Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Palvelumuotoilu ja sen hyödyntäminen sosiaali- ja terveysalalla (maksuton webinaaritallenne)

Arter Oy
Yhteenveto
1 tunti
0 EUR (arvonlisäverotonta)
Saatavilla
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Kuvassa Sammeli Kuisma

Palvelumuotoilu ja sen hyödyntäminen sosiaali- ja terveysalalla (maksuton webinaaritallenne)

Palvelumuotoilun tarjoama asiakasymmärrykseen pohjaava palveluiden kehittäminen on erinomainen tapa uudistaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita. Se voi olla organisaatioille haasteellista, mutta samalla avaa monia mahdollisuuksia niille, jotka haluavat ja uskaltavat kuunnella asiakasta sekä etsiä uusia tapoja toimia. Miten kehittää palveluita niin, että asiakkaan tarpeisiin vastataan ja odotukset jopa ylitetään sekä pidetään liiketoiminta samaan aikaan kannattavana?

Webinaarissa keskustellaan siitä, mitä on palvelumuotoilu ja miten palvelumuotoilun avulla voidaan kehittää asiakkaiden saamaa palvelukokemusta. Lisäksi pohditaan palvelumuotoilun etuja ja hyödyntämistä suuren myllerryksen keskellä operoivien sosiaali- ja terveysalan toimijoiden näkökulmasta.

Webinaarissa on vieraana asiakkaamme Ylä-Savon soten kehittämispäällikkö Mira Ulmanen kertomassa oman organisaationsa palvelumuotoiluprojektin kokemuksista ja opeista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palvelumuotoilu ja sen hyödyntäminen sosiaali- ja terveysalalla (maksuton webinaaritallenne), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Webinaari on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa organisaationsa tarjoamien palveluiden kehittäminen.

Kouluttaja

Sammeli Kuisma, Konsultti, Arter

Sammeli on Arterin liiketoimintakonsultti ja koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Hän on tehnyt töitä markkinoinnin sekä digipalveluiden parissa niin suurissa kansainvälisissä kuin pienemmissä kotimaisissa yrityksissä. Liiketoimintakonsultilta vaaditaan Sammelin mielestä kykyä ymmärtää asiakkaan tarpeet. Tämän jälkeen voidaan yhdessä etsiä sopivat toimintatavat ja ratkaisut. Sammeli on erityisesti mukana auttamassa asiakkaita palvelumuotoiluprojekteissa, minkä lisäksi hän taitaa Leanin salat. Sammeli auttaa organisaatioita sekä ARC- että IMS-ohjelmiston käytössä.

Mira Ulmanen, Kehittämispäällikkö, Ylä-Savon SOTE

Mira Ulmanen on Ylä-Savon soten tietopalveluiden ja kehittämistoiminnan kehittämispäällikkö. Arterin webinaarivieraana Mira kertoo Ylä-Savon soten palvelumuotoiluprojektista, avaten millainen projekti oli, mitä tehtiin ja miten palvelumuotoilu on jalkautunut organisaatioon.

Kustannukset

Maksuton webinaaritallenne.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelumuotoilu ja sen hyödyntäminen sosiaali- ja terveysalalla (maksuton webinaaritallenne)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Seuraa Arter Oy:ta Facebookissa

Arter Oy

Arter Oy

Arter Oy on kasvava B2B-ohjelmisto-, palvelu- ja koulutusorganisaatio, joka auttaa asiakkaitaan menestymään kehittämällä ohjelmistopalveluita heidän tarpeisiinsa muuttuvassa digitaalisessa ympäristössä. Arter Oy tarjoaa asiakkailleen monipuolisia asiantuntijapalveluita laadunhallinnan, tiedonhallinnan ja muutoksenhallinnan tueksi. Arter Oy:n tuotemerkkejä ovat IMS- ja ARC-ohjelmistot sekä Qualitas Fennica...


Lue lisää kouluttajasta Arter Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Arter Oy

Valimotie 21
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arter.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,1)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Psykologisen ensiavun koulutus

Marenan Koulutuspalvelut valmentaa sinut antamaan psykologista ensiapua traumaattisessa kriisissä ja järkyttävässä tilanteessa.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Palvelumuotoilu ja sen hyödyntäminen sosiaali- ja terveysalalla (maksuton webinaaritallenne) täytä seuraavat tiedot: