Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Schnider koulutus – ohjaus – valmennus

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 95 arviointiin

SoTe -alan toimija
(5)
Kouluttaja kertoi aiheesta mielenkiintoisesti, käytännönläheisesti ja avasi aihetta tarinoilla; oli asiantuntija, joka aidosti tunsi aiheen. Toi esiin paljon näkökulmia työhön ja työssä jaksamiseen sekä sen edistämiseen. Kouluttaja oli hyvä esiintyjä ja mielenkiinto säilyi koko koulutuksen ajan. Ihan huippu! Osaava, kuunteleva, yleisöä osallist...
Näytä kokonaan
Katariina
(5)
Mielestäni koulutus oli erittäin hyödyllinen oman työtilanteeni kannalta. Se herätti ajatuksia ja oli myös sopivan informatiivinen.
Outi
(5)
Koulutus ja luennoitsijan kykysi olivat aivan huippuluokkaa! Osallistujat ml minä olimme aivan otettuja. Herätti myös paljon positiivista keskustelua jälkeenpäin. - Mietin, että väkemme voisi oppia sinulta paljon ihan luennon pitämisestäkin ja siitä miten kuulijoiden mielenkiinto ylläpidetään koko ajan. Ja tietysti sisältökin oli erinomaisen k...
Näytä kokonaan
Pirjo Belcher
(5)
Koulutus vastasi erittäin hyvin odotuksiamme ja oli erittäin hyvä. Osallistujat antoivat paljon hyvää palautetta koulutuksen sisällöstä ja kouluttajan tavasta vetää koulutus. Kelloa ei todellakaan tarvinnut vilkuilla. Koulutus antoi eväitä arjen työhön ja innostuksen opiskella asiasta lisää.
Carita Mäkinen
(5)
Kiitos aivan mahtavasta koulutuksesta :) Päivä oli antoisa ja antoi paljon vinkkejä käytäntöön ja työhöni! Kouluttaja Franz oli asiansa osaava ammattilainen ja erittäin mukaansatempaava; aika meni kuin siivillä!
Heljä Lehtonen
(5)
Monia omia mietteitäni toimintatavoista avarsi ja allekirjoitti.
Erityisopettaja
(5)
Koulutus synnytti prosessin, joka jatkuu varmasti vielä pitkään. Ammatillinen minuus joutuu välillä kadoksiin, niin työelämän muutosten kuin työntekijän siviilielämän muutosten myötä. Koulutus olisi hyödyllinen koko työyhteisöllemme. Synnyttäisi paljon hyvää, jos mahdollisimman moni saman työyhteisön jäsen pääsisi pohtimaan näitä teemoja.
Tarja Keskinen
(5)
Kiitos Franz mukavasta koulutuspäivästä ja hyvästä materiaalista, hyvästä luennosta. Tärkeä, ajankohtainen aihe, koska työelämä kiristyy ja koko ajan pitäisi vain enemmän ja enemmän jaksaa. Asiaa tuli paljon ja mukava, kun saatiin ne materiaalit s.postiin, niin saa aihetta vielä syventää. Luennolla aika nopeasti tuli paljon asiaa, ei heti pystyn...
Näytä kokonaan
Anne Lähteenmäki
(5)
Vahvistusta itselleni, että asenteeni ja arvoni ovat auttajana oikean suuntaiset. Koulutus herätti uusiakin ajatuksia, ja haastoi miettimään ja pohtimaan itseäni ja työtovereitani sekä tapaamme työskennellä. Ajatusta myös siitä, että on syytä pitää rajat ja muistettava itsehoito.
Sirpa
(5)
Koulutus oli intensiivinen, toi minulle uusia näkökulmia asiakastyöhön ja suhtautumistapani muuttui. Sain myös ihan konkreettisia vinkkejä ja hienot lisämateriaalit. Kouluttajan tapa käsitellä asiaa oli inspiroiva, intensiivinen ja mukavasti huumorilla höystetty.
Jonna Leppämäki-Heikkilä
(4)
Herätteli ajattelemaan.
Anne
(4)
Koulutus oli erittäin mielenkiintoinen ja hyvin sopiva meidän työporukallemme. Franz, olit myös kouluttajana erittäin miellyttävä ja osasit ohjata keskustelua hyvin sekä ottaa sieltä juuri oikeita asioita tarkempaan keskusteluun sekä muokata esimerkkejä meidän työhömme sopivaksi. Kiitos sinulle päivästä! Koulutus antoi myös paljon ajateltavaa.
