🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Muutosviestintä ja konfliktin hallinta

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Kesto
1 päivä
Hinta
555 - 655 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
7 marraskuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
Kesto
1 päivä
Hinta
555 - 655 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
7 marraskuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
alkaen 555 EUR + alv 24 % / osallistuja

Muutosviestintä ja konfliktin hallinta

Muutosviestintä ja konfliktin hallinta

Koulutuspäivänä pureudutaan, miten viestiä organisaation muutoksista. Opi työkalut ja strategiat tehokkaaseen muutosviestintään. Miten viestinnän ammattilaiset voivat käsitellä konflikteja ja kriisejä avoimen ja tehokkaan viestinnän kautta? Päivä sisältää keskustelua konfliktien ennaltaehkäisystä ja ratkaisemisesta viestinnän keinoin. Kuulemme myös mielenkiintoisen case-puheenvuoron.

Koulutuspäivä

Viestintä nähdään usein syynä sille, että muutokset epäonnistuvat tai eivät toteudu halutulla tavalla. Mutta millainen ja keiden viestintä – mistä puhumme kun puhumme muutosviestinnästä? Muutoksia tapahtuu kaiken aikaa suunnitellusti, odotetusti ja täysin odottamatta. Hybridissä mediaympäristössä vaatimukset kasvavat. Viestintä on aina muutosten keskiössä, ja se jakautuu useille osapuolille. Viestinnän strateginen ymmärrys ja johtaminen, osaaminen, teknologia ja muut resurssit ovat tärkeässä roolissa muutoksen kaikissa vaiheissa.

Koulutuspäivän tavoitteena on ensiksikin syventää ymmärrystä erilaisista muutoksista ja viestinnän roolista muutosten elinkaarella. Toiseksi käsittelemme erilaisia viestinnän strategioita ja käytännön ratkaisuja erilaisiin muutostilanteisiin. Koulutuspäivä perustuu ajankohtaiseen muutosviestinnän tutkimukseen, jota ryyditämme ajankohtaisin esimerkein. Päivän päätteeksi luomme askelmerkkejä toimivaan muutosviestintään.

Koulutuspäivässä kuulemme myös mielenkiintoisen case-puheenvuoron Posti Group Oyj:n viestintäjohtajalta, Timo Nurmelta.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

7 marraskuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki

7 marraskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu viestinnän asiantuntijalle, tiimille, HR-asiantuntijoille sekä esihenkilöille ja johtajille, kun organisaatio elää jatkuvissa muutoksissa tai kun valmistaudutte merkittäviin muutoksiin, joissa viestinnän rooli korostuu.

Aikataulu

klo 9–15

Koulutuspaikka

ProComin koulutustila / Online

Kouluttaja

Valtiotieteiden tohtori, dosentti Elisa Juholin on toiminut pitkään viestinnän tutkijana, kouluttajana, konsulttina ja kehittäjänä erilaisille organisaatioille. Hänen erikoisalojaan ovat työyhteisö- ja johtajuusviestintä, strateginen viestintä ja viestinnän strategiat, viestinnän mittaaminen ja arviointi. Hänen uusin teoksensaCommunicare! – ota viestinnän ilmiöt ja strategiat haltuunilmestyi alkuvuonna 2022.

VIERASPUHUJA

Timo Nurmi, Head of Communications, Posti Group Oyj

Timo Nurmi on toiminut 17 vuoden ajan yrittäjänä, toimitusjohtajana, konsulttina ja viestintäjohtajana. Tällä hetkellä Timo toimii Postin strategia- ja vastuullisuusviestinnästä vastaavana viestintäjohtajana ja on ollut mukana sekä rakentamassa Postin muutoksen tarinaa että nostamassa Postin globaalistikin kunnianhimoisen ja palkitun vastuullisuustyön sisäistä ja ulkoista näkyvyyttä. Timo on perehtynyt myös teknologian ja viestinnän väliseen suhteeseen. Hän vastasi muun muassa Googlen viestinnästä Suomessa 14 vuoden ajan.

Kustannukset

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä)

495 eur jäsen / 655 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

395 eur jäsen / 555 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Muutosviestintä ja konfliktin hallinta? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry
Kasarmikatu 23 A 5
00130 Helsinki

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom on yhteiskunnallisesti vaikuttava viestinnän ammattilaisten järjestö – verkosto, kehittäjä ja media. ProCom toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäseninä on noin 2 600 viestinnän parissa työskentelevää ammattilaista – asiantuntijoita, viestintäpäälliköitä, viestintäjohtajia, viestintäalan yrittäjiä ja konsultteja, jotka työskentelevät...

Lue lisää kouluttajasta ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu