Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Arvioinnit aiheesta Schnider koulutus – ohjaus – valmennus

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 104 arviointiin

Sami Lahdenmäki, Tays
(5)
Hyvä koulutus. Lähti hyvin etenemään herättämällä ensin ajatuksia ja siirtymällä sitten varsinaiseen asiaan. Eläväinen ja aiheesta innostunut puhuja piti koulutuksen mielenkiintoisena, haastoi hyvin pohtimaan omia tapoja ajatella. Tärkeä aihe!
Heli
(5)
Franzin kanssa on helppo tehdä yhteistyötä: hän hoitaa sovitut asiat kurssijärjestelyihin liittyen ajoissa ja täsmällisesti. Kurssi auttoi hyvin ymmärtämään ajankäyttöä ja sen tärkeyttä ja antoi osallistujille voimia tehdä muutoksia omaan elämään. Puhujana Franz on mukaansatempaava ja käyttää esimerkkejä elävöittämään puhettaan ja herättää a...
Näytä kokonaan
Emmi
(5)
Franz Schnider oli aivan fantastinen kouluttaja. Suosittelen lämpimästi kurssia kaikille.
Liisa
(5)
Mahtava, mukaansa tempaava koulutuspäivä. Esitys oli elävää ja käytännön läheistä ja vuorovaikutuksellista. Saimme todella paljon mietittävää ja pohdittavaa työhömme. Molemmat työyhteisöt ovat antaneet vain positiivista palautetta. Kouluttajana Franz Schnider on todella asiansa ammattilainen joka osallistaa kuulijat ja innostaa kuuliaa kehittäm...
Näytä kokonaan
Ruotsalainen
(4)
Koulutuksen aiheet olivat mielenkiintoiset ja kouluttajan esiintymistaidot ovat hyvät. Aiheet ovat sen verran laajoja, että niistä saisi jokaisesta kokonaisen koulutuspäivän.
Johanna
(5)
Koulutus antoi minulle tärkeää tietoa myötätunnosta, uupumisesta ja työuupumuksen kehittymisestä. Sain lisää itseymmärrystä ja myötätuntoa itseäni kohtaan. Kouluttajan tyyli oli lämmin, innostava ja siitä huokui ammattitaito!
Anu
(5)
Kuntoutustyötä tekevälle erittäin tarpeellinen koulutus! Koulutuksen sisältö ja kouluttajan opetustyyli erinomainen!
Minna
(5)
Franz on käynyt meillä puhujana nyt kahdessa tilaisuudessa. Valmennus on ollut molemmilla kerroilla mukaansatempaava, mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä. Osallistujilta kerätty palaute on ollut erinomaista. Lämpimät suositukset!
Päivi
(5)
Koulutus oli paljon ajatuksia herättävä kokonaisuus ja osallistujat pohtivat päivän aikana ja vielä jälkeenpäinkin omaa työssä jaksamistaan ja työtyytyväisyyttään. Suosittelen tätä koulutusta lämpimästi kaikille sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöille ja miksei muillekin.
SoTe -alan toimija
(5)
Kouluttaja kertoi aiheesta mielenkiintoisesti, käytännönläheisesti ja avasi aihetta tarinoilla; oli asiantuntija, joka aidosti tunsi aiheen. Toi esiin paljon näkökulmia työhön ja työssä jaksamiseen sekä sen edistämiseen. Kouluttaja oli hyvä esiintyjä ja mielenkiinto säilyi koko koulutuksen ajan. Ihan huippu! Osaava, kuunteleva, yleisöä osallist...
Näytä kokonaan
Katariina
(5)
Mielestäni koulutus oli erittäin hyödyllinen oman työtilanteeni kannalta. Se herätti ajatuksia ja oli myös sopivan informatiivinen.
Outi
(5)
Koulutus ja luennoitsijan kykysi olivat aivan huippuluokkaa! Osallistujat ml minä olimme aivan otettuja. Herätti myös paljon positiivista keskustelua jälkeenpäin. - Mietin, että väkemme voisi oppia sinulta paljon ihan luennon pitämisestäkin ja siitä miten kuulijoiden mielenkiinto ylläpidetään koko ajan. Ja tietysti sisältökin oli erinomaisen k...
