Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ohjelmistokehittäjän osaamisen kehittämisen checklist

Arter Oy
Yhteenveto
1 tunti
   
Verkossa/etänä
Verkkokurssit

Ohjelmistokehittäjän osaamisen kehittämisen checklist

Webinaari: Ohjelmistokehittäjän osaamisen kehittämisen checklist / Arter Oy

Mihin kannattaa panostaa tänään, jos tavoittelet seuraavaa askelta tuotekehityksen tehtävien parissa huomenna?

IT-ala on jatkuvassa muutoksessa, ja läpi historian sille ominaisista piirteistä puhuttaessa ei ole voitu sivuuttaa tarvetta jatkuvalle oman osaamisen kehittämiselle.

Trendejä syntyy ja hiipuu jatkuvasti - jos jokin teknologia tai työskentelytapa on tänään in, se voi olla jo huomenna out. Tänä päivänä ohjelmistokehitystä tehdään ketterästi, kun muutama vuosi sitten vannottiin vesiputousmallin nimeen. Esimerkkejä on varmasti ainakin sata.

Mutta mistä sitten tietää, mihin tänään kannattaisi panostaa? Mitä jos tähtäimessä siintää esimerkiksi Scrum Masterin rooli? Entä Team Leaderin tehtävä? Tai mitä jos tavoitteena on olla Suomen..tai no ainakin Pitäjänmäen paras Full Stack kehittäjä?

Osaaminen IT-alalla nyt ja tulevaisuudessa

Tässä Webinaarissa Arterin HR asiantuntija Laura Huusari sekä Arterin ohjelmistokehityksen erikoisvieraat kertovat, millaiseen osaamisen kehittämiseen kannattaa tällä hetkellä panostaa IT-alalla ja mistä voisi olla tulevaisuudessa hyötyä.

Lisäksi saat kuulla hevosten suusta, millaista on Scrum Masterin, Team Leaderin sekä Fullstack kehittäjän arki ja millainen osaaminen näissä rooleissa on erityisen tärkeää. Lopuksi käydään läpi, miten näihin tehtäviin voi päästä ja muutama timanttinen vinkki, miten tuoda omaa osaamista esiin työhakemuksissa.

Miksi osallistua?

  • Kuulet millaisesta osaamisesta on yleisesti hyötyä IT alan tehtävissä tällä hetkellä ja miksi
  • Näet mitä Scrum Master tekee, ja millainen osaaminen tässä tehtävässä on tärkeää. Hahmotat, mihin kannattaa kiinnittää huomiota tänään, jos tavoitteena on olla Scrum Master huomenna.
  • Näet mitä Team Leader tekee,ja millainen osaaminen tässä tehtävässä on tärkeää. Hahmotat, mihin kannattaa kiinnittää huomiota tänään, jos tavoitteena on olla Team Leader huomenna.
  • Näet mitä Fullstack Kehittäjä tekee, ja millainen osaaminen on tärkeää tässä tehtävässä. Hahmotat, mihin kannattaa kiinnittää huomiota tänään, jos tavoitteena on olla Full Stack kehittäjä huomenna.
  • Opit, miten tuoda osaamista esiin työhakemuksessa, jos työkokemus puuttuu.

Miten osallistut?

Webinaariin osallistutaan internet-selaimella. Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta.

Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli kannattaa ilmoittautua vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ohjelmistokehittäjän osaamisen kehittämisen checklist, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Webinaari on tarkoitettu kaikille kaikille ohjelmistokehityksestä kiinnostuneille.

Kouluttaja

Laura Huusari, HR Specialist, Arter

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ohjelmistokehittäjän osaamisen kehittämisen checklist? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Seuraa Arter Oy:ta Facebookissa

Seuraa Arter Oy:ta Twitterissä


Arter Oy

Arter Oy

Arter Oy on kasvava B2B-ohjelmisto-, palvelu- ja koulutusorganisaatio, joka auttaa asiakkaitaan menestymään kehittämällä ohjelmistopalveluita heidän tarpeisiinsa muuttuvassa digitaalisessa ympäristössä. Arter Oy tarjoaa asiakkailleen monipuolisia asiantuntijapalveluita laadunhallinnan, tiedonhallinnan ja muutoksenhallinnan tueksi. Arter Oy:n tuotemerkkejä ovat IMS- ja ARC-ohjelmistot sekä Qualitas Fennica...


Lue lisää kouluttajasta Arter Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Arter Oy

Valimotie 21
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arter.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,1)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ohjelmistokehittäjän osaamisen kehittämisen checklist täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Panosta osaamiseesi!

Adobe-koulutukset jatkuvat elokuussa. Osallistu tehokkaaseen ja mukavaan pienryhmäkoulutukseen tai tilaa tarpeisiisi räätälöity koulutuspaketti!