Tarja Lindholm
(5)
Elävä, mukaansatempaava esitystapa! Käytännönläheinen ja viisas sisällöltään!
Päivikki
(5)
Kiitos erittäin hyvästä koulutuspäivästä ja meille kaikille opettajille niin tärkeän aiheen hienovaraisesta käsittelystä. Tuntui kuin olisit puhunut juuri jokaiselle osallistujalle erikseen, kun käsittelit asioita henkilökohtaisellakin tasolla, vaikka olimme läsnä ryhmänä. Tällaista voisi olla vähintään joka vuosi, koska myötätuntouupumus koske...
Näytä kokonaan
Leena
(5)
Aiheet olivat kiinnostavia ja mielenkiinto säilyi koko päivän. Jaksaisin osallistua vielä jatkokurssillekin. Franzia oli helppo kuunnella huolimatta "hoono soomesta" mikä ei ollut häiritsevää eikä kovin hoonoa ;).
Johanna
(5)
Oli mieleenpainuva koulutus. Hienoa että oli kuvia, esimerkkejä paljon. Kouluttaja oli loistava!
Päivi
(4)
Sain heräteltyä omaan hyvinvointiini liittyvän tarkastelu. On ihan ok olla empaattinen. Sain myös käsityksen tunteiden merkityksestä ihmisten kohtaamisissa ja keinoista, joita voin kokeilla asiakaspalvelu- ja ohjaustyössä tapahtuvien tilanteiden purkamiseksi. Pohdittavaksi jäi myös, tietääkö perheeni tosiaan mitä teen työkseni. Tästä asiasta kes...
Näytä kokonaan
Satu K,
(3)
Olet kouluttajana mukaansa tempaava :)! Helppo kuunnella ja huomioit yksityiskohtia yleisössäsi, mikä lisää intensiivisyyttä koulutuksessasi. Se on myös harvinaita täällä Suomessa että luennoitsija ottaa yleisöä tavallasi mukaan.
Kaija Valkama
(4)
Monipuolinen koulutus, sai tajuamaan kuinka voimia vievää työ onkaan ihmisten auttajana. Tajusi kuinka voi herkästi uupua ja kuinka tärkeää on "tankata" voimia ja elää myös omaa elämää.
Sari
(5)
Hyvä ja erilainen koulutus joka vahvistaa omaa näkemystä asiaani. Uusi ja erilainen tapa tuoda asioita esille. Ihmisläheinen elävien esimerkkien kautta.
Tiina
(4)
Asia oli mielenkiintoinen ja sai ajattelimisen aihetta.
Raija Hämäläinen
(5)
Koulutus oli erittäin mielenkiintoinen ja antoi paljon ajattelemisen aihetta. Auttoi paljon ymmärtämään syitä työuupumukseen. Kiitos.
Sirpa Lahtinen
(4)
Alku oli melko tuttua asiaa, Mielenkiintoisesti esitetty. Aika loppui kuitenkin hieman kesken. Lopussa olisi ollut tärkeää asiaa myös. onneksi saimme koulutusmateriaalin.
Riitta-Leena Sihvola
(5)
Sain paljon uutta tietoa ja ajattelemisen aihetta. Päivä oli sopivasti rytmitetty ja kouluttaja esitti asiansa ymmärrettävästi ja sopivan hauskalla tavalla, että kuulijat pysyivät hereillä. Opin tapoja käsitellä ja ennaltaehkäistä uupumusta, sekä tapoja ymmärtää toista ihmistä. Hyvä päivä! Kiitos!
Lotte Okkola-Helminen
(5)
Koulutus on erittäin antoisa ja kouluttaja oli huippuluokkaa. Kouluttajan intensiteetti asiaa kohtaan oli koko ajan tehokas ja kuulijoiden suuntaan mukaansatempaava. Kiitos äärettömän voimaannuttavasta koulutuksesta! Näin erinomaisiin koulutuskokonaisuuksiin kannattaa kaikkien hakeutua! Tulen suosittelemaan Franz Scniderin koulutuksia kaikille!
Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirje työelämän koulutuksista.