Näytä kokonaan
Pirjo Belcher
(5)
Koulutus vastasi erittäin hyvin odotuksiamme ja oli erittäin hyvä. Osallistujat antoivat paljon hyvää palautetta koulutuksen sisällöstä ja kouluttajan tavasta vetää koulutus. Kelloa ei todellakaan tarvinnut vilkuilla. Koulutus antoi eväitä arjen työhön ja innostuksen opiskella asiasta lisää.
Carita Mäkinen
(5)
Kiitos aivan mahtavasta koulutuksesta :) Päivä oli antoisa ja antoi paljon vinkkejä käytäntöön ja työhöni! Kouluttaja Franz oli asiansa osaava ammattilainen ja erittäin mukaansatempaava; aika meni kuin siivillä!
Heljä Lehtonen
(5)
Monia omia mietteitäni toimintatavoista avarsi ja allekirjoitti.
Erityisopettaja
(5)
Koulutus synnytti prosessin, joka jatkuu varmasti vielä pitkään. Ammatillinen minuus joutuu välillä kadoksiin, niin työelämän muutosten kuin työntekijän siviilielämän muutosten myötä. Koulutus olisi hyödyllinen koko työyhteisöllemme. Synnyttäisi paljon hyvää, jos mahdollisimman moni saman työyhteisön jäsen pääsisi pohtimaan näitä teemoja.
Tarja Keskinen
(5)
Kiitos Franz mukavasta koulutuspäivästä ja hyvästä materiaalista, hyvästä luennosta. Tärkeä, ajankohtainen aihe, koska työelämä kiristyy ja koko ajan pitäisi vain enemmän ja enemmän jaksaa. Asiaa tuli paljon ja mukava, kun saatiin ne materiaalit s.postiin, niin saa aihetta vielä syventää. Luennolla aika nopeasti tuli paljon asiaa, ei heti pystyn...
Näytä kokonaan
Anne Lähteenmäki
(5)
Vahvistusta itselleni, että asenteeni ja arvoni ovat auttajana oikean suuntaiset. Koulutus herätti uusiakin ajatuksia, ja haastoi miettimään ja pohtimaan itseäni ja työtovereitani sekä tapaamme työskennellä. Ajatusta myös siitä, että on syytä pitää rajat ja muistettava itsehoito.
Sirpa
(5)
Koulutus oli intensiivinen, toi minulle uusia näkökulmia asiakastyöhön ja suhtautumistapani muuttui. Sain myös ihan konkreettisia vinkkejä ja hienot lisämateriaalit. Kouluttajan tapa käsitellä asiaa oli inspiroiva, intensiivinen ja mukavasti huumorilla höystetty.
Jonna Leppämäki-Heikkilä
(4)
Herätteli ajattelemaan.
Anne
(4)
Koulutus oli erittäin mielenkiintoinen ja hyvin sopiva meidän työporukallemme. Franz, olit myös kouluttajana erittäin miellyttävä ja osasit ohjata keskustelua hyvin sekä ottaa sieltä juuri oikeita asioita tarkempaan keskusteluun sekä muokata esimerkkejä meidän työhömme sopivaksi. Kiitos sinulle päivästä! Koulutus antoi myös paljon ajateltavaa.
Tarja Lindholm
(5)
Elävä, mukaansatempaava esitystapa! Käytännönläheinen ja viisas sisällöltään!
Päivikki
(5)
Kiitos erittäin hyvästä koulutuspäivästä ja meille kaikille opettajille niin tärkeän aiheen hienovaraisesta käsittelystä. Tuntui kuin olisit puhunut juuri jokaiselle osallistujalle erikseen, kun käsittelit asioita henkilökohtaisellakin tasolla, vaikka olimme läsnä ryhmänä. Tällaista voisi olla vähintään joka vuosi, koska myötätuntouupumus koske...
Näytä kokonaan
Leena
(5)
Aiheet olivat kiinnostavia ja mielenkiinto säilyi koko päivän. Jaksaisin osallistua vielä jatkokurssillekin. Franzia oli helppo kuunnella huolimatta "hoono soomesta" mikä ei ollut häiritsevää eikä kovin hoonoa ;).
Johanna
(5)
Oli mieleenpainuva koulutus. Hienoa että oli kuvia, esimerkkejä paljon. Kouluttaja oli loistava!
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.