Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kehitä toiminta- ja laatujärjestelmiä Arter Oy:n avulla!

Arter Oy

Arter Oy on kasvava B2B-ohjelmisto-, palvelu- ja koulutusorganisaatio, joka auttaa asiakkaitaan menestymään kehittämällä ohjelmistopalveluita heidän tarpeisiinsa muuttuvassa digitaalisessa ympäristössä.

Arter Oy tarjoaa asiakkailleen monipuolisia asiantuntijapalveluita laadunhallinnan, tiedonhallinnan ja muutoksenhallinnan tueksi. Arter Oy:n tuotemerkkejä ovat IMS- ja ARC-ohjelmistot sekä Qualitas Fennica -koulutus.

Qualitas Fennica -koulutus

Qualitas Fennica -koulutuksia on järjestetty vuodesta 1998. Qualitas Fennican laadukkaat koulutukset jalostavat osaajista huippuja!

Useiden vuosien ja tuhansien prosessi-, laadunhallinta- ja toimintajärjestelmäprojektien kokemuksella saat eväät nostaa ammattitaitosi uudelle tasolle. Tervetuloa avoimiin koulutuksiin ympäri Suomea - tai jos et löydä sinulle sopivaa koulutuspaikkaa, kutsu Qualitas Fennica kylään! Tutustu Qualitas Fennican laadunhallinnan ja toiminnan kehittämisen koulutuksiin täällä.

Tutustu maksuttomiin webinaareihin

Arter Oy järjestää joka toinen tiistai webinaarin ajankohtaisesta aiheesta. Webinaarin kesto on 1–1,5 tuntia. Voit osallistua webinaariin sijainnistasi riippumatta oman internet-selaimesi avulla. Ilmoittautumisesi jälkeen saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit osallistua webinaariin: et siis tarvitse erillistä webinaariohjelmaa osallistumiseen. Tule kuuntelemaan ammattilaisten webinaareja sekä oppimaan uusia menetelmiä liiketoiminnan kehittämisen tueksi.

Kiinnostuitko Arter Oy:n koulutuksista?

Tutustu alla listattuihin koulutusesittelyihin. Voit myös täyttää yhteydenottopyyntölomakkeen kuullaksesi lisää.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset - Arter Oy

Arter Oy Facebookissa

Arter Oy Twitterissä


Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Arter Oy? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Arter Oy

Arter Oy

Valimotie 21
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arter.fi


Arvioinnit

          (5)
          (3)
          (4)
Arvioinnit
Arter Oy
Arvioinnit
          (4,2)
Perustuu 6 arviointiin