🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Vaikuttava esiintyminen ja tarinankerronta

Kesto
1 päivä
Hinta
655 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
22 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
1 päivä
Hinta
655 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
22 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
alkaen 655 EUR + alv 24 % / osallistuja

Vaikuttava esiintyminen ja tarinankerronta

Vaikuttava esiintyminen ja tarinankerronta

Sinua pyydetään esiintymään. Hihkaisetko ilosta vai alatko välittömästi jännittää? Tämä koulutuspäivä auttaa sinua onnistumaan erilaisissa esiintymistilanteissa. Valmennus tarjoilee vinkkejä ja välineitä, joilla saat yleisösi kuuntelemaan, kiinnostumaan, innostumaan ja toimimaan. Parhaimmillaan esiintymistilanne vakuuttaa ja herättää luottamusta sekä auttaa viestin perillemenoa, ja sen myötä organisaatiosi strategisten tavoitteiden toteutumista.

Koulutuspäivä

Sinua pyydetään esiintymään. Hihkaisetko ilosta vai alatko välittömästi jännittää? Mieleen voi tulla kokemus mediahaastattelusta, satapäisestä live-yleisöstä, henkilöstötilaisuudesta, virtuaalilähetyksestä studiolta tai tärkeästä neuvottelutilanteesta.

Esiintyminen on oleellinen osa asiantuntijan ja johtajan ammattitaitoa. Onnistuminen ei vaadi poikkeuksellista karismaa, vaan valmistautumista, läsnäoloa, itseluottamusta ja harjoittelua.

Tämä koulutuspäivä auttaa sinua onnistumaan erilaisissa esiintymistilanteissa. Valmennus tarjoilee vinkkejä ja välineitä, joilla saat yleisösi kuuntelemaan, kiinnostumaan, innostumaan ja toimimaan. Parhaimmillaan esiintymistilanne vakuuttaa ja herättää luottamusta sekä auttaa viestin perillemenoa, ja sen myötä organisaatiosi strategisten tavoitteiden toteutumista.

Paneudumme myös mediayhteistyöhön ja haastattelutilanteisiin. Miten saada huomiota, kun ääntä ja mölyä on niin paljon? Miten vakuuttaa ja herättää luottamusta haastattelussa?

Mitä sanoa ja olla sanomatta?

Kuten viime ajat ovat osoittaneet, erityisen kipeästi luottamusta herättävää esiintymistä kaivataan kriisin ja epävarmuuden keskellä. Tämän koulutuspäivän jälkeen seisot yleisösi edessä vakaammin myös kriisin horjuttaessa.

Koulutuksen sisältö

  • Vakuuttavan ja luottamusta herättävän esiintymisen elementit
  • Nonverbaalisen viestinnän merkitys ja keinot
  • Mediahaastattelu esiintymistilanteena
  • Kriisitilanteen erityispiirteet
  • Vinkit mieleenpainuvan esityksen suunnitteluun ja toteutukseen

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

22 lokakuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki

Kohderyhmä

Kaikille organisaatioiden viestijöille, asiantuntijoille ja johtajille.

Aikataulu

klo 9–16

Koulutuspaikka

ProComin koulutustila / Online

Kouluttaja

Anna Ståhle on viestinnän ja kriisijohtamisen asiantuntija, sovittelija, valmentaja, puhuja, moderaattori ja logoterapiaohjaaja. Hänellä on 30 vuoden kokemus mediasta, viestinnästä ja johtamisesta.

Omassa yrityksessään No Dramassa Anna keskittyy strategiseen viestintään, konfliktien ratkaisuun ja sovitteluun sekä ihmisten ja työyhteisöjen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Anna työskentelee johtajien ja asiantuntijoiden kanssa erityisesti vaativissa muutos- ja kriisitilanteissa sekä henkilökohtaisten kriisien hetkillä. Hän myös käsikirjoittaa ja moderoi kotimaisia ja kansainvälisiä tapahtumia.

Aiemmin Anna johti lähes 15 vuoden ajan vuonna 2005 perustamaansa viestintätoimisto Groundia. Matkan varrelle mahtuvat myös muun muassa McLaren Racing -pesti Kimi Räikkösen mediavastaavana, Olympiakomitean viestintäpäällikön tehtävät ja Publicis Helsinki -mainostoimiston viestintäjohtajuus. Annan ura alkoi Yleisradion TV1:n toimituksista uutis-, ajankohtais- ja urheilutoimittajana.

Anna oli ProCom ry:n puheenjohtaja vuosina 2008 – 2011. Vuonna 2019 hänet valittiin Vuoden viestintäammattilaiseksi (ProCom) ja vuonna 2015 Vuoden puhujaksi Suomessa (Evento Awards). Lokakuussa 2018 hän julkaisi kriisiviestintään ja -johtamiseen keskittyvän kirjan ”SORI – johtaja ja julkisuus kriisissä” (Alma Talent, 2018).

Kustannukset

Luokkahuonekoulutus (huom! tämä koulutus on live-koulutus)

495 eur jäsen / 655 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vaikuttava esiintyminen ja tarinankerronta? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry
Kasarmikatu 23 A 5
00130 Helsinki

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom on yhteiskunnallisesti vaikuttava viestinnän ammattilaisten järjestö – verkosto, kehittäjä ja media. ProCom toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäseninä on noin 2 600 viestinnän parissa työskentelevää ammattilaista – asiantuntijoita, viestintäpäälliköitä, viestintäjohtajia, viestintäalan yrittäjiä ja konsultteja, jotka työskentelevät...

Lue lisää kouluttajasta ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu