Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

ProCom PROFESSIONAL – Digitaalisen viestinnän ammattilaisuus I Koulutuskokonaisuus

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry
Yhteenveto
12 kuukautta
1 980 - 2 250 EUR + alv 24 %
Koulutus
Helsinki, Verkossa
Alkavat koulutukset
Helsinki
2 250 EUR
Vuositilaus alk. 1.2.2022

Verkossa
1 980 EUR
Vuositilaus alk. 1.2.2022
Kolme henkilöä tekemässä digiviestintää läppärillä

ProCom PROFESSIONAL – Digitaalisen viestinnän ammattilaisuus I Koulutuskokonaisuus

Viestinnän ammattilainen, vahvista digitaalisen viestinnän osaamistasi kattavalla koulutuspaketilla!

Koulutuskokonaisuuden avulla saat syväymmärrystä digitaalisen viestinnän eri alueille. Miten luoda puhuttelevia ja rehellisiä sisältöjä, jotka tavoittavat oikeat kohderyhmät ja ovat linjassa yrityksen arvojen ja brändi-ilmeen kanssa? Tehokas digiviestintä vaatii kattavaa ja ajantasaista alusta- ja kanavaosaamista, suunnitelmallisia ja tarkasti segmentoituja sisältöjä sekä vahvaa osaamista mittaamiseen ja tiedon analysointiin. Sosiaalinen media tarjoaa parhaillaan tehokkaan viestintäväylän organisaatioviestijöille, ja myös yhteiskunnallisesti keskeisten asioiden pariin.

Koulutuskokonaisuuden sisältö

 • Suunnitelmallinen sisältöstrategia ja digisisällöt
 • Copywriting, verkkotekstit
 • Digikanavat ja sosiaalinen media, mittaaminen & mainonta
 • Brändin rakentaminen & brändi-identiteetti digikanavissa
 • Digipalvelumuotoilu
 • SEO, hakukoneopitmointi
 • Tiedon ja datan visualisointi, videot
 • Sisäinen digiviestintä
 • Viestijästä digisparraajaksi

Koulutuspaketin hyödyt

Viestintä on liiketoiminnan ytimessä ja tekee näkyväksi organisaation toiminnan eri sidosryhmille. Viestinnän johtamisen tulee olla strategista, suunnitelmallista ja vaikuttavaa. Digiviestinnässä korostuu suunnitelmallisuus, sisällöt, kanavakohtaisuus sekä kohderyhmätuntemus. Suunta on vahvasti myös se, että viestintätiimi rohkaisee ja valmentaa koko organisaatiota vuorovaikutukseen ja vastuulliseen viestintään, ja myös kasvavassa määrin digikanavien käytön osalta.

Koulutuspäivissä syvennytään digiviestinnän rooliin muutoksen kasvun ja muutoksen tekijänä organisaatioissa. Koulutuspäivät tarjoavat kattavasti lisäymmärrystä eri alueista, jotka on huomioitava onnistuneen digiviestinnän laadinnassa ja toteuttamisessa. Koulutuskokonaisuus tarjoaa runsaasti työkaluja viestinnän ammattilaisen henkilökohtaisen digiosaamisen kehittymisessä. Suoritettuasi digiviestinnän kokonaisuuden sinulla on valmiudet toimia digiviestinnän coachina niin ylimmälle johdolle, asiantuntijakollegoillesi kuin asiakkaillennekin.

Toteutus

Ilmoittautumalla koulutuskokonaisuuteen saat käyttöösi 12 kuukauden opinto-oikeuden ja voit osallistua halutessasi kaikkiin koulutuspäiviin. Vuoden aikana teemasta järjestetään 8 koko päivän koulutusta. Mikäli haluat koulutuksestasi todistuksen, tulee sinun suorittaa vähintään 5 koulutuspäivää sekä tehdä hyväksytysti oppimispäiväkirja, joka palautetaan ProComille siinä vaiheessa, kun koulutukset on suoritettuna. Todistuksessa käy ilmi koulutuskokonaisuutesi teema, laajuus sekä koulutuspäivät.

Vaihtoehtoisesti voit myös ilmoittautua digiviestinnän yksittäisiin koulutuspäiviin oman tarpeesi mukaisesti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta ProCom PROFESSIONAL – Digitaalisen viestinnän ammattilaisuus I Koulutuskokonaisuus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on sinulle viestinnän ammattilainen, joka haluat oppia ymmärtämään tämän päivän digiviestinnän roolia laaja-alaisesti eri näkökulmista. Saat valmiuksia toimia systemaattisesti ja tavoitteellisesti kasvattaen osaamistasi digiviestinnän sisältöstrategiaan, eri kanaviin, asiakasymmärrykseen sekä mm. mittaamiseen.

Koulutuspaikka

Paikka riippuu siitä, ostatko luokkahuonekoulutuksen vai online-koulutuksen.

Luokkahuonekoulutuksen ostajalla on mahdollisuus osallistua paikan päällä tai verkkoyhteydellä.

Online-koulutuspakettiin sisältyy ainoastaan verkko-opetus.

Kustannukset

12 kk Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä tai halutessaan online)

 • JÄSENHINTA  2250 € + alv. 24 %
 • NORMAALIHINTA 2990 € + alv. 24 %

12 kk Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

 • JÄSENHINTA 1980 € + alv. 24 %
 • NORMAALIHINTA 2650 € + alv. 24 %

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta ProCom PROFESSIONAL – Digitaalisen viestinnän ammattilaisuus I Koulutuskokonaisuus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom on yhteiskunnallisesti vaikuttava viestinnän ammattilaisten järjestö – verkosto, kehittäjä ja media. ProCom toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäseninä on noin 3 000 viestinnän parissa työskentelevää ammattilaista – tiedottajia, viestintäpäälliköitä, viestintäjohtajia, viestintäalan yrittäjiä ja konsultteja, jotka työskentelevät...


Lue lisää kouluttajasta ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

Kasarmikatu 23 A 5
00130 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta ProCom PROFESSIONAL – Digitaalisen viestinnän ammattilaisuus I Koulutuskokonaisuus täytä seuraavat tiedot: