokonaan
Sponsoroitu