Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom on yhteiskunnallisesti vaikuttava viestinnän ammattilaisten järjestö – verkosto, kehittäjä ja media.

ProCom toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäseninä on noin 3 000 viestinnän parissa työskentelevää ammattilaista – tiedottajia, viestintäpäälliköitä, viestintäjohtajia, viestintäalan yrittäjiä ja konsultteja, jotka työskentelevät yksityisellä sektorilla, julkishallinnossa ja järjestöissä. ProCom tarjoaa viestintäalan ammattilaisille vuorovaikutusfoorumin, jonka jäsenet pääsevät vaikuttamaan alan kehitykseen ja toimintamalleihin Suomessa.

ProComilla luodaan kasvua ja muutosta

ProComin visiona on luoda kasvua ja muutosta. Ennakkoluulottomuus, vastuullisuus ja läpinäkyvyys ovat ProComin arvoja ja niitä toteutetaan monipuolisten jäsenpalveluiden ja koulutustoiminnan kautta.

ProComin tavoitteena on viestijän ammatti-identiteetin monialaisuus ja selkeys, sekä viestinnän brändin kirkkaus ja sen kysynnän kasvu. Tavoitteena on myös, että ProCom tunnetaan Suomessa ja kansainvälisesti vastuullista viestintää edistävänä yhteisönä. Tavoitteeseen pääsemiseksi ProComin keinoina ovat ajankohtaiset valmennukset viestijöille, sekä aktiivinen ammattiyhteisö ja toisilta oppiminen. Myös rekrytointipalvelut ja uravalmennukset sekä keskustelun luominen viestinnän roolista ja merkityksestä, toimivat myös keinoina tavoitteiden saavuttamisessa.

Järjestön tärkeimpiä tehtäviä on:

• päivittää ja valvoa alan eettisiä sääntöjä sekä yhteisöviestinnän periaatteita
  • tarjota jäsenille mahdollisuuksia oppia toisiltaan kouluttamalla ja tarjoamalla verkostoitumismahdollisuuksia
  • seurata alan kansainvälistä kehitystä
  • aloittaa ja pitää yllä keskustelua viestinnästä ja viestinnän merkityksestä sekä
  • tehdä viestintäalan tutkimusta

ProCom on yksi alan vanhimpia järjestöjä Euroopassa. Ensimmäinen rauhanajan viestintäalan järjestö perustettiin nimellä Tiedotusmiehet ry vuonna 1947. Sen rinnalle syntyi 1955 Suomen Henkilöstölehtien yhdistys. Nämä kaksi yhdistyivät vuonna 1978 nimellä Suomen Tiedottajien Liitto.

Haluatko tietää lisää koulutusorganisaatiosta ProCom Oy?

Lisätietoja ProComin koulutuksista löydät alla olevasta koulutuslistauksesta. Voit myös täyttää yhteystietosi, niin ProComin tiimi ottaa sinuun yhteyttä.

Markkinointi / Viestintä Kesto Hinta Paikka Alkaa
Vaikuttajamarkkinointi viestinnän strategisena työkaluna - webinaari 5 tuntia Alkaen 330 EUR + alv 24 % Verkossa
Sosiaalinen media
Ammattiviestijän profiili ja toiminta LinkedInissä - webinaari 1 tunti Alkaen 40 EUR + alv 24 % Verkossa
Viestintä / Tiedotus
Näin teet kiinnostavan ja hyödyllisen yritysvastuuraportin 7 tuntia Alkaen 475 EUR + alv 24 % Helsinki 8.10.2020
ProCom-päivä 1 päivä Alkaen 450 EUR + alv 24 % Helsinki 23.10.2020
ProComPRO Alkaen 2 100 EUR + alv 24 % Useita (2)

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

Kasarmikatu 23 A 5

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.