Susanna Paloheimo

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Susanna Paloheimo

Susanna Paloheimo

Asiakaskokemus 2.0, viestintä ja digitalisoitumisen mahdollisuudet

Susanna Paloheimo on inspiroiva ja rohkea puhuja ja moderaattori, joka saa yleisön kuin yleisön innostumaan.

Hän on tarinankertoja ja kokenut viestijä, joka uskoo suomalaisten yritysten kykyyn kasvaa asiakkaan näkökulman omaksumisen ja digitalisoitumisen myötä. Suomi on t-kirjainten luvattu maa: keskitymme tuotantoon, tehtaisiin, tuotekehitykseen ja toimitusvarmuuteen.

Digitalisoituminen on muuttanut toimintakentän pysyvästi, eivätkä vanhat keinot enää riitä. Susannan mielestä menestys syntyy keskittymällä tuotannon sijaan henkilöstö- ja asiakaskokemuksien johtamiseen. Eikä hän tarkoita asiakaskokemuksella vain asiakaspalvelua, vaan täydellistä näkökulman vaihtamista: yrityksen koko operatiivinen toiminta on asiakkaan silmin katsottuna yhtä kuin asiakaskokemus.

Susanna kehottaa johtajia rohkeuteen ja uuden oppimiseen, innostumaan dialogista ja viestimään enemmän kuin luulisi olevan tarpeellista. Hän opastaa, miten monipuolisella viestinnällä voidaan kääntää vahvinkin muutosvastarinta muutoksen puolelle. Susannan pitkä kokemus yrittäjänä ja palkkatyössä pk-yrityksen johtajana varmistaa, että hän ymmärtää liiketoiminnan haasteet ja numeroiden merkityksen johtamisessa.

Susanna on aiemmin mm. johtanut Fredman Groupin muutosta Elmukelmua tuottavasta, tuoteorientoituneesta teollisuusyrityksestä asiakasorientoituneeksi palvelu- ja brändiyritykseksi. Aiemmalla urallaan Susanna on työskennellyt maailman suurimpien brändien kanssa tukien näitä mm. mainetyössä, kriisiviestinnässä, johtajien some- ja esiintymisvalmennuksissa sekä kymmenissä tuotelanseerauksissa.

Innostavien puheenvuorojen lisäksi Susanna toimii taitavana moderaattorina, joka perehtyy syvällisesti asiakkaan toiveisiin, huolehtii yksityiskohdista ja varmistaa, että asiakkaan tilaisuuden tunnelma luo erinomaisia asiakaskokemuksia.

Susanna on opiskellut työn ohessa voimavarakeskeiseksi työnohjaajaksi: hän on yhdistelmä kokenutta liikkeenjohtajaa, konsulttia ja työnohjaajaa, jolla on kyky oivalluttaa ja kyseenalaistaa vallitsevia rakenteita ja ajattelumalleja.

Susannan puheenvuorot, valmennukset ja moderoinnit ovat energisoivia tilaisuuksia, jotka kasvattavat uskoa tulevaisuuteen ja lisäävät osallistujien kykyä parantaa organisaation toimintaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Susanna Paloheimo, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.