🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Tekoälyn vastuullisuus ja etiikka viestinnässä ja johtamisessa

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Kesto
3 tuntia
Hinta
265 - 325 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
5 syyskuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
Kesto
3 tuntia
Hinta
265 - 325 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
5 syyskuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
alkaen 265 EUR + alv 24 % / osallistuja

Tekoälyn vastuullisuus ja etiikka viestinnässä ja johtamisessa

Tekoälyn vastuullisuus ja etiikka viestinnässä ja johtamisessa

Tekoäly tuo viestintään ja johtamiseen uusia eettisiä kysymyksiä. Tässä koulutuksessa opit tarkastelemaan tekoälyn käyttöönottoa ja käyttöä organisaatiossasi monipuolisesti vastuullisuuden ja etiikan näkökulmista. Lisäksi saat konkreettisia vinkkejä, jotka auttavat sinua eettisesti tekoälykkään viestinnän suunnittelussa, kehittämisessä ja johtamisessa.

Koulutuspäivä

Tekoäly on tuonut viestintään ja johtamiseen uusia eettisiä kysymyksiä niin yksilöiden, organisaatioiden kuin laajemminkin yhteiskunnan tasolla. Viestintäammattilaisten on tärkeää ymmärtää, miten tekoäly kytkeytyy etiikkaan sekä millaisia myönteisiä ja kielteisiä seurauksia tekoälyn hyödyntämisellä voi olla.

Tässä koulutuksessa opit tarkastelemaan tekoälyn käyttöönottoa ja käyttöä organisaatiossasi monipuolisesti vastuullisuuden ja etiikan näkökulmista. Koulutus alkaa lyhyellä johdannolla tekoälyn ja etiikan tutkimukseen. Tämän jälkeen opit jäsentämään tekoälyn eettisten kysymysten kirjoa viestinnässä ja johtamisessa ja tunnistat tekoälyn keskeisimmät eettiset kysymykset omassa työssäsi. Lisäksi saat konkreettisia vinkkejä, jotka auttavat sinua vastuullisen ja eettisesti tekoälykkään viestinnän suunnittelussa, kehittämisessä ja johtamisessa omassa organisaatiossasi.

Koulutus nojaa tuoreeseen tutkimustietoon tekoälyn etiikasta viestinnässä ja johtamisessa. Tutustut tekoälyn eettisiin ohjeistuksiin Suomessa ja maailmalla, ja saat hyödyllisiä linkkejä ja lukuvinkkejä alan lähteisiin. Samaan aikaan koulutus on kuitenkin hyvin käytännönläheinen, ja käsiteltävät asiat sidotaan konkreettisten esimerkkien ja yhteisten keskustelujen kautta osallistujien työhön ja arkeen. Tietojen ja ymmärryksen lisäksi saat konkreettisia ideoita ja kollegiaalista tukea eettisesti tekoälykkään viestinnän jäsentämiseen, arviointiin ja kehittämiseen niin organisaatiosi sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien näkökulmasta.

Koulutuksen sisältö

  • Lyhyt johdanto tekoälyn ja etiikan tutkimukseen
  • Millaisia eettisiä kysymyksiä tekoäly tuo viestintään ja johtamiseen?
  • Miten rakentaa vastuullista ja eettisesti tekoälykästä viestintää organisaatioissa?
  • Koontia Suomesta ja maailmalta: eettiset ohjeistukset tekoälyn käyttöön
  • Keskustelua ja pohdintatehtäviä

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

5 syyskuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki

5 syyskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Koulutuspäivä on suunnattu kaikille viestinnän asiantuntijoille, päälliköille ja johtajille, jotka haluavat oppia tarkastelemaan ja kehittämään tekoälyn käyttöönottoa ja käyttöä organisaatiossaan vastuullisuuden ja etiikan näkökulmista.

Aikataulu

klo 9–12

Koulutuspaikka

ProComin koulutustila / Online

Kouluttaja

Anne Laajalahti, FT, dosentti on työskennellyt parikymmentä vuotta viestintäalalla johtavana viestintäkonsulttina, koulutus- ja kehittämisjohtajana, tutkijana ja kouluttajana. Tällä hetkellä hän kehittää organisaatioiden strategista viestintää Brunnen Communications Oy:ssä. Anne on terävä strateginen ajattelija sekä pidetty ja innostava viestinnän kouluttaja. Hän on auttanut lukuisia organisaatioita asettamaan viestinnälleen mitattavia tavoitteita sekä saavuttamaan tavoitteitaan vaikuttavan viestinnän avulla. Viestintätieteiden dosenttina hän tuo tuoreinta tutkimustietoa organisaatioiden kehittämiseen käytännössä. Viime aikoina hän on ollut mukana useissa tutkimusartikkeleissa, joissa tarkastellaan tekoälyn, etiikan, viestinnän ja johtamisen teemoja.

Kustannukset

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä)

255 eur jäsen / 325 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

195 eur jäsen / 265 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekoälyn vastuullisuus ja etiikka viestinnässä ja johtamisessa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry
Kasarmikatu 23 A 5
00130 Helsinki

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom on yhteiskunnallisesti vaikuttava viestinnän ammattilaisten järjestö – verkosto, kehittäjä ja media. ProCom toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäseninä on noin 2 600 viestinnän parissa työskentelevää ammattilaista – asiantuntijoita, viestintäpäälliköitä, viestintäjohtajia, viestintäalan yrittäjiä ja konsultteja, jotka työskentelevät...

Lue lisää kouluttajasta ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu