Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom on yhteiskunnallisesti vaikuttava viestinnän ammattilaisten järjestö – verkosto, kehittäjä ja media. ProCom toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäseninä on noin 2 600 viestinnän parissa työskentelevää ammattilaista – asiantuntijoita, viestintäpäälliköitä, viestintäjohtajia, viestintäalan yrittäjiä ja konsultteja, jotka työskentelevät yksityisellä sektorilla, julkishallinnossa ja järjestöissä. ProCom tarjoaa viestintäalan ammattilaisille vuorovaikutusfoorumin, jonka jäsenet pääsevät vaikuttamaan alan kehitykseen ja toimintamalleihin Suomessa.

ProCom edistää viestijöiden ammatillista kehittymistä

ProComin tavoitteena on viestijän ammatti-identiteetin monialaisuus ja selkeys, sekä viestinnän brändin kirkkaus ja sen kysynnän kasvu. 

ProComin visiona on maailman vastuullisin viestintäkulttuuri. Vastuullinen viestintäkulttuuri tarkoittaa alan ammattilaisuutta. Viestintää tehdään avoimesti, vastuullisesti ja läpinäkyvästi. Viestinnän ammattilaiset ylläpitävät ja edistävät hyviä viestintätapoja ja eettistä, ammattimaista viestintäkulttuuria toimintaympäristöissään, mutta samalla he myös ottavat haltuun vastuullisuutta yritys- ja yhteiskuntavastuun substanssiosaajina. ProComin tehtävänä on edistää viestijöiden ammatillista kehittymistä ja sen avulla lujittaa viestinnän asemaa yrityksissä, organisaatioissa ja koko yhteiskunnassa. Tarjoamme viestijöille vahvan yhteisön, jossa jokainen pääsee kehittämään omaa osaamistaan vertaistuen ja korkealaatuisten koulutusten avulla.

Järjestön tärkeimpiä tehtäviä on:
·      päivittää ja valvoa alan eettisiä sääntöjä sekä yhteisöviestinnän periaatteita
·      tarjota jäsenille mahdollisuuksia oppia toisiltaan kouluttamalla ja tarjoamalla verkostoitumismahdollisuuksia
·      seurata alan kansainvälistä kehitystä
·      aloittaa ja pitää yllä keskustelua viestinnästä ja viestinnän merkityksestä sekä
·      tehdä viestintäalan tutkimusta ProCom on Suomen suurin viestinnän ammattilaisten järjestö ja yksi alan vanhimpia järjestöjä Euroopassa. Ensimmäinen rauhanajan viestintäalan järjestö perustettiin nimellä Tiedotusmiehet ry vuonna 1947. Sen rinnalle syntyi 1955 Suomen Henkilöstölehtien yhdistys. Nämä kaksi yhdistyivät vuonna 1978 nimellä Suomen Tiedottajien Liitto, josta tuli myöhemmin ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Markkinointi / Viestintä
Viestintä / Tiedotus Kesto Hinta Paikka Alkaa
Asiantuntijoiden rooli ja sitouttaminen viestintään 1 päivä Alkaen 330 EUR + alv 24 % Useita (2) 29.11.2022
Muutosviestintä 1 päivä Alkaen 330 EUR + alv 24 % Useita (2) 8.12.2022
ProCom PROFESSIONAL - Digitaalisen viestinnän ammattilaisuus I Koulutuskokonaisuus 12 kuukautta Alkaen 2 250 EUR + alv 24 % Useita (2) 24.1.2023
ProCom PROFESSIONAL – Johtamisviestinnän ammattilaisuus I Koulutuskokonaisuus 12 kuukautta Alkaen 2 250 EUR + alv 24 % Useita (2) Vuositilaus 2023
ProCom PROFESSIONAL – Vastuullisuus & viestintä I Koulutuskokonaisuus 2023 5 kuukautta Alkaen 2 250 EUR + alv 24 % Useita (2) 31.1.2023
Viestijästä digisparraajaksi 1 päivä Alkaen 330 EUR + alv 24 % Useita (2) 1.12.2022

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

Kasarmikatu 23 A 5
00130 Helsinki

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry täytä seuraavat tiedot: