Ekosysteemien rakentajat ja hajottajat

Arter Oy
Yhteenveto
1 tunti
   
Verkossa
Koulutus
Tietokone ja kädet

Ekosysteemien rakentajat ja hajottajat

Oletko kiinnostunut ekosysteemiajattelusta tai kuuluuko työtehtäviisi organisaatiosi ekosysteemin mallintaminen? Tule webinaariin kuulemaan, mitä hyötyä murroskohtien tunnistaminen tuottaa ekosysteemiajatteluun.

Tulevassa webinaarissa Elina Mäkinen jatkaa pohdintaansa ekosysteemiajattelun merkityksestä ja syventää aihetta tarkastelemalla tekijöitä, joiden muutokset saattavat johtaa murrostilanteisiin ekosysteemeissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ekosysteemien rakentajat ja hajottajat, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Webinaari on tarkoitettu kaikille organisaatioiden kehittämisestä, riskienhallinnasta, strategiatyöstä ja ekosysteemiajattelun hyödyntämisestä kiinnostuneille.

Aikataulu

TI 25.10.2022

Klo 09:00 - 10:00

Webinaarin tallenne on katsottavissa webinaarin jälkeen.

Koulutuspaikka

Webinaarin toteutetaan Teams-webinaarina. Voit osallistua webinaariin joko internet-selaimella tai Teams-sovelluksella. Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta. Webinaarin tallenne lähetetään kaikille osallistujille webinaarin jälkeen. 

Kouluttaja

Elina Mäkinen, Asiantuntijapalveluiden päällikkö

Kustannukset

Webinaari on ilmainen. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ekosysteemien rakentajat ja hajottajat? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Seuraa Arter Oy:ta Facebookissa

Arter Oy

Arter Oy

Arter Oy on kasvava B2B-ohjelmisto-, palvelu- ja koulutusorganisaatio, joka auttaa asiakkaitaan menestymään kehittämällä ohjelmistopalveluita heidän tarpeisiinsa muuttuvassa digitaalisessa ympäristössä. Arter Oy tarjoaa asiakkailleen monipuolisia asiantuntijapalveluita laadunhallinnan, tiedonhallinnan ja muutoksenhallinnan tueksi. Arter Oy:n tuotemerkkejä ovat IMS- ja ARC-ohjelmistot sekä Qualitas Fennica...


Lue lisää kouluttajasta Arter Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Arter Oy

Valimotie 21
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arter.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,1)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ekosysteemien rakentajat ja hajottajat täytä seuraavat tiedot: