🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Sosiaalinen vastuullisuus: DEI – monimuotoisuus, yhdenvertaisuus, inklusiivisuus

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Kesto
1 päivä
Hinta
555 - 655 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
21 toukokuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
Kesto
1 päivä
Hinta
555 - 655 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
21 toukokuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
alkaen 555 EUR + alv 24 % / osallistuja

Sosiaalinen vastuullisuus: DEI – monimuotoisuus, yhdenvertaisuus, inklusiivisuus

Sosiaalinen vastuullisuus: DEI – monimuotoisuus, yhdenvertaisuus, inklusiivisuus

Koulutuksen aikana opit tunnistamaan, mitä DEI kokonaisvaltaisesti tarkoittaa. Koulutuspäivän edetessä ymmärrät monimuotoisuuden, yhdenvertaisuuden ja inklusiivisuuden koko kirjon, tarpeet sekä hyödyt. Päivän aikana opit kohtaamaan, viestimään ja kommunikoimaan inklusiivisesti sekä löydät rohkeuden osallistua tärkeisiin keskusteluihin. Tunnistat omia tiedostamattomia ennakkoluulojasi ja ymmärrät, mistä syrjintä tai suosinta saa alkunsa ja miksi me kaikki teemme sitä usein huomaamattamme. Koulutuksen ansiosta hahmotat oman asemasi osana kokonaisuutta, ja saat työkaluja asemasi tuoman vastuun kantamiseen. Koulutuspäivän jälkeen opit välttämään yleisimmät virheet sekä olemaan armollisempi myös itseäsi kohtaan.

Koulutuksen toteutus

Koulutus järjestetään mahdollisuuksien mukaan hybriditoteutuksena siten, että online-osallistuminen on aina mahdollinen. Luokkahuonetoteutus arvioidaan hyvissä ajoin jokaisen koulutuspäivän osalta erikseen. Voit kertoa oman toiveesi osallistumistavasta ilmoittautumislomakkeella ja ProCom vahvistaa aina erikseen toteutuksen.

Koulutuspäivä

Koulutuksen aikana opit tunnistamaan, mitä DEI kokonaisvaltaisesti tarkoittaa. Koulutuspäivän edetessä ymmärrät monimuotoisuuden, yhdenvertaisuuden ja inklusiivisuuden koko kirjon, tarpeet sekä hyödyt. Päivän aikana opit kohtaamaan, viestimään ja kommunikoimaan inklusiivisesti sekä löydät rohkeuden osallistua tärkeisiin keskusteluihin. Tunnistat omia tiedostamattomia ennakkoluulojasi ja ymmärrät, mistä syrjintä tai suosinta saa alkunsa ja miksi me kaikki teemme sitä usein huomaamattamme. Koulutuksen ansiosta hahmotat oman asemasi osana kokonaisuutta, ja saat työkaluja asemasi tuoman vastuun kantamiseen. Koulutuspäivän jälkeen opit välttämään yleisimmät virheet sekä olemaan armollisempi myös itseäsi kohtaan.

Dakota haluaa tärkeän tiedon jakamisen lisäksi luoda myös turvallisempia tiloja oppimiselle. Tiloja joissa jokainen tulee nähdyksi ja uskaltaa kysyä sekä keskustella aiheista, jotka saattavat olla entuudestaan vieraita. Tiloja, joissa virheiden tekeminen nähdään osana oppimisprosessia ja inspiroidutaan vaikeltakin tuntuvista aiheista yhdessä.

Iltapäivän aikana kuulemme mielenkiintoisen case-puheenvuoron aiheeseen liittyen. 

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

21 toukokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki

21 toukokuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Tämä koulutuspäivä on sinulle, joka haluat oppia lisää monimuotoisuudesta, yhdenvertaisuudesta ja inkluusiosta viestinnän näkökulmasta.

Aikataulu

klo 9–12 Dakota Robinin osuus

klo 12–13 lounas

klo 13–15 Case-puheenvuoro (tarkentuu pian)

Koulutuspaikka

ProComin koulutustila / online-koulutukset

Kouluttaja

Dakota Robin on kansainvälisesti pätevä ihmisoikeuskonsultti, joka on kouluttanut yrityksiä ja yhteisöjä ympäri maailmaa jo lähes 7 vuoden ajan. Dakota on erikoistunut erityisesti DEI sekä LGBTQ+ asioihin. Suomessa hän toimii yksityisen sektorin lisäksi myös julkisella puolella ja on kouluttanut mm. psykologeja, lääkäreitä, poliitikkoja, virkamiehiä ja muuta virkavaltaa.

Kustannukset

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä)

495 eur ProCom-jäsen / 655 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

395 eur ProCom-jäsen / 555 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

Mikäli koulutuspäivään osallistuu organisaatiostasi kaksi henkilöä tai useampi osallistuja, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 10 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaalinen vastuullisuus: DEI – monimuotoisuus, yhdenvertaisuus, inklusiivisuus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry
Kasarmikatu 23 A 5
00130 Helsinki

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom on yhteiskunnallisesti vaikuttava viestinnän ammattilaisten järjestö – verkosto, kehittäjä ja media. ProCom toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäseninä on noin 2 600 viestinnän parissa työskentelevää ammattilaista – asiantuntijoita, viestintäpäälliköitä, viestintäjohtajia, viestintäalan yrittäjiä ja konsultteja, jotka työskentelevät...

Lue lisää kouluttajasta ